2021. augusztus 3.
Irány az EFOTT – fradistaként nagy kedvezménnyel
A Fradi-szurkolók még egy kísérőjük számára is igénybe vehetik a nekik szóló akciót.

Nemcsak a Fradit, hanem az igazi nyári hangulatot és a fesztiválokat is szereted? Akkor az alábbi ajánlatunk és akciónk Neked szól.

Az EFOTT Magyarország legnépszerűbb hallgatói rendezvénye, amelyet 2021-ben már 45. alkalommal rendezik meg, így az ország tradicionális és legrégebbi nyári szabadtéri rendezvényének számít. Az EFOTT az ország vezető ifjúsági fesztiváljai közé tartozik, több mint 119 000 látogatót fogad 5 nap alatt, akik közel 200 programon vehetnek részt a 12 zenei helyszín bármelyikén. A fesztivált ezúttal augusztus 10. és 15. között tartják meg a Velencei-tó északi partján, Sukorónál.

Az EFOTT-on ezúttal kedvenc kluboddal is találkozhatsz, a fantasztikus Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával ugyanis augusztus 11-14. (szerda-szombat) között ott lesz a Sukorónál megrendezendő fesztiválon. A megszokott játékokkal és programokkal készülünk, azaz lehet majd teqballozni, csocsózni, pingpongozni, de nagy népszerűségnek örvendő green-box fotózásunkkal is várunk. Emellett persze beszerezheted a legmenőbb Fradi-termékeket is.

A fradisták kedvezményt is kapnak a jegyek, bérletek árából. Augusztus 10., kedd éjfélig a napijegyeket 16.000 forint helyett 13.000 Ft.-ért, míg a bérleteket 40 ezer forint helyett 32 ezerért vehetitek meg.

A kedvezményt Fradi szurkolói kártyával rendelkező drukkereink, illetve plusz 1 fő kísérő veheti igénybe. A kedvezményes jegyeket, bérleteket online, ezen a külön linken lehet voucher formájában megvenni, majd azokat a helyszínen jegyre kell váltani. A beváltáshoz szükséges a személyi igazolvány, a védettségi igazolvány, Fradi szurkolói kártya (kivéve a +1 fő kísérőnek), illetve a kapott voucher, amelyet elég telefonról bemutatni.

A +1 főnek megváltható belépőn a vásárló Fradi szurkolói kártyájának számát szükséges feltüntetni, emiatt a kísérő csak a Fradi szurkolóval közösen válthatja be jegyét a helyszínen. Ha ezek közül bármelyik nem teljesül, akkor a szervezők nem kötelesek kiadni a kedvezményes jegyet.

Az EFOTT-on az eddig megszokottakhoz hasonlóan ezúttal is ott lesznek napjaink legnagyobb magyar zenekarai – a teljesség igénye nélkül a Halott Pénz, a Wellhello, Rúzsa Magdi vagy a Follow The Flow -, de fellép a több évtizedes zenei karriert maga mögött tudó Horváth Charlie, Zoltán Erika, vagy a legendás páros, Korda György és Balázs Klári, a fradista dj Náksi Attila, és olyan nemzetközi sztárok, mint Scooter vagy FloRida

A fradistáknak (és plusz egy fő kísérőjüknek) szóló kedvezményt ITT tudod igénybe venni.

Bármilyen jegyvásárlással kapcsolatos kérdéssel a jegy@efott.hu címen érdeklődhettek.

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin