2020. június 1.
Kinyit az Aréna! Először a bérleteseink jöhetnek be!
A friss kormányrendelet beenged nézőket a bajnokikra. Az FTC 65 alatti bérleteseinek biztosítja a lehetőséget.

A Ferencvárosi Torna Club a 241/2020 (V.27.) Kormányrendelet alapján az alábbiakról döntött a Groupama Arénában június 7-én, vasárnap este 21.05 órától sorra kerülő FTC-DVTK labdarúgó bajnoki mérkőzés esetében:

- Lévén a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig a kormányrendelet iránymutatása alapján a 65 év felettiek kiemelten veszélyeztetett korúak, ezért az FTC lehetőséget biztosít a belépésre minden 65 év alatti, akár egész évre, akár tavaszra szóló B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes  bérlettel rendelkező szurkolójának.

- Az FTC lehetőséget biztosít a belépésre minden azon 65 év alatti szurkolójának, akik – korábban megvásárolt - B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes jeggyel rendelkeznek a DVTK elleni mérkőzésre.

- Érvényes bérlettel, valamint jeggyel rendelkező szurkolóink megértését kérjük, de nem tudjuk biztosítani a megvásárolt helyet, ezért a helyfoglalás érkezési sorrendben fog történni, kérjük, kövessék a belépési pontokon kollégáink útmutatását.

- A belépés a megszokottnál tovább tarthat, az FTC gondoskodik a beléptető rendszer fertőtlenítéséről, valamint minden nézőnek biztosítja a kézfertőtlenítést a rendszer használata előtt és után egyaránt.

- A kapukat 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, tehát 19.05 órakor megnyitjuk. Minden kapucsoporton át lehetséges a belépés, kérjük, vegyék igénybe a D szektorok felé eső belépő pontokat is.

- Minden belépőt arra kérünk, hogy szigorúan tartsa be az előírásokat, az egymástól való lehetőség szerint másfél méteres távolságot mind a lelátón, mind a büfék előtt, a mosdóhelyiségekben, mind a beléptetés során. Mindenki türelmét és megértését kérjük, az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb számunkra.

- A B típusú kártyával rendelkezők belépése továbbra is a számukra kijelölt kapucsoportnál történik, azonban a B és C szektorok közti, lelátók alatti átjárót megnyitjuk.

- A szájmaszk viselése szabadtéren nem kötelező.

További fontos tudnivalók:

- A bajnokira érvényes belépési lehetőség NEM érvényes azon szurkolóinkra, akik a május 20-án közzétett közlemény alapján visszatérítést igényeltek (vagy a mérkőzés napjáig igényelnek) akár a bérletük, akár a megvásárolt jegyük esetében. A már elküldött visszatérítési igény nem visszavonható.

- Lévén a kormányrendelet iránymutatása alapján a 65 év felettiek kiemelten veszélyeztetett korúak, ezért a bajnokira érvényes belépési lehetőség a rendkívüli veszélyhelyzet visszavonásáig NEM érvényes azon szurkolóinkra, akik a mérkőzés napjáig bezárólag elmúltak 65 évesek, még akkor sem, ha érvényes bérlettel vagy jeggyel rendelkeznek. Az ő megértésüket különösen kérjük, de úgy gondoljuk, továbbra is az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. A járvány elleni csatát megnyertük, de a veszély nem múlt el.

Fontos kérés! A szurkolói szolidaritás jegyében azt kérjük ugyanakkor minden belépésre jogosult szurkolónktól, vagyis az érvényes bérlettel és jeggyel rendelkező 65 év alattiaktól, amennyiben biztosan tudják, hogy nem kívánnak, vagy nem tudnak ott lenni a vasárnap esti mérkőzésen, ezt legkésőbb június 3., szerda éjfélig jelezzék a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen. A lemondó e-mailben, kérjük, ruházzák át a helyüket a klubra, mert így lehetőség nyílhat majd további szurkolók, olyanok beengedésére is, akik sem bérlettel, sem jeggyel nem rendelkeznek. A bérlet átruházása most kizárólag a klubra történhet, ennek megtétele ingyenes. A lemondás és átruházás minden esetben csak a soron következő mérkőzésre vonatkozik.

Az FTC minden, az idei bajnokságból hátralévő hazai mérkőzésére biztosítani kívánja és biztosítani tudja a bérletes szurkolók helyét a fenti feltételekkel.

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin