2020. június 18.
Irány a derbi! - hasznos információk
Megszűnt a rendkívüli jogrend, megnyílnak a Groupama Aréna kapui, megtelhet a lelátó már az Újpest ellen.

Fontos változások, információk a meccsről

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk szombaton 21.05-től az Újpestet fogadja a Groupama Arénában az NB I 31. fordulójában. A mérkőzés helyszíni megtekintésével kapcsolatban minden eddigi korlátozás megszűnik, azaz minden, érvényes jeggyel rendelkező drukkerünk a helyszínen szurkolhat a derbin. Ez érvényes a 65 év felettiekre is.

Ettől függetlenül arra kérjük drukkereinket, hogy fokozottan figyeljenek oda a higiéniai szabályok betartására. A stadion beléptető kapuinál továbbra is ott lesznek a kihelyezett kézfertőtlenítők, amelyeket bárki használhat. Kérésre hoszteszeink továbbra is biztosítják a kézfertőtlenítő használatát a kapukon kívül és belül egyaránt.

A kapukat már három órával a mérkőzés kezdete előtt megnyitjuk!

Fontos kérés szurkolóink felé, hogy a várható nagy érdeklődés miatt érkezzen mindenki a megszokottnál sokkal korábban a találkozóra. A kapukat éppen ezért már három órával az összecsapás kezdete előtt, azaz 18.05-kor megnyitjuk. Minden belépési pontot megnyitunk.

 

Jegyinformációk

Jegyek online a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában is kaphatóak. A jegypénztár meghosszabbított nyitvatartással várja az érdeklődőket, egészen 20 óráig. A szurkolói kártya kiváltására is újra van lehetőség a stadionnál (a Groupama Aréna Jegypénztár nyitvatartása tehát ezúttal: CS-P: 10.00-20.00, SZO.: 9.00-tól a meccs kezdetéig).

Fontos: aki korábban vett már jegyet a derbire és nem kérte a jegy árának visszatérítését, annak semmilyen teendője nincs, belépője érvényes a szombati találkozóra. Azon bérleteseinknek sincs teendőjük, akik szintén nem kérték a visszatérítést, ők is ott lehetnek az Újpest ellen.

Fontos, hogy ezúttal már nem érkezési sorrendben történik a helyfoglalás, mindenki a jegye, bérlete szerinti helyét foglalhatja el!

Azon szurkolóinknak, akiknek volt bérletük, de kértek visszatérítést vagy váltottak korábban belépőt a derbire, de annak az árát visszaigényelték, újra kell jegyet váltaniuk, amennyiben a helyszínen szeretnének szurkolni. Természetesen ismét helyre szóló jegyeket értékesítünk a találkozóra.

Jegyek már a szezon utolsó hazai, Mezőkövesd elleni bajnoki összecsapására is kaphatóak online, valamint személyesen egyaránt. A Mezőkövesd elleni, június 27-i, szombati találkozónak még nincs pontos kezdési időpontja, ám ettől függetlenül is érdemes biztosítania a helyét az utolsó bajnokin, amely után csapatunk átveheti a 31. bajnoki címért járó kupát és az aranyérmeket!

 

Meccsnapi programok

A korán érkezőknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt gondoskodunk színes és érdekes programokról, a Fradi Shop pedig extra kedvezményekkel és Bajnokcsapatos termékekkel várja a szurkolókat a szombati derbire.

A Fradi-kitelepülés keretében a D, azaz a családi szektor alatt ismét lesz dekázóverseny, kvíz, arcfestés és gyereksarok, ahol legfiatalabb drukkereink a rajzolás mellett pár kisebb játékot is ki tudnak próbálni.

Szponzorunk, a Penny Market jóvoltából lesz lehetőség kapura rúgni, emellett lehet majd teqballozni és Subbuteo is lesz. Szurkolóinkat várja a SelfieCam, amely egy egyedi tervezésű fotóautomata, melynek segítségével lehetőség van egyedi grafikával ellátott fotónyomtatásra a helyszínen. Mindezek mellett a megszokott játékok is lesznek a lelátón (Nap Szurkolója, tippjáték, Dance Cam, FradiSzív). Ha megéheznének, lesz lángosos, Gulyásbomba és Chef asztala, a kapunyitást követő első órában pedig akciós áron, 540 forintért kínálunk egy korsó sört.

 

Beengedés, parkolás

Aki gépkocsival közelíti meg a stadiont, annak fontos tudnia, hogy ideiglenesen le lesz zárva az Albert Flórián út. A mérkőzésre érkező szurkolóink ezúttal is igénybe vehetik klubunk murvás parkolóját, amelybe gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az autóval érkezők. A parkoló használatának díja 500 forint.

A hármas kapucsoportot érdemes lesz a Könyves Kálmán körút felől megközelíteni, az Albert Flórián út átjárhatóságát ugyanis gyalogosan korlátozzák majd a Vágóhíd utca és a Könyves Kálmán körút között. 

Esernyőt továbbra sem lehet bevinni a stadion területére biztonsági okokból, ezért kérjük, hogy esőkabáttal vagy poncsóval készüljenek.

Cikkajánló

CÍMVÉDÉS! HARMINCEGYSZERES BAJNOK A FERENCVÁROS!

Labdarúgócsapatunk a Honvédot is legyőzte, így behozhatatlan az előnye a tabella élén!

10 éve nem látott bravúr - érdekességek a 31. kapcsán

A Ferencváros férfi futballcsapata története során 11. alkalommal védte meg bajnoki címét.

Európa élmezőnyében vagyunk a 31. bajnoki címmel

Az FTC férfi labdarúgócsapata a hazai bajnoki címek tekintetében Európa 13. legsikeresebb együttese.

Rebrov: „Címet védeni nehezebb, örülök, hogy sikerült”

Vezetőedzőnk szerint a fejlődés a kulcsa annak, hogy ismét bajnoki címet tudtunk szerezni.

Örökre szóló pillanatok: a 31. bajnoki cím megszerzése

A győztes meccs, értékelések, ünneplés, népligeti parádé – videón a 31. bajnoki cím estéje.

Videó a csapatbuszról: együtt tomboltunk a Népligetben

Így ünnepelte a csapat és a szurkolótábor a Népligetben a 31. bajnoki címet.

Egymeccses nemzetközi selejtezők lesznek az új idényben

Döntött az UEFA, változik az európai kupasorozatok kvalifikációjának lebonyolítása.

Eldőlt: ők a Fradi történetének legjobb légiósai!

Csaknem tízezer szavazat alapján eldőlt, kik a Fradi labdarúgó-történelmének legjobb légiósai!

Nyilasi győztes búcsúja; Dragóner fontos gólja

A Hét Meccsei között ezúttal az elmúlt három évtized három különleges találkozója.

Klubrekord: 52 hazai bajnoki veretlenül!

A Kisvárda elleni meccsen tovább javítottuk a klubcsúcsot, 52 bajnoki óta veretlenek vagyunk hazai pályán!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin