2019. szeptember 24.
Határon túli kedvezmény a hazai EL-mérkőzéseinkre!
Az FTC különleges kedvezményt és lehetőséget kínál hazai EL-meccsenként 200 határon túli magyar szurkolójának!

Mindhárom hazai Európa Liga-mérkőzésére az FTC 200-200 jegyet tart fent és értékesít fél áron elsősorban felvidéki, kárpátaljai, vajdasági és erdélyi magyar drukkereinek. A belépők a D4-es szektorba szólnak és az eredeti, 7.200 forintos ár feléért, 3.600 forintért lehet hozzájuk jutni. A jegyhez jutás menete és feltétele az alábbi:

Kérjük, részvételi igényét e-mailben juttassa el hozzánk a szurkoljunk@fradi.hu e-mail címre legkésőbb az érintett hazai Európa Liga mérkőzés hetének első napján 12.00 óráig (tehát a Ludogorec elleni összecsapás esetén legkésőbb szeptember 30-án, hétfőn délig, míg az FTC-CSZKA Moszkva találkozó esetén legkésőbb november 4-én, hétfőn délig, az FTC-Espanyol meccs esetén legkésőbb november 25-én, hétfőn délig).

Fontos, hogy mérkőzésenként kizárólag 200 jegyet tudunk biztosítani fél áron a határon túli magyar Fradi szurkolóinknak, az igényeket időrendi sorrendben fogadjuk be, amint betelt a mérkőzésenkénti 200 fős keret, további kedvezményes jegyet nem tudunk adni. A kedvezményt kizárólag határon túli magyarok vehetik igénybe.

A részvételi igényüket jelző e-mailben, kérjük, adják meg az igénylő nevét, születési helyét és dátumát. Fontos, egy e-mail kizárólag egy igényt tartalmazhat, amennyiben többen jönnek, például egy család érkezne, akkor minden személyt külön e-mailben kérünk elküldeni (lehetőség van ugyanazon e-mail címről több levelet is küldeni, de e-mailenként csak egy személyre fogadunk el jelentkezést).

A jelentkezés elfogadásáról válasz e-mailt küldünk, kizárólag ennek birtokában tekinthető elfogadottnak a jelentkezés és vehető igénybe a kedvezmény. Amennyiben nem kapott e-mailben választ az FTC-től, kérjük, ne induljon útnak!

Mérkőzésenként az első 200 jelentkező élhet a különleges, fél áras kedvezmény lehetőségével. A belépőhöz jutás feltétele az A típusú szurkolói kártya kiváltása, amelynek menetéről ITT találhat részletes tájékoztatót. Az FTC szurkolói kártya kiváltásához feltétlenül szükséges arcképes igazolvány felmutatása.

A kártya meccsnapi kiváltásának költsége 1.500 forint, azonban a határon túli kedvezmény a fél áras jegy mellett kedvezményes kiváltási költséget is takar, mindössze 1.000 forintért válthatják ki meccsnapon is a kártyát mindazok, akiknek az igénylését elfogadtuk. (Amennyiben már rendelkezik kártyával, akkor nem szükséges kiváltani.)

A jegyek a D4-es szektorba szólnak és nem átruházhatóak.

Kérjük, legkésőbb 3 órával a mérkőzések kezdete előtt érkezzenek a Groupama Aréna Jegypénztárához és Regisztrációs Központjához, ahol külön pultnál lehet majd meccsnapon kiváltani a kártyát és megvásárolni a határon túli kedvezményes jegyet. (Amennyiben a kártyát már kiváltották korábban, akkor csak a jegyvásárlást szükséges intézni, szintén a Központban, amelyet az Üllői úton a stadion Telekom székház és Népliget felöli sarkán találhatnak.)

 

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin