2021. október 12.
Jegyinformációk a Celtic–FTC UEL-csoportmeccsre
A legfontosabb tudnivalók a jegyvásárlásról és a Skóciába való beutazás feltételeiről.

Férfi labdarúgócsapatunk 2021. október 19-én, kedden magyar idő szerint 16.30-tól a Celtic FC vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga G-csoportjának 3. fordulójában. A házigazda összesen 279 darab jegyet biztosít a Ferencváros szurkolóinak, akik kétféleképpen juthatnak belépőhöz: személyesen megvásárolhatják Budapesten, a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P..: 10-18, Szo.: 9-13, kivéve mérkőzésnapon, V.: zárva) vagy online, a meccsjegy.fradi.hu-n. A jegyek ára 28 font, azaz 12 500 forint.

Személyes átvétel esetén a vásárlók kézhez kapják a jegyüket, míg online vásárlásnál vouchert adunk, amelyet a mérkőzés helyszínén, a glasgow-i Celtic Parknál, a stadion közelében található szurkolói pontnál válthatnak belépőre a mérkőzésnapon. A pontos helyszínről és a beváltás időpontjáról a mérkőzés előtti napon külön adunk tájékoztatást.

Az FTC azt javasolja, hogy amennyiben tehetik, éljenek a személyes vásárlás lehetőségével, azaz vásárolják meg belépőjüket még Budapesten.

Fontos információ, hogy az Európai Unió területéről, így Magyarországról érkező szurkolók belépésének feltétele…

-  Az EU-s oltási igazolvány megléte (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, a második oltás után minimum eltelt 14 nappal, vagy Janssen esetén 21 nappal, részletek ITT).

- A Passenger Locator Form kitöltése legkorábban 48 órával érkezés előtt.

- A Passenger Locator Formhoz „Day 2” PCR-teszt foglalása és kifizetése – ezt követően egy referencia kódot kap a regisztráló, amit az online formanyomtatvány kitöltésekor kell megadni, e nélkül nem generálódik QR kód. A tesztet akkor is ki kell fizetni, ha nem végzi azt el a második napon. Tesztek foglalhatóak ITT és ITT. A kért tesztet kipostázzák az online formanyomtatványon megadott címre. A tesztet bankkártyával kell online kifizetni, érdemes a fizetésről kapott bizonylatot is elmenteni/kinyomtatni.

- Skóciában számtalan helyszínen (pl. tömegközelekedésen, állomásokon) továbbra is kötelező a maszkhasználat.

- A stadion esetében: zárt területeken kérik a szurkolóktól a maszkhasználatot, míg a nyitott lelátókon bátorítják őket a maszk használatára.

- A részletes skóciai szabályokat a maszkhasználatra vonatkozóan ITT érhetik el.

- Az Egyesült Királyságból érkező szurkolóink az Egyesült Királyságban kiállított védettségi igazolással (UK NHS) és ott elfogadott vakcinákkal mehetnek ki a Celtic–FTC UEL-csoportmeccsre: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, a második oltás után minimum eltelt 14 nappal, vagy Janssen esetén 21 nappal.

Az UEL-csoportkör harmadik fordulójában a Celtic vendégei leszünk

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, a játékvezetők nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. A Németország–Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen és a Magyarország–Anglia vb-selejtezőn tapasztaltak következtében kiemelten figyelik a magyar, így tehát a ferencvárosi szurkolók stadionon belül és stadionon kívül tanúsított magatartását. Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatón, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

Sztankovics: „Bajnokhoz méltón kell játszanunk”

Vezetőedzőnk szerint a formát illetően nem szabad kiindulni a DVTK legutóbbi, súlyos vereségéből.

Fradi Shop-kitelepülés a MOL Magyar Kupa-döntőn

Ajándéktárgyakat, FTC 125-ös termékeket és a Bajnokcsapat 35-ös kollekció darabjait is beszerezhetik.

Ferencváros 125: Különleges, születésnapi kollekció

Többek között pólót, zászlót, sálat, telefontokot, kulcstartót és könyvet is vásárolhatnak drukkereink.

„Megható, hogy az én mezem is megőrzésre kerül”

Folytatjuk tízéves hagyományunkat, így két kiemelkedő játékosunk meze is kiállításra kerül a Fradi Múzeumban.

Nagy érdeklődés övezte játékosaink bérletárusítását

Férfi labdarúgócsapatunk tagjai idén is árultak bérleteket a Groupama Aréna Jegypénztárában.

Tájékoztató vendégszurkolók részére

Fontos információk a DVTK-FTC mérkőzésre érkező szurkolóinknak.

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Szigeti Ferenc

Életének 95. évében elhunyt férfi labdarúgócsapatunk egykori játékosa, Szigeti Ferenc.

Zajlik a licit a DVSC elleni dedikált meccslabdákra

Abena első góljának labdája 80 ezer forintnál jár.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin