2021. november 19.
Könyvnap, dedikálás és sok más meccsnapi program
Meccsnapi programokkal várjuk szurkolóinkat a vasárnapi, FTC–MOL Fehérvár FC elleni találkozó előtt és alatt.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk november 21-én, vasárnap 17.30-tól a MOL Fehérvár FC-t fogadja az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Amint azt szurkolóink már megszokhatták, az újabb hazai mérkőzés alkalmából is meccsnapi programokkal készülünk!

Az FTC és a MOL Fehérvár FC mérkőzése a könyvek tematikájában fog zajlani. Könyvnapunk alkalmából 16.45 és 17.15 között a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor a felszíni parkolóban dedikálja az „Új korszak - Az első tíz év” című könyvét, amely a klubelnök szemén keresztül mutatja be klubunk elmúlt egy évtizedét. A szurkolók és a sport iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek abba, hogyan került az FTC a megszűnés széléről újra Magyarország élére és vált tényezővé ismét európai szinten is az elmúlt tíz esztendőben. A Ferencváros újjászületéséről szóló, különleges borítóval ellátott 336 oldalas könyvben az eseményeket elbeszélő klubelnök mellett az adott történeteket jól ismerők, korábbi és jelenlegi labdarúgók, munkatársak véleménye, visszaemlékezései is teret kaptak.

Kubatov Gábor a helyszínen dedikálja könyvét

Könyvnapunk alkalmából a Fradi-minibusznál elérhető lesz a Fradi Shop teljes könyves kínálata. Megvásárolhatja az FTC Évkönyv-sorozat 2012-es, 2014-es, 2015-ös, 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2019-es és 2020-as darabját, Kubatov Gábor könyvét, a Kocsis Sándor emlékére készített „Volt egyszer egy csatár” című kötetet, Koós Levente: Egészpályás Letámadás című művét, az Albert Flórián születésének 75. évfordulóján kiadott „Császár 75” című kiadványt és az „Ambrus: egy ferencvárosi hálóőr a történelem sodrásában” című kötetet. A Fradi Múzeum Vincze József múzeumvezető-helyettes vezetésével, a Zöld és fehér magazin főszerkesztője, klubunk korábbi labdarúgója, Bánki József segítségével, a kapható kötetek mentén kalauzolja végig az érdeklődőket az FTC történelmén. Klubmúzeumunk 15.30-tól 16.30-ig kiállítja a 2020/2021-es szezonban megnyert bajnoki serlegeket is!

A Könyvnap alkalmából egyedi Zöld és fehér magazin előfizetési ajánlattal is készülünk. Az exkluzív, kizárólag a mérkőzésnapon elérhető ajánlat keretében 12 lapot kapnak 9 áráért, azaz 5.940 Ft helyett 4.455 Ft kedvezményes áron fizethetnek elő klubunk életmód és sportkultúra magazinjára. Azon szurkolóink számára, akik a kerengőn a Zöld és fehér-pultnál fizetnek elő a magazinra, további meglepetéssel készülünk, ők egy FTC szurkolói sálat kapnak ajándékba!

A könyveken túl a már megszokott játékokkal is várjuk szurkolóinkat. Lesz dekázóverseny a JátékNet jóvoltából, Smartgoals-aktivitás (egy labdás ügyességi verseny), dartsfoci, fotóboksz és Eisberg-kitelepülés, ahol megkóstolhatják a Fradi Salit. A kerengőn ott lesz a Fradi-minibusz a Fradi Shop kínálatával, fényképezkedhet a fotófalainknál, lesz Penny Market kitelepülés, Teqball, arcfestés, lövőerőmérő, és több foodtruck. Szakosztályaink közül ezúttal női labdarúgónk települnek ki! A lelátón pólóágyú, Fradi Szív-játék, hangerőmérő várja önöket. De a tippjáték és a Nap Szurkolója-játékunk is elérhető lesz vasárnap.

Találkozzunk 2021. november 21-én, vasárnap a Groupama Arénában!

Cikkajánló

Dibusz Dénes: „Több hazai botlás már nem fér bele”

Kapusunk a válogatott időszakról, a Fehérvár elleni mérkőzést megelőző napokról és várakozásairól is beszélt.

Fontos változás! Maszkot fel! – a zárt terekben

A vírus-fertőzésveszély okán szombattól az FTC sportlétesítményei zárt tereiben kötelező a maszk használata.

Egy elegáns meccsnapi ajánlat a vasárnapi rangadóra

A MOL Fehérvár elleni mérkőzés napján 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be az elegáns szürke sálat.

Nemet mondunk a trágár beszédre!

Az FTC és a Sportfive Hungary Kft. a Groupama Aréna D1 és D2 szektorára eltérő pályarendszabályt alkot.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin