2020. február 27.
Futsal az Arénában
A DVSC elleni bajnokin a futsal lesz a főszerepben a családi szektornál!

Február 29-én, a Debrecen elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt a kiváló formában lévő futsalcsapat lesz a hagyományos Szakosztályok az Arénában programsorozat vendége.


Futsal

Férfi futsalcsapatunk a 2019/2020-as idényt ismét az élvonalban kezdte meg, és alaposan megerősítette keretét a nyár folyamán. Együttesünk irányítását korábbi játékosunk, Roni Ribeiro vette át. A kezdeti sikeres időszak után azonban egy jelentősebb visszaesés következett, és a Haladástól idegenben elszenvedett nagy különbségű vereség után edzőváltás következett.

A szakmai stáb pedig a lehető legjobb döntést hozta meg azzal, hogy Madarász Jánost nevezte ki a csapat élére. A játékosként (válogatott gólrekorder, 128 meccsen 100-szor volt eredményes) és edzőként (bajnoki bronzérem a Veszprémmel, a válogatott másodedzője) egyaránt sikeres szakember szinte csodát művelt a csapattal, elképesztő szériát mutatott be irányítása alatt a Fradi.

Az első Madarász-meccsen percekre voltunk attól, hogy legyőzzük a listavezető és címvédő Berettyóújfalut, ezt követően pedig egy ötmeccses veretlenségi szériával elértük, amit a szezon elején célként kitűztünk: a felsőházat. Közvetlen riválisainkat, a Dunaferrt és a DEAC-ot idegenben kellett legyőznünk álmunk életben tartásához, majd hoztuk a kötelezőt itthon a Kecskemét ellen, Veszprémben döntetlent értünk el, végül az utolsó fordulóban kiütöttük a harmadik helyen végző Nyírgyulajt az Elek Gyula Arénában, így a negyedik pozícióban zártuk az alapszakaszt.

Kilenc éve nem látott bravúrt értünk el ezzel, 2011-ben bronzérmet szereztünk, azóta nem voltunk ott az NB I-ben a legjobb öt között, így bár már az első számú célunkat elértük, esélyünk van arra is, hogy akár éremmel zárjuk a szezont.

A siker kulcsszereplője Madarász János mellett a szintén 100-szoros válogatottságig jutó kapus, Tóth Gyula, aki bravúrt bravúrra halmozva segítette csapatunkat. A mezőnyjátékosok közül Bognár Bence volt a legeredményesebb, 14 gólig jutott, parádés kettőst alkotva a 10 találatot szerző Büki Baltazárral. A modellszakmában is sikeres Rábold Richárd élete első NB I-es alapszakaszát 12 góllal zárta, míg a sérüléséből felépülő korábbi gólkirály, Fekete Róbert is eljutott már kilenc találatig.

Csapatunk a következő hetekben vár mindenkit az Elek Gyula Arénába, szurkoljuk ki együtt a sikeres szezonzárást a felsőházban!

Szakosztályi kitelepülés

A szurkolókat 18.30-tól egészen a meccskezdésig, egy órán át várják futsalosaink a családi szektor alatti kerengőn egy könnyed, közös, kispályás focira, ami után némi ajándékkal is kedveskednek. A legkisebbeket pedig ezúttal is várjuk színezősarkunkban!

Szakosztályok az Arénában - Futsal
Az FTC–DVSC NB I-es labdarúgómérkőzés előtt egy órával, 18.30-tól (a mérkőzés kezdési időpontja: 19.30)

A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)

A futsal szakosztály Facebookon ITT, míg Instagramon ITT követhető.

Cikkajánló

12 gólszerző közül Zubkové a legtöbb bajnoki gól

Házi góllövőlista, a legtöbb assziszt, pályára lépés és perc – az idény eddigi legjei.

Ideiglenesen zárva tart a Fradi Shop

Az új kormányrendelet következményeként szombattól zárva tart a Fradi Shop. A webshop non-stop elérhető marad.

A Fradi gólkirályai - V. rész

Folytatjuk az FTC gólkirályait bemutató sorozatunkat, az ötödik részben Sárosi György életét ismerhetik meg.

Fradi kvíz: Az elmúlt 20 év magyar válogatott játékosai

20 év, 26 labdarúgó. Vajon mindenkire emlékeztek, aki ez idő alatt az FTC-ből került be a nemzeti csapatba?

A Fradi gólkirályai – IV. rész

A Fradi gólkirályait bemutató sorozatunkban ezúttal Toldi Géza emlékezetes pályafutását mutatjuk be.

A Fradi gólkirályai – III. rész

A Fradi gólkirályait felelevenítő sorozatunkban ezúttal Takács II József ragyogó pályafutását mutatjuk be.

A Fradi gólkirályai – II. rész

A Fradi gólkirályait bemutató sorozatunkban ezúttal Schlosser Imre páratlan pályafutásáról írunk.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, vagy akikről megemlékezhetünk.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most