2020. december 18.
Közelgő ünnepek: Nézze meg különleges italajánlatunkat!
Az ünnepek közeledtével minőségi, Fradi-védjegyes italválogatást ajánlunk szurkolónk figyelmébe.


Különleges kettőt fizet, hármat kap italakcióval szeretnénk kedveskedni szurkolóinknak az ünnepek közeledtével. 2020-ban számos sikernek és emlékezetes percnek örülhettünk drukkereinkkel együtt. Férfi labdarúgócsapatunk megszerezte 31. bajnoki címét és emellett 25 év után újra eljutott az európai labdarúgás elitjének számító Bajnokok Ligája csoportkörébe. Labdarúgóink mellett több szakosztályunkban születtek kiváló eredmények. A történelmi pillanatokra, nagy sikerekre az év végi ünnepek idején, szeretteink körében is jó lesz visszaemlékezni – ehhez kínáljuk Önnek a Fradi ünnepi italakcióját! 

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét következő Fradi Shop akciónkra, melynek keretében, amennyiben két palack bort vásárolnak, megajándékozzuk egy harmadik üveggel. Fontos kiemelni, hogy a három palack bárhogyan kombinálható, az ajándék palack mindig a vásárló által kiválasztott három palack közül a legalacsonyabb árú termékre vonatkozik. Az ajánlat kizárólag a Fradi Shopban érvényes a készlet erejéig, más kedvezménnyel nem összevonható. A Fradi Shop változatlan nyitvatartással, hétfőtől szombatig 10:00-19:00 között várja a kedves szurkolókat.

Juhász Paptag Cuvée
A 2015-ös évjáratú, a Juhász Testvérek Pincészetében készülő száraz vörösbor (kiszerelés: 750 ml) a címkéjén hirdeti, hogy az FTC megalakulásának 120. évfordulója alkalmából palackozták. Elkészítéséhez a gyártók az egri borvidék legkiválóbb fajtáit használták fel. A bor színe szinte fekete, tanninjai érettek és vastagok. Kellemes erdei gyümölcsös illatát semmilyen más ízhez nem hasonlítható nagy töménységű zamat és bársonyos lecsengés kíséri. Alkoholtartalom: 13% V/V.

Juhász Rosé 30
Címkéjén a három csillag szerepel, akárcsak labdarúgócsapatunk mezén! A harmincadik bajnoki elsőségünk alkalmából kiadott, szintén az egri borvidéken termesztett szőlőből készült rosé gyöngyözőbort gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez, remek kísérő lehet az ünnepi menüben legtöbbször előforduló halhoz és fehérhúsú ételekhez. Alkoholtartalom: 12,5% V/V.

Bárdos Mátrai Irsai Olivér 

A Mátra körbenapozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a zöldes-fehér színű, narancsvirágra emlékeztető parfümösen intenzív illatú primőr bor. Harmonikus savtartalmának és a friss muskotály szőlőre emlékeztető ízének köszönhetően 8°C-on ideális párosítása a szárnyasokból, halakból készült ételeknek. Zöldes fehér színe és elsőosztályú minősége jelképezi klubunk szellemiségét. Alkoholtartalom: 12% V/V.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Fradi címerrel ellátott extra száraz pezsgő elfogyott! A borokra azonban továbbra is érvényes az akció! 

A fenti cikkben megjelenő termékeket csak nagykorúaknak ajánljuk. Kérjük, mindig ügyeljen a felelősségteljes alkoholfogyasztásra!

 

 

 

 

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin