2020. február 25.
Ilyen volt az új fradi.hu első éve
Másfélmillió látogató összesen tízmillió percet töltött el weboldalunkon az indulás óta.

2019 februárjában teljesen megújult a Ferencvárosi Torna Club hivatalos weboldala, a fradi.hu. Az évforduló apropóján összegeztük a mögöttünk hagyott időszakot.  

A fradi.hu első éve számokban

Tizenkét hónap alatt 1.5 millió egyedi látogatót köszönthettünk a fradi.hu-n. Ez a másfélmillió látogató egy év alatt összesen 6.5 millió alkalommal látogatták meg weboldalunkat.

A fradi.hu-ra érkező olvasók nagy százalékban több oldalt is betöltöttek, így jön ki a 12 millió oldalbetöltés száma. Ha ezeket az oldalon töltött időket összegezzük, kijelenthetjük, hogy az oldal indulása óta 10 millió percet töltöttek a látogatók a fradi.hu-n.

Megújult honlapunk eddigi leglátogatottabb napjára 2019. augusztus 30-án került sor, amikor 60 ezer egyedi felhasználó kereste fel a fradi.hu-t. Ezen a napon kerültek kihirdetésre labdarúgócsapatunk Európa Liga-csoportkörös ellenfelei, erről pedig élő közvetítéssel is jelentkeztünk.

Honnan, kik és miről?

Természetesen a legtöbben Magyarországról nyitották meg a fradi.hu-t, de az élmezőnyhöz tartozik még Szlovákia, Németország, az USA és Románia is. Jelentős számú látogató érkezett még az Egyesült Királyságból, Ausztriából, Ukrajnából, Horvátországból és Olaszországból is.

Oldalunk statisztikáit böngészve váratlan országból érkező olvasókat is találunk. Megnyitották a fradi.hu-t Jemenből, Szamoából, Szváziföldről, Sierra Leonéből, vagy éppen Mozambikból is.

Egy év alatt 71%-ban férfiak, míg 29%-ban hölgyek látogatták oldalunkat, a korosztályokat tekintve a legtöbben, 30%-uk 25 és 34 év közötti.

Jelentős, 70%-os többségben mobiltelefonról töltötték be a fradi.hu-t, a maradék 30% asztali és hordozható számítógépről nyitotta meg a weboldalt.

A FradiMédia egyéb felületei

A fradi.hu gyűjtőhelye mindazon tartalmaknak, melyet a FradiMédia készít. A holnapon található cikkek, információk és egyéb tartalmak mellett minden héten, kedden új adással jelentkezünk Magyarország vezető sportcsatornáján, az M4 Sporton. A félórás műsor a premier utáni napon, szerdán teljes egészében felkerül a Ferencvárosi Torna Club hivatalos weboldalára.

Az írásos anyagok mellett nagy hangsúlyt kapnak a videós tartalmak is. A Fradi TV bejátszói mellett rendszeresen készítünk beszámolókat a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornájára is. Hírek, események, mérkőzés-összefoglalók és meccs utáni nyilatkozatok is rendszeresen várják drukkereinket.

A social media területén is vezető szerepet tölt be a Fradi a magyar klubok között: Facebook-oldalunk közel 250.000, Instagram-fiókunk 70 ezer követővel rendelkezik. Mindkét felületen minden nap több poszttal és storyval jelentkezünk a Ferencvárost érintő legfontosabb eseményekről. Megtalálhatóak vagyunk továbbá Twitteren és az egyik leggyorsabban fejlődő közösségi médiás felületen, a TikTokon is!

Segíts nekünk, és meglepünk egy páros VIP-jeggyel!

A fradi.hu első évét lezárva egy kérdőívben kérjük ki szurkolóink véleményét megújult weboldalunkról. Hogy a véleményeket megháláljuk, a kitöltők között egy darab páros VIP-belépőt sorsolunk ki a május 2-ai, Újpest elleni hazai derbire!

 

Cikkajánló

Dibusz: „Végig hittünk a pontszerzésben és a bravúrban”

Csapatkapitányunk szerint ismét megmutattuk, hogy egy erősebb csapat ellen is fel tudjuk venni a versenyt.

Peter Stöger: „Jobbnak kell lennünk”

Vezetőedzőnk mellett kapusunk, Dibusz Dénes nyilatkozott a leverkuseni mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Hiába vezettünk, pont nélkül maradtunk Leverkusenben

A Bayer Leverkusen hátrányból fordítva győzte le a Ferencvárost az EL-csoportkör csütörtöki nyitányán.

Megfogyva bár, de törve nem

Több fontos játékosa nélkül készül a Ferencváros a Bayer Leverkusen elleni EL-rajtra.

Meccsnapi séta Peter Stögerrel

Köln különleges város vezetőedzőnk számára, Peter Stöger azonban egyre jobban érzi magát Budapesten is.

„Azért dolgoztunk, hogy ilyen meccseken játszhassunk”

Videós beszámoló a Leverkusen elleni EL-rajt előtti napról.

Stöger: „A pontszerzés lesz a célunk Leverkusenben”

Az FTC osztrák vezetőedzője a hozzáállása miatt dicsérte Vécsei Bálintot a szerdai sajtótájékoztatón.

EL-lenfélmustra, 1. rész: Bayer Leverkusen

Első UEFA Európa Liga-ellenfelünk a játékoskeretek összértéke alapján kiemelkedik a G-csoportból.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most