2021. július 9.
Sokgólos felkészülés a BL-visszavágóra
Férfi labdarúgócsapatunk 14-0-ra nyert a Balatonalmádi SE pályaavatóján.

Férfi labdarúgócsapatunk a Balatonalmádi SE ellen lépett pályára egy gálamérkőzésen, ezzel avatták ugyanis a veszprém megyei elsőosztály legutóbbi bronzérmesének új sportkomplexumát. Peter Stöger vezetőedzőnk a Bogdán- Wingo, Blazic, S. Mmaee, Civic- Somália, Haratin, Szánthó – R. Mmaee, Ramadan, Uzuni kezdőt küldte a pályára.

I. félidő

A harmadik percben meg is szereztük a vezetést az első helyzetünkből. Szánthó Regő szerzett labdát, majd Ryan Mmaeenak passzolt, aki Myrto Uzunit hozta ziccerbe, és albán támadónk nem is hibázott (0-1). Rögtön közel álltunk a második gólhoz, ám Ammar Ramadan kísérletét védte a hazaiak kapusa. A hetedik percben Szánthó harcolt ki jó helyről szabadrúgást. A labda mögé a sértett állt oda, lövése azonban kapu fölé szállt. Pár perccel később újabb szabadrúgáshoz jutottunk, ezúttal Uzuni próbálkozhatott, és lövése  védhetetlenül vágódott a kapuba (0-2). Eldar Civic is kedvet kapott a nagy lövésekhez, és a 15. percben óriási gólt ragasztott a balatonalmádiak kapujába (0-3).

Pár perccel később Ramadan lőtt nagyjából 30 méterről, és bizony kellett a hazai kapus, Borda Patrik bravúrja, mert fiatal tehetségünk lövése befért volna a léc alá. A 28. percben a Mmaee-testvérek percei következtek. Előbb Ryan Mmaee elé került a labda, akinek lövése megpattant, de így is veszélyes volt. A szögletből testvére, Samy Mmaee talált a kapuba (0-4). Egy perccel később Uzuni lövése a kapusról Szánthó elé került, aki berúgta az ötödik gólunkat (0-5). Ezt követően ötös cserét hajtottunk végre. Civic, Wingo, Haratin, Blazic és Uzuni  hagyta el a pályát, a folytatásra pedig helyettük Redzic Damir, Iyinbor Patrick, Csontos Dominik, Vécsei Bálint, és Gera Dániel lépett a pályára. A 38. percben megszületett a hatodik gólunk, Ramadan és Redzic összejátéka után utóbbi volt eredményes (0-6). Ezt követően a hetedik gólért is nagy erőket mozgósítottunk, ám sem Szánthó, sem Ramadan, sem pedig Vécsei nem tudott kifogni Borda kapuson, aki több nagy védést bemutatott. Ám nem sokkal később a hálóőr nagyot hibázott, és Ramadan könnyű gólt szerzett (0-7).  Több gól már nem esett, így hétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

II. félidő

A második játékrész egy gyors Ramadan-góllal indult, de előtte három újabb cserét is eszközölt Peter Stöger. Bogdán Ádám, Ryan Mmaee és Somália ment le, helyettük pedig Szécsi Gergő, Katona Máté és Roko Baturina jött a folytatásra. Nem sokkal később utóbbi be is talált, így meglett a kilencedik gólunk is, sőt, Szánthó révén rögtön jött a tízedik Fradi-gól (0-10). Továbbra is nagy kedvvel játszottunk, egymás után vezettük a támadásokat. Közben egyet cseréltünk, Samy Mmaee helyére Zyen Jones állt be. A pályán közben Baturina került helyzetbe, ám próbálkozása fölé ment, majd Redzic pazar cselsorozata és beadása után Gera csukafejese egy védőben halt el. A 70. percben Gera kapott remek labdát, amit játékosunk nagy erővel lőtt be a léc alá (0-11). Öt perccel később Baturina megszerezte önmaga második, míg csapatunk 12. találatát (0-12). Ezután két játékosunk, Szánthó és Baturina is mesterhármast szerzett, ezzel beállítva a 14-0-s végeredményt.

Felkészülési mérkőzés, 2021.07.09. 17.00, Balatonalmádi

Balatonalmádi SE - FTC 0-14 (0-7)
FTC: Bogdán (Szécsi, 46.)- Wingo (Gera,33.), Blazic (Iyinbor, 33.), S. Mmaee ( Zyen, 59.), Civic (Csontos, 33.)- Somália (Katona, 46.), Haratin (Vécsei, 33.), Szánthó – R. Mmaee (Baturina, 46.), Ramadan, Uzuni (Redzic,33.) vezetőedző: Peter Stöger.
Balatonalmádi SE: Borda (Koncz) — László G. (Szücs M.), Kiss E., Sánta, Husvéth (Bencsik), Hoffer, Kappel (Varga P.), Mátyás (Horváth B.), Kovácsfi (Ónodi), Hegedüs (Bodnár), Tóth D. (Stiger) vezetőedző: Kozma Csaba.
Gólok: Uzuni (3., 11.), Civic (15.), S. Mmaee (29.), Szánthó (31. 50., 81.), Redzic (38.), Ramadan (44., 46.), Baturina (51., 75., 85.), Gera (70.)

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin