2021. november 16.
Jegyinformációk a Betis elleni UEL-csoportmeccsre
Közel 3000 jegy vár gazdára – belépőjét megvásárolhatja a Groupama Arénánál és online is!

Férfi labdarúgócsapatunk november 25., csütörtök 18.45-től Sevillában, a Real Betis vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga G-csoportjának 5. fordulójában.

Az idei utolsó idegenbeli kupamérkőzésünkre megkezdődött a jegyértékesítés. A házigazda összesen 2964 darab jegyet biztosít a Ferencváros szurkolóinak, akik kétféleképpen juthatnak belépőhöz: személyesen megvásárolhatják Budapesten, a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P..: 10-18, Szo.: 9-13, V.: a Videoton elleni mérkőzés időpontjához igazodva) vagy online, a meccsjegy.fradi.hu-n. A vendégszektorba szóló jegyek ára 17 ezer forint.

Fontos információk a Spanyolországba utazóknak

Beutazás lehetséges EU digitális covid-igazolással és EU-s oltási igazolással (kivétel Szputnyik-vakcina!), 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tessztel vagy 48 óránál nem régebbi antigén gyorsteszttel, illetve hat hónapnál nem régebbi igazolás arról, hogy korábban átesett a covid-19 fertőzésen. A jelenleg is érvényes beutazási szabályokat IDE kattintva láthatja.

A Benito Villamarín Stadionba történő belépésnél a szervezők nem kérik a védettségről szóló dokumentumot, ám a szurkolók számára a létesítmény teljes területén kötelező a maszkhasználat.

A helyiek szurkolói gyülekezőhelynek a Parque Prado de San Sebastian nevű parkot javasolják, a mérkőzés előtt innen 40 percnyi sétával közelíthető meg a meccs helyszíne.

Az FTC kérése a szurkolókhoz

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, a játékvezetők nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. A Németország–Magyarország Európa-bajnoki-mérkőzésen és a Magyarország–Anglia vb-selejtezőn tapasztaltak következtében kiemelten figyelik a magyar, így tehát a ferencvárosi szurkolók stadionon belül és stadionon kívül tanúsított magatartását.

Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatón, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

Biztos csoportelsőként érkezik Budapestre a Leverkusen

Idei utolsó UEL-ellenfelünk számára azért még így is lehet tétje a csütörtöki mérkőzésnek.

UEL-termékek féláron

A Fradi Shop akcióval készül az idei utolsó nemzetközi csoportmeccsünkre.

Csütörtökön zárva tart a Fradi Bolt!

December 9-én, csütörtökön nem nyit ki az FTC-MVM Népligeti Sportközpontnál található Fradi Bolt.

Fradi TV: Kulisszatitkok kampányfilmünk forgatásáról!

Kirekesztés ellenes kampányfilm, stadionunk újdonsága, Mesterlövészek és adventi fotózás a legújabb adásban.

Heti program

Férfi labdarúgóink és női vízilabdacsapatunk is európai porondon a héten!

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

Laidouni: „Még keményebben kell küzdenünk a sikerért”

A Puskás Akadémia elleni 1-1-es döntetlen után gólszerzőnk, Aissa Laidouni értékelt – VIDEÓ!

„Megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a mérkőzést”

Az FTC vezetőedzője sajtótájékoztatón értékelt a Puskás Akadémia elleni bajnoki után.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most