2022. november 30.
Készüljön a karácsonyra a Fradi adventi naptárral!
December 1-től egészen szentestéig minden nap különleges nyereményekért játszhat.

Itt a december, és vele együtt az adventi időszak is, amelyre most minden szurkolóknak egy különleges nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni.

Ismét eltelt egy év, és megint vannak olyan emlékek, amelyekre öröm lesz visszaemlékezni az ünnepi időszakban. A Ferencvárosi Torna Club 2022-ben is sikert sikerre halmozott, férfi labdarúgócsapatunk zsinórban negyedszer is bajnok lett, emellett történelmi duplázást is elért, hiszen a MOL Magyar Kupa is a mi vitrinünkbe került, ősszel pedig minden szempontból történelmi UEL-csoportgyőzelmet, ezzel együtt pedig tavaszi folytatást értünk el, Dibusz Dénesék a nyolcaddöntőben lesznek érdekeltek az UEFA Európa Ligában.

Labdarúgóink mellett a női csapat is bajnoki címet védett, férfi pólósaink itthon szintén dupláztak, bajnoki címet és kupát nyertek, a BL-ben pedig szépen csillogó bronzérmet nyertek Varga Zsolt tanítványai, míg a hölgyeket Gerendás György bajnoki dobogóra vezette. Női kéziseink megnyerték a Magyar Kupát, míg férfi kézilabda-együttesünk története során először kijutott a nemzetközi kupaporondra, férfi hokisaink pedig ismét magyar bajnokok lettek. Ezeken a csodálatos eredményeken túl még meg sem említettük további szakosztályaink remek eredményeit, például Muszukajev Iszmail birkózónk, illetve úszónk, Mihályvári-Farkas Viktória Eb-aranyait, és még sorolhatnánk bőven a szebbnél szebb eredményeket, az örök élményeket, emlékeket.

Volt tehát mit ünnepelni idén is, ráadásul itt a december, közeleg az áldott karácsonyi időszak, igaz, addig még vár ránk néhány nap, mi viszont szeretnénk ha szurkolóink kellően ünnepi hangulatba kerülnének december 24-re, éppen ezért most egy különleges adventi naptárral szeretnénk kedveskedni minden szurkolónknak, amellyel ráadásul értékes ajándékokat nyerhetnek.

December első napjától egészen december 24-ig, vagyis szentestéig minden nap különleges nyereményekért játszhatnak drukkkereink. Hogyan vehet részt az adott napi játékon? Nagyon egyszerű. ENNEK A LINKNEK a megnyitása után meg kell adnia a nevét, illetve az email címét, majd az adatkezelési tájékoztató és a marketingkommunikációs adatkezelési tájékoztató elfogadása után az „Indulhat a játék” gombra kell kattintani.

Ezt követően nyílik majd meg az adventi naptárunk, ahol értelemszerűen a dátumnak megfelelő nap lesz mindig megnyitható. Minden ablakocska egy kérdést rejt, erre kell majd megadni a helyes választ. A jó választ beküldők között kerül majd sor másnap a sorsolásra. Érdemes lesz folyamatosan játszani, hiszen minden nap más és más remek nyeremények kerülnek kisorsolásra! A nyereményjátékunk EZEN a linken érhető el.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin