2020. október 6.
Hajnal Tamás: „Rossi számíthat a Fradi játékosaira”
Az FTC nem hívja vissza magyar válogatott játékosait a Kisvárda elleni mérkőzés előtt.

Rendkívül fontos mérkőzésekre készül a magyar válogatott, amely Bulgáriában Eb-pótselejtezőt, majd Szerbiában és Oroszországban Nemzetek Ligája-találkozót játszik. Nemzeti csapatunk helyzetét nehezíti, hogy több külföldi klub nem vagy csak részben engedi el játékosait a magyar válogatottba.

Az igen nehéz helyzet a Ferencvárost is érinti, hiszen magyar válogatott játékosaink – Dibusz Dénes, Botka Endre és Sigér Dávid – jövő szerdán este még Oroszországban léphetnek pályára, emiatt pedig biztosan nem szerepelhetnek két nappal később labdarúgócsapatunk pénteki, Kisvárda elleni idegenbeli összecsapásán. A témáról sportmenedzserünket, Hajnal Tamást kérdeztük.

- Olyan időszakban vagyunk, amikor játékosaink nagy terhelésnek vannak kitéve - kezdte Hajnal Tamás a fradi.hu-nak. - A bajnokság és a Bajnokok Ligája miatt feszített sorozat vár ránk, október 16. és december 19. között 17 tétmeccset játszhatunk. Látjuk azonban, hogy a válogatott labdarúgók közül többek nem tudnak a szövetségi kapitány rendelkezésére állni, mert a klubok a járványhelyzet miatt visszarendelik a futballistáikat.

Mi viszont szeretnénk a magyar válogatottat mindenben támogatni, a magyar labdarúgás érdekeit is maximálisan szem előtt tartjuk, ezért a Fradi nem fog ilyen eszközökkel élni, ezt megbeszéltük Marco Rossival is. A szövetségi kapitány számolhat a Fradi labdarúgóival, reméljük, ezzel is tudunk segíteni.

Így tehát biztosan lesznek hiányzók a jövő pénteki bajnokinkról, ám szakmai stábunk mindig is hangsúlyozta, hogy a Fradit nem 11 játékos alkotja. Bő keretünknek köszönhetően több variáció is lesz a pótlásukra.

- A mi részünkről azért nehézkes a helyzet, mert így ezekre a labdarúgókra nem számíthatunk Kisvárdán. De megértjük, és elfogadjuk, hogy ők a válogatottban is fontos szerepet töltenek be. Fontos, hogy együtt tudjunk működni a nemzeti csapattal, ezért döntöttünk úgy, hogy amennyire tudjuk, segítjük Marco Rossi munkáját. Erős keretünk van, és a célunk természetesen minden mérkőzésen az, hogy nyerjünk, így lesz ez a Kisvárda ellen is. Akik megkapják a lehetőséget, mindent megtesznek majd a Fradi sikeréért.

Cikkajánló

Sztankovics: „Bajnoknak kell lennünk!”

Vezetőedzőnk szerint a Kisvárda ellen az egyetlen cél a bajnoki cím megszerzése lehet.

Eltűnt derbihősök: Nacer Bouiche

A Fradi TV sorozatának második részében focicsapatunk első afrikai légiósával találkozhatnak – VIDEÓ!

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin