2021. november 16.
Jegyinformációk a Betis elleni UEL-csoportmeccsre
Közel 3000 jegy vár gazdára – belépőjét megvásárolhatja a Groupama Arénánál és online is!

Férfi labdarúgócsapatunk november 25., csütörtök 18.45-től Sevillában, a Real Betis vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga G-csoportjának 5. fordulójában.

Az idei utolsó idegenbeli kupamérkőzésünkre megkezdődött a jegyértékesítés. A házigazda összesen 2964 darab jegyet biztosít a Ferencváros szurkolóinak, akik kétféleképpen juthatnak belépőhöz: személyesen megvásárolhatják Budapesten, a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P..: 10-18, Szo.: 9-13, V.: a Videoton elleni mérkőzés időpontjához igazodva) vagy online, a meccsjegy.fradi.hu-n. A vendégszektorba szóló jegyek ára 17 ezer forint.

Fontos információk a Spanyolországba utazóknak

Beutazás lehetséges EU digitális covid-igazolással és EU-s oltási igazolással (kivétel Szputnyik-vakcina!), 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tessztel vagy 48 óránál nem régebbi antigén gyorsteszttel, illetve hat hónapnál nem régebbi igazolás arról, hogy korábban átesett a covid-19 fertőzésen. A jelenleg is érvényes beutazási szabályokat IDE kattintva láthatja.

A Benito Villamarín Stadionba történő belépésnél a szervezők nem kérik a védettségről szóló dokumentumot, ám a szurkolók számára a létesítmény teljes területén kötelező a maszkhasználat.

A helyiek szurkolói gyülekezőhelynek a Parque Prado de San Sebastian nevű parkot javasolják, a mérkőzés előtt innen 40 percnyi sétával közelíthető meg a meccs helyszíne.

Az FTC kérése a szurkolókhoz

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, a játékvezetők nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. A Németország–Magyarország Európa-bajnoki-mérkőzésen és a Magyarország–Anglia vb-selejtezőn tapasztaltak következtében kiemelten figyelik a magyar, így tehát a ferencvárosi szurkolók stadionon belül és stadionon kívül tanúsított magatartását.

Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatón, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin