2021. december 12.
Kétgólos vereség Debrecenben
Férfi labdarúgócsapatunk 2-0-ra kikapott a DVSC otthonában az NB I 16. fordulójában.

Bajnoki címvédő, listavezető csapatunk a labdarúgó NBI 16. fordulójában az utóbbi hetekben kissé hektikusan teljesítő, a tabellán a 10. helyet elfoglaló Debrecen otthonában vendégeskedett. Peter Stöger ezúttal a Dibusz – Botka, S. Mmaee, Kovacevic, Cabraja – Besic, Laidouni – Zubkov, Marin, Uzuni – R. Mmaee kezdő tizenegynek szavazott bizalmat.

I. félidő

A kezdeti percekben többet birtokoltuk a labdát, kerestük a rést a Debrecen védelmén. Több akciónkat a széleken vezettük, de a beadásokba rendre hiba csúszott. A 12. percben közel kerültünk a gólhoz, de Zubkov jobb oldali, veszélyes szögletére a hosszún berobbanó Uzuni csak az oldalhálóba lőtt. Az ellentámadásból majdnem a DVSC került előnybe, de a 300. bajnokiját játszó Dibusz bravúrral szögletre mentett Babunski ziccere után. A 31. percben sajnos Besicet ápolni kellett, bosnyák középpályásunk nem is tudta folytatni, így Vécsei Bálint lépett helyette pályára. Igazán ígéretes és veszélyes helyzetünk nem adódott az első félidőben, igaz, a hazaiak sem veszélyeztettek Babunski helyzetén kívül, így a feledhető első félidő gól nélkül zárult.

II. félidő

A második játékrész viszont borzalmasan indult a mieink számára. Egy bal oldali DVSC-szögletnél sajnos hibáztunk védekezésben és az érkező Bévárdi Zsombor a jobb alsóba lőtt. A gól után átvettük az irányítást, többször is a hazai kapu elé kerültünk, de nem tudtunk pontos lövésig eljutni. A 64. percben még nehezebb lett a helyzetünk, hiszen Tischler Patrik betalált. Bár a VAR vizsgálta a találatot egy lehetséges kezezés miatt, végül megadták a gólt. Peter Stöger cserékkel próbált frissíteni csapatán, de nem igazán találtuk a fogást a debreceni védelmen. A hajrában még Uzuni eltalálta a kapufát, sőt, Dibusznak is kellett két nagyot hárítania, de az eredmény már nem változott, a DVSC 2-0-ra nyert.

Csapatunk az év utolsó bajnokiján a 17. fordulóban december 18-án, szombaton 14.45-től a Budapest Honvéd együttesét fogadja.

Férfi labdarúgás, NB I, 16. forduló
DVSC–Ferencváros 2–0 (0–0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion,4260 néző, v.: Bogár Gergő
DVSC: Gróf – Baranyai, Pávkovics, Deslandes, Ferenczi - Bévárdi, Babunski, Baráth P., Dzsudzsák – Ugrai, Tischler. Vezetőedző: Joan Carrillo.
FTC: Dibusz – Botka, S. Mmaee, Kovacevic, Cabraja – Besic, Laidouni – Zubkov, Marin, Uzuni – R. Mmaee. Vezetőedző: Peter Stöger
Gólok: Bévárdi (46.), Tischler (64.)
Sárga lapok: Bévárd (13.), Dzsudzsák (55.), Ferenczi (67.), Gróf (83.), ill. Vécsei (37.), Laidouni (45+2), R. Mmaee (62.), S. Mmaee (92.)

Cikkajánló

SEGÍTSÜNK EGYÜTT AZ FTC-DVSC LABDARÚGÓ-BAJNOKIN!

Az FTC-DVSC bajnokira eladott belépők után jegyenként 100 forintot utalunk a Mentor Alapítványnak.

Ekkor játszunk a DVTK ellen

35-szörös bajnokcsapatunk május 11-én, szombat este látogat Miskolcra.

HSA Hónap Játékosa: április legjobbját keressük!

Szavazzon ön is aktuális szavazásunkon, értékes nyeremények várják!

Lisztes: „Mi vagyunk a legjobbak”

Játékosunk gólt szerzett és gólpasszt adott az MTK legyőzése alkalmával – VIDEÓ!

Sztankovics: „A fiatalok meghálálták a bizalmat”

Vezetőedzőnk szerint nagyon elszánt volt csapatunk az MTK ellen.

Győzelem az örökrangadón

Férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re győzött az MTK ellen az Új Hidekuti Nándor Stadionban.

Sztankovics: „A szezonnak még nincs vége”

Vezetőedzőnk beszélt várakozásairól az MTK elleni bajnoki előtt.

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin