2019. augusztus 25.
Kikaptunk a Puskás Akadémiától
Labdarúgócsapatunk 4-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától.

Bajnoki címvédő labdarúgócsapatunk múlt heti, Kaposvár elleni 1-0-s győzelmével kezdte meg szereplését az NB I 2019/20-as szezonjában. Egy héttel később vasárnap, a Suduva elleni rájátszás két mérkőzése között a Puskás Akadémia otthonába látogattunk.

I. félidő

A mérkőzés elején Szerető próbálta beadni a szélről a labdát, de elhárították a veszélyt. Nem sokkal később Priskin fejelt előre egy labdát, Bőle nagy lendülettel mehetett, de Hegedüs kijött a kapujából. A 11. percben Henty és Knezevic összjátéka után Vanecek került helyzetbe a kapunk előterében, de nem sikerült a lövése.

Két perccel később Priskin fülelt le egy labdát a Puskás térfelén, Hadzhiev hátulról buktatta, de a játékvezető előnyszabályt ítélt, így Spirovski elvitte a labdát, finoman alápörgetett és távolról megszerezte a vezetést.

Ezután ismét Priskin volt agilis, a labdaszerzése után Varga lövését blokkolták. A sarokrúgás után kikerült a labda a szélre, Szerető visszatette Spirovskinak, de nem sikerült a duplázás a kísérlet után.

A 29. percben Spirovski emelt előre Varga felé, aki a vonal előtt még be tudta adni, Priskin fejese pedig nem sokkal ment mellé. A 37. percben Leandro pörgetett volna Bőle felé, de Hegedüs megfogta a labdát. Ezután Knezevic keresztpassza után Nagy Zsolt maradt le nem sokkal az érkező labdáról.

A következő keresztpassz sajnos már jól sikerült: Vanecek még nem, de Sós már eltalálta a labdát, így öt perccel a szünet előtt kiegyenlítettek a hazaiak.

II. félidő

A játékrész első helyzete a miénk volt: Szerető kevergetett a jobb oldalon, végül Bőle szélről érkező lövésébe beleértek, nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett. Az 57. percben egy eladott labda után Vaneceket buktatta Gróf a tizenhatoson belül, a büntetőt Knezevic értékesítette, ezzel fordított a Puskás (2-1 a Puskásnak). Négy perccel később Henty a kapunkba lőtte a labdát, de előtte már a kezét érte a labda, így érvénytelen volt a találat.

Ezt követően Urblík fejelt a kapunk mellé. Tizenegy perccel a rendes játékidő vége előtt Henty bal oldalról érkező beadása után Knezevic letette mellel a labdát, Ulbrík pedig a bal fölsőbe lőtt, ezzel 3-1-re növelve a Puskás előnyét. Öt perccel később egy indítás után Ulbrík átemelte a kapus felett a labdát, így meglőtte ellenfelünk negyedik gólját (4-1).

Együttesünk így 4-1-es vereséget szenvedett Felcsúton.

NB I, 4. forduló
Puskás Akadémia-FTC 4-1 (1-1)
Puskás Akadémia: Hegedűs – Szolnoki, Meissner, Hadzhiev, Nagy – Sós (Kiss, 88.), van Nieff (Spandler, 81.), Knezevic, Radics (Urblík, 23.) – Vanacek, Henty
FTC: Gróf – Szerető (Lovrencsics, 65.), Botka, Frimpong, Leandro (Boli, 77.), Civic – Spirovski, Ihnatenko – Varga, Bőle (Isael, 62.) – Priskin
Sárga lap: Radics (9.), Hadzhiev (13.), Henty (27.), Bőle (51.), Varga (62.), Knezevic (91.)
Gól: Sós (40.), Knezevic (58.), Urblík (79., 84.), illetve Spirovski (13.)

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin