2019. október 30.
Jégkorong az Arénában!
A Mezőkövesd elleni rangadó előtt férfi jégkorongcsapatunk települ ki a D szektor alatti kerengőre.

Folytatódik a hazai bajnoki meccsek jól megszokott programja, a „Szakosztályok az Arénában”. A Mezőkövesd elleni mérkőzés előtt egy órával, 16.00-tól a férfi jégkorongcsapat települ ki a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőhöz. A kitelepülés célja, hogy a labdarúgó-közönség is megismerje az FTC szakosztályainak sokszínűségét, és akár kipróbálhassa az adott sportágat, találkozhasson azokkal a sportolókkal, edzőkkel, akik az év többi időszakában talán kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Ezenkívül a program fontos pontja a toborzás, ugyanis az FTC összes szakosztálya folyamatosan várja a sportolni vágyó fiatalokat!

 

Jégkorong a Fradiban

A ferencvárosi jégkorong szerelmesei örökké emlékezni fognak 2019. április 2-ának mámoros estéjére. Az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapata számára ezen a napon ért véget a 22 szűk esztendő, ennyi idő után nyert ugyanis újra magyar bajnoki címet az együttes, fennállása során egyébként rekordot jelentő, 26. alkalommal. Ezzel együtt, a Csíkszereda elleni finálét öt mérkőzésben lerendezve, története során először a magyar bázisú, erdélyi csapatokkal közösen rendezett Erste Liga trófeáját is a magasba emelhette.

A bajnokcsapat az új szezonban sem tétlenkedik: hiába vadászik mindenki a Fradi skalpjára, az élmezőnyben harcol az alapszakasz győzelméért az Erste Ligában, emellett újabb történelmi sikert értek el. A bajnoki címmel ugyanis 19 év után vívták ki ismét a jogot arra, hogy kilépjenek a nemzetközi porondra, a második számú európai kupasorozat, az IIHF Kontinentális Kupa 2. fordulójában pedig történetük során először jutottak tovább egy csoportkörből, mindhárom mérkőzésüket megnyerve, a sorozatban jelentős rutinnal rendelkező, patinás együttesek elleni bravúros győzelmekkel. Ezzel az FTC-Telekom kivívta a jogot, hogy a KK legjobb nyolc csapata között szerepelhessen novemberben a dániai Vojensben.


Toborzás

Az Edmonton Oilers csapatával NHL-t nyerő Don MacAdam szakmai irányítása alatt álló utánpótlásunk nyitva áll minden fiatal előtt, nemtől, kortól és korábbi jégkorongos tapasztalattól függetlenül! Segítünk a fiatal hokispalántáknak fejlődni játékosként és emberként egyaránt, szoros összhangban az iskolai munkájukkal, a tanulással és az otthoni családi élettel. Érdeklődni a kitelepülésen a Stanley-kupa-győztes Don MacAdamnél lehet személyesen, valamint hokiutanpotlas@fradi.hu címen írásban Szonda Zsuzsanna utánpótlás koordinátornál.

 

Szakosztályi kitelepülés
                                                                                                                           
A férfi jégkorongozóink kitelepülését a családi, azaz a D szektor alatt kereshetik fel, a programok 16.00-tól a mérkőzés kezdetéig tartanak. Készíthetnek a játékosokkal közös fotókat, lehet szerezni dedikált csapatfotót is, de szintén a szurkolók rendelkezésére áll az NHL-győztes utánpótlás szakmai igazgatónk, Don MacAdam is. Lesz kapura lövési lehetőség és asztali hoki is, valamint a legkisebbekre is gondoltunk, akiket ezúttal is várunk a színezősarkunkhoz.

Szakosztályok az Arénában

Az FTC–Mezőkövesd NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt egy órával (a bajnoki kezdési időpontja: 17.00)
A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D szektor)
A szakosztály Facebook-oldala ITT érhető el, az Instagramon pedig ITT lehet őket követni.

Cikkajánló

Fradista támadó szerezte A Hét Gólját!

Németh Attila duplázott a hétfői győztes Hokiderbin, első gólját a hét legszebbjének választották a ligában!

Budapest másodszor is zöld-fehér, győzelem a Hokiderbin

Férfi hokisaink az új idényben másodszor találkoztak az Újpesttel, ezúttal is győzelem lett a vége.

Kemény, szoros meccsen győzelem a Titánok ellen

Férfi hokisaink közel két hét kihagyás után tértek vissza az Erste Ligába, a Fehérvári Titánokat fogadták.

Szerződést hosszabbítottunk a Mazzonetto-ikrekkel

Utánpótlásunk tehetségei, Alessio és Nicoló NB III-as labdarúgócsapatunkat fogja erősíteni.

Újabb elismerés a RangAdó Díjátadón!

A Ferencváros labdarúgócsapata nyerte el az idei Fair Play-díjat az M4 Sport RangAdó Díjátadóján.

Vedd meg a bábud, támogasd az Albert Alapítványt!

Ezer forint a saját szurkolói bábud, segítsd az FTC hivatalos alapítványát! Július 11-én buli az Arénában!

Rebrov lett a legjobb edző az NB I-ben!

Az MLSZ Rangadó Díjátadó Gáláján Sergei Rebrovot választották az NB I legjobb edzőjének.

Otigba Kenneth és Gastón Lodico távozik

A 27 esztendős védő és a 22 éves középpályás elhagyja a Ferencvárost.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most