2021. október 12.
Jegyinformációk a Celtic–FTC UEL-csoportmeccsre
A legfontosabb tudnivalók a jegyvásárlásról és a Skóciába való beutazás feltételeiről.

Férfi labdarúgócsapatunk 2021. október 19-én, kedden magyar idő szerint 16.30-tól a Celtic FC vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga G-csoportjának 3. fordulójában. A házigazda összesen 279 darab jegyet biztosít a Ferencváros szurkolóinak, akik kétféleképpen juthatnak belépőhöz: személyesen megvásárolhatják Budapesten, a Groupama Aréna jegypénztárainál nyitvatartási időben (H.: zárva, K-P..: 10-18, Szo.: 9-13, kivéve mérkőzésnapon, V.: zárva) vagy online, a meccsjegy.fradi.hu-n. A jegyek ára 28 font, azaz 12 500 forint.

Személyes átvétel esetén a vásárlók kézhez kapják a jegyüket, míg online vásárlásnál vouchert adunk, amelyet a mérkőzés helyszínén, a glasgow-i Celtic Parknál, a stadion közelében található szurkolói pontnál válthatnak belépőre a mérkőzésnapon. A pontos helyszínről és a beváltás időpontjáról a mérkőzés előtti napon külön adunk tájékoztatást.

Az FTC azt javasolja, hogy amennyiben tehetik, éljenek a személyes vásárlás lehetőségével, azaz vásárolják meg belépőjüket még Budapesten.

Fontos információ, hogy az Európai Unió területéről, így Magyarországról érkező szurkolók belépésének feltétele…

-  Az EU-s oltási igazolvány megléte (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, a második oltás után minimum eltelt 14 nappal, vagy Janssen esetén 21 nappal, részletek ITT).

- A Passenger Locator Form kitöltése legkorábban 48 órával érkezés előtt.

- A Passenger Locator Formhoz „Day 2” PCR-teszt foglalása és kifizetése – ezt követően egy referencia kódot kap a regisztráló, amit az online formanyomtatvány kitöltésekor kell megadni, e nélkül nem generálódik QR kód. A tesztet akkor is ki kell fizetni, ha nem végzi azt el a második napon. Tesztek foglalhatóak ITT és ITT. A kért tesztet kipostázzák az online formanyomtatványon megadott címre. A tesztet bankkártyával kell online kifizetni, érdemes a fizetésről kapott bizonylatot is elmenteni/kinyomtatni.

- Skóciában számtalan helyszínen (pl. tömegközelekedésen, állomásokon) továbbra is kötelező a maszkhasználat.

- A stadion esetében: zárt területeken kérik a szurkolóktól a maszkhasználatot, míg a nyitott lelátókon bátorítják őket a maszk használatára.

- A részletes skóciai szabályokat a maszkhasználatra vonatkozóan ITT érhetik el.

- Az Egyesült Királyságból érkező szurkolóink az Egyesült Királyságban kiállított védettségi igazolással (UK NHS) és ott elfogadott vakcinákkal mehetnek ki a Celtic–FTC UEL-csoportmeccsre: Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, a második oltás után minimum eltelt 14 nappal, vagy Janssen esetén 21 nappal.

Az UEL-csoportkör harmadik fordulójában a Celtic vendégei leszünk

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, a játékvezetők nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. A Németország–Magyarország Európa-bajnoki mérkőzésen és a Magyarország–Anglia vb-selejtezőn tapasztaltak következtében kiemelten figyelik a magyar, így tehát a ferencvárosi szurkolók stadionon belül és stadionon kívül tanúsított magatartását. Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatón, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

Paksi FC–FTC: elhalasztva!

A pótlás időpontjáról később határoz majd az MLSZ Versenybizottsága.

FTC–Shamrock Rovers: időpontváltozás!

Korábban kezdődik a párharc első mérkőzése.

Elindult a jegyértékesítés az UEL-rájátszásra

Szurkolóink már megválthatják belépőjüket az UEL-rájátszás hazai mérkőzésére.

Megvan, kivel játszunk az UEL-playoffban

Az UEL-csoportköréért vívott párharc első mérkőzését augusztus 18-án, csütörtökön rendezik Budapesten.

„Érzelmek nélkül kell átgondolnom a történteket”

A Qarabag elleni vereség után Sztanyiszlav Csercseszov sajtótájékoztatón értékelt.

Fájó vereség. Az Európa Ligában folytatjuk

Férfi labdarúgócsapatunk 3-1-re kikapott a Qarabagtól, így az UEL-playoffban folytatja szereplését.

FTC-Qarabag: parkolási lehetőségek

Szurkolóink az MVM Dome-nál is hagyhatják autóikat.

FTC–Qarabag: korai kapunyitás, remek programkínálat

Harmadik hazai BL-selejtezőnk előtt már két és fél órával megnyitjuk a kapukat.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most