2022. november 30.
Készüljön a karácsonyra a Fradi adventi naptárral!
December 1-től egészen szentestéig minden nap különleges nyereményekért játszhat.

Itt a december, és vele együtt az adventi időszak is, amelyre most minden szurkolóknak egy különleges nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni.

Ismét eltelt egy év, és megint vannak olyan emlékek, amelyekre öröm lesz visszaemlékezni az ünnepi időszakban. A Ferencvárosi Torna Club 2022-ben is sikert sikerre halmozott, férfi labdarúgócsapatunk zsinórban negyedszer is bajnok lett, emellett történelmi duplázást is elért, hiszen a MOL Magyar Kupa is a mi vitrinünkbe került, ősszel pedig minden szempontból történelmi UEL-csoportgyőzelmet, ezzel együtt pedig tavaszi folytatást értünk el, Dibusz Dénesék a nyolcaddöntőben lesznek érdekeltek az UEFA Európa Ligában.

Labdarúgóink mellett a női csapat is bajnoki címet védett, férfi pólósaink itthon szintén dupláztak, bajnoki címet és kupát nyertek, a BL-ben pedig szépen csillogó bronzérmet nyertek Varga Zsolt tanítványai, míg a hölgyeket Gerendás György bajnoki dobogóra vezette. Női kéziseink megnyerték a Magyar Kupát, míg férfi kézilabda-együttesünk története során először kijutott a nemzetközi kupaporondra, férfi hokisaink pedig ismét magyar bajnokok lettek. Ezeken a csodálatos eredményeken túl még meg sem említettük további szakosztályaink remek eredményeit, például Muszukajev Iszmail birkózónk, illetve úszónk, Mihályvári-Farkas Viktória Eb-aranyait, és még sorolhatnánk bőven a szebbnél szebb eredményeket, az örök élményeket, emlékeket.

Volt tehát mit ünnepelni idén is, ráadásul itt a december, közeleg az áldott karácsonyi időszak, igaz, addig még vár ránk néhány nap, mi viszont szeretnénk ha szurkolóink kellően ünnepi hangulatba kerülnének december 24-re, éppen ezért most egy különleges adventi naptárral szeretnénk kedveskedni minden szurkolónknak, amellyel ráadásul értékes ajándékokat nyerhetnek.

December első napjától egészen december 24-ig, vagyis szentestéig minden nap különleges nyereményekért játszhatnak drukkkereink. Hogyan vehet részt az adott napi játékon? Nagyon egyszerű. ENNEK A LINKNEK a megnyitása után meg kell adnia a nevét, illetve az email címét, majd az adatkezelési tájékoztató és a marketingkommunikációs adatkezelési tájékoztató elfogadása után az „Indulhat a játék” gombra kell kattintani.

Ezt követően nyílik majd meg az adventi naptárunk, ahol értelemszerűen a dátumnak megfelelő nap lesz mindig megnyitható. Minden ablakocska egy kérdést rejt, erre kell majd megadni a helyes választ. A jó választ beküldők között kerül majd sor másnap a sorsolásra. Érdemes lesz folyamatosan játszani, hiszen minden nap más és más remek nyeremények kerülnek kisorsolásra! A nyereményjátékunk EZEN a linken érhető el.

Cikkajánló

Fontos információk a derbire érkezőknek!

Sztárparádé várja a Fradi Múzeumban drukkereinket, érkezzenek időben a lezárások miatt is!

Mobildonor mezben a derbin!

Különleges mezben, jó ügyet képviselve lépnek pályára vasárnap a Fradi focistái.

FTC–Újpest: ezekkel a meccsnapi programokkal várjuk!

Széles programkínálattal, rengeteg élménnyel várjuk szurkolóinkat a Groupama Arénába!

A „Fekete párducra” emlékeztek

A korábbi 86-szoros válogatott kiválóság február 4-én lenne 97 esztendős.

Hajrágólokkal a harmincnegyedikért

Férfi labdarúgócsapatunk nem Pakson biztosította be először a győzelmét a végjátékban.

Közeleg az év meccse, körbejártuk a Puskás Arénát

Az UEL-nyolcaddöntő visszavágója már biztos, hogy a legtöbb nézőt vonzó Fradi-meccs lesz a stadionban – VIDEÓ!

Csodacseréink értékelték a paksi győzelmet

A góllal debütáló Owusu a hideggel is küzdött, Zachariassen örül a sikeres visszatérésnek – VIDEÓ!

„Tudtuk, hogy csak harcias játékkal nyerhetünk”

Sztanyiszlav Csercseszov azzal a céllal küldte pályára Owusut, hogy gyorsítson a játékon, és fordítson.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin