2020. december 18.
Közelgő ünnepek: Nézze meg különleges italajánlatunkat!
Az ünnepek közeledtével minőségi, Fradi-védjegyes italválogatást ajánlunk szurkolónk figyelmébe.


Különleges kettőt fizet, hármat kap italakcióval szeretnénk kedveskedni szurkolóinknak az ünnepek közeledtével. 2020-ban számos sikernek és emlékezetes percnek örülhettünk drukkereinkkel együtt. Férfi labdarúgócsapatunk megszerezte 31. bajnoki címét és emellett 25 év után újra eljutott az európai labdarúgás elitjének számító Bajnokok Ligája csoportkörébe. Labdarúgóink mellett több szakosztályunkban születtek kiváló eredmények. A történelmi pillanatokra, nagy sikerekre az év végi ünnepek idején, szeretteink körében is jó lesz visszaemlékezni – ehhez kínáljuk Önnek a Fradi ünnepi italakcióját! 

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét következő Fradi Shop akciónkra, melynek keretében, amennyiben két palack bort vásárolnak, megajándékozzuk egy harmadik üveggel. Fontos kiemelni, hogy a három palack bárhogyan kombinálható, az ajándék palack mindig a vásárló által kiválasztott három palack közül a legalacsonyabb árú termékre vonatkozik. Az ajánlat kizárólag a Fradi Shopban érvényes a készlet erejéig, más kedvezménnyel nem összevonható. A Fradi Shop változatlan nyitvatartással, hétfőtől szombatig 10:00-19:00 között várja a kedves szurkolókat.

Juhász Paptag Cuvée
A 2015-ös évjáratú, a Juhász Testvérek Pincészetében készülő száraz vörösbor (kiszerelés: 750 ml) a címkéjén hirdeti, hogy az FTC megalakulásának 120. évfordulója alkalmából palackozták. Elkészítéséhez a gyártók az egri borvidék legkiválóbb fajtáit használták fel. A bor színe szinte fekete, tanninjai érettek és vastagok. Kellemes erdei gyümölcsös illatát semmilyen más ízhez nem hasonlítható nagy töménységű zamat és bársonyos lecsengés kíséri. Alkoholtartalom: 13% V/V.

Juhász Rosé 30
Címkéjén a három csillag szerepel, akárcsak labdarúgócsapatunk mezén! A harmincadik bajnoki elsőségünk alkalmából kiadott, szintén az egri borvidéken termesztett szőlőből készült rosé gyöngyözőbort gyümölccsel teli illat és ízvilág jellemez, remek kísérő lehet az ünnepi menüben legtöbbször előforduló halhoz és fehérhúsú ételekhez. Alkoholtartalom: 12,5% V/V.

Bárdos Mátrai Irsai Olivér 

A Mátra körbenapozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a zöldes-fehér színű, narancsvirágra emlékeztető parfümösen intenzív illatú primőr bor. Harmonikus savtartalmának és a friss muskotály szőlőre emlékeztető ízének köszönhetően 8°C-on ideális párosítása a szárnyasokból, halakból készült ételeknek. Zöldes fehér színe és elsőosztályú minősége jelképezi klubunk szellemiségét. Alkoholtartalom: 12% V/V.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Fradi címerrel ellátott extra száraz pezsgő elfogyott! A borokra azonban továbbra is érvényes az akció! 

A fenti cikkben megjelenő termékeket csak nagykorúaknak ajánljuk. Kérjük, mindig ügyeljen a felelősségteljes alkoholfogyasztásra!

 

 

 

 

Cikkajánló

„Az a dolgom, hogy a társaim jó formába kerüljenek”

Három nappal az Eb budapesti rajtja előtt kapusunk, Bogdán Ádám válaszolt az újságírók kérdéseire.

Sigér: "A Fradinak is köszönhetem, hogy itt lehetek!"

Sigér Dávid szerint a FTC játékosai az Eb-n kamatoztathatják BL-tapasztalataikat.

„Amit az élet öt éve elvett, azt most visszaadta”

Bogdán Ádám az elmúlt évek küzdelméről, az írek elleni meccsről és az Eb-ről – EXKLUZÍV INTERJÚ.

Teljes gyep- és talajcsere a Groupama Arénában

Férfi labdarúgócsapatunk az új szezonban vadonatúj borításon fogadhatja az ellenfeleit - VIDEÓ!

Stöger: „Cél, hogy beépüljenek a magyar fiatalok”

Újdonsült vezetőedzőnk, Peter Stöger több témát is érintett bemutatkozó sajtótájékoztatóján – VIDEÓ!

Stöger jól ismert segítője is a Fradiban folytatja

A Köln korábbi hálóőre, Alexander Bade Peter Stöger pályaedzőjeként folytatja klubunknál.

Peter Stöger: „Hosszú távra tervezek a Fradinál”

Megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját csapatunk új vezetőedzője, Peter Stöger.

Myrto Uzuni: „ A magyar válogatottért szorítok az EB-n”

Albán játékosunk a szünetéről, elnöki találkozójáról és a magyar válogatottról is beszélt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most