archív anyag
Honlapunk 2019. február 25-én megújult, de nem hagyjuk veszni a korábbi cikkeinket! Az itt látható anyag archív írás, ezért előfordulhat, hogy a benne található képek, illetve tartalmi beágyazások az új cikkektől eltérően jelennek meg.
2018. október 8.
Kiemelkedő egyéni teljesítmények, Fradi-játékosok a toplisták élén!
Nehéz hétvégén van túl labdarúgócsapatunk, hiszen a DVSC elleni találkozón a 31. perctől emberhátrányban kellett futballoznunk. Ennek ellenére nagyot küzdöttünk és döntetlent értünk el, ráadásul játékosaink egyénileg is kiemelkedőt nyújtottak, a statisztikák alapján a forduló legjobb játékosai közé kerültek!

A forduló legjobb játékosa csatárunk, Davide Lanzafame lett! Ő érte el a legnagyobb InStat-indexet (371-est), azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója az InStat statisztikai elemzőrendszer alapján.

Olasz játékosunk kétszer is egyenlíteni tudott a Debrecen ellen akkor, amikor már emberhátrányban voltunk, ráadásul a 39. percben még szabadrúgásból is majdnem betalált. Lanzafame már 40 NB I-es gólnál tart, ez volt a hatodik találata ebben a szezonban, amivel átvette a vezetést a góllövőlistán!

Nem ő az egyetlen, aki a forduló legjobbjai közé került Sergei Rebrov csapatából. Sigér Dávid is kiemelkedően játszott, a 306-os InStat-indexével a negyedik legjobb játékos lett a hétvégén. Az összteljesítmény mellett egyéb specifikus listákon is az élmezőnyben voltak játékosaink. Lanzafame még két listán az élen zárt, ő mutatta be a legtöbb sikeres cselt (6-ot), és ő szenvedte el a legtöbb szabálytalanságot (7-et) is.


A passzok területén is kiemelkedők voltak labdarúgóink. A sikeres passzok toplistáján a dobogón csak Fradi-játékos van, az első helyet Miha Blazic (104 kísérletből 94 sikeres - 90%-os teljesítmény), a másodikat Leandro (100/89 - 89%), a harmadikat Lovrencsics Gergő (97/83 - 86 %) érte el, az ötödik helyen pedig Sigér Dávid (81/72 - 89%) zárt.

A legtöbb sikeres támadópasszt (a mezőkövesdi Szalai Attilával holtversenyben) Leandro hajtotta végre, 60 próbálkozásából 53 társat talált meg (88%-os teljesítmény), a harmadik legtöbbet pedig (szintén holtversenyben az ugyancsak mezőkövesdi Cseri Tamással) Lovrencsics Gergő (65/51 - 78%).

Ha már statisztikai adatok, érdemes ránézni arra is, milyen mutatókat hoztunk csapatszinten a DVSC ellen. Mint a lentebbi ábra is mutatja, az emberhátrány ellenére minden fontos mutatóban (passzok, sikeres passzok, labdabirtoklás, lövések, szögletek, megnyert párharcok) jócskán felülmúltuk ellenfelünket.

Csapatunk egyetlen veretlen együttesként tíz forduló elteltével, 24 ponttal, ötpontos előnnyel vezeti az NB I tabelláját!

(A statisztika forrása: mlsz.hu)


Cikkajánló

Szurkoljunk újra együtt! – elindult a bérletértékesítés

Minden a leghűségesebb bérletesek ajándékáról, bérletárakról, kedvezményekről, visszatérítésről.

Az Eb-re készülő fradisták a Fradi TV-ben!

Válogatott labdarúgóink, tekézőink bajnoki címe és Szabó László felépülése a Fradi TV-ben.

Heti program

Többek között kézilabda-mérkőzések, női labdarúgó-döntő a hét programjában.

Irány a Fradi Shop: féláron kedvenc Streetwear pólóid!

Használd ki a nem mindennapi alkalmat, szerezd be óriási kedvezménnyel a stílusodhoz leginkább illő felsőt!

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

A szezon Fradi-gólja – szavazás

A történelmi idény végeztével szurkolóink dönthetnek, hogy melyik volt a szezon legszebb bajnoki Fradi-gólja.

Hétvégi program

Női kéziseinkre és férfi pólósainkra is fontos mérkőzés vár.

Videókkal búcsúzunk labdarúgóinktól

Marcel Heister, Lovrencsics Gergő, Michal Skvarka és Isael Barbosa legjobb pillanatai a Fradi mezében.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most