2023. november 27.
Lélektelenül soha - megjelent a Simon Tibor kollekció
A termékek megvásárlásával a Simon Tibor Alapítvány munkáját segíthetik.

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Ez az idézet néhai csupaszív játékosunk, Simon Tibortól hangzott el. Ennek a mondatnak a szellemiségét megidézően készítettük el a Simon Tibor Alapítvánnyal közösen az egykori játékosunk nevét viselő kollekciónkat.

- Szeretném, hogy Simon Tibor értékei széles körben ismertté váljanak. A mai sporttudományos háttérrel természetesen óriási eszköztárunk van, hogy új, Simon Tiborhoz hasonló adottságú gyerekeket találjunk és képezzünk helyesen. Ifjabb Simon Tiborral, az alapítvány elnökével fontosnak tartjuk azt is, hogy a program ne kizárólag a profinak készülő sportolóknak szóljon, hanem a profi sportkarrierben nem résztvevő, sportszerető egészséges, sikerorientált embereknek is hasznos segítséget nyújtson. Rövidesen az Alapítvány által bevezetésre kerülő minden programunk publicitást kap – mondta Vécsey Gábor ügyvezető igazgató.

A termékeknél megjelenik a ST2 logó, egykori játékosunk monogramjával és mezszámával, illetve legtöbbjénél Simon Tibor aláírásának mása is.

Ajánljuk szurkolóink figyelmébe a Simon Tibor pólónkat, amelyet 5.990 forintért vásárolhatnak meg, míg a kötött sálat 4.490 Ft-ért, a bögrét 3.590 Ft-ért, a Simon Tibor bőr kulcstartónkat 1790 forintért, míg a mez alakú kulcstartónkat 2090 forintért lehet megvásárolni a Fradi Shopban, illetve online, a shop.fradi.hu-n.

Simon Tibor 1965. szeptember 1-jén született, első tétmérkőzését FTC-mezben 1985-ben játszotta. Első korszakában 1997-ig tartozott a klub kötelékébe, majd a BVSC-hez igazolt, ám hamarosan visszatért, és 1999-ig még a Ferencvárost erősítette. Együttesünk színeiben összesen 331 alkalommal lépett pályára, 7 gólt szerzett. Három bajnokcsapatunknak volt tagja (1992, 1995, 1996), 1993-ban, 1994-ben és 1995-ben pedig MK-t is nyert. Simon Tibor is szerepelt az FTC történetének első, 1995-ös BL-csoportkörös csapatában. A legendás 2-es 2002. április 23-án hunyt el.

Cikkajánló

Távozik Iyinbor Patrick

A 22 éves védő az elmúlt három idényt kölcsönben töltötte.

Tusványoson mesélt a VVK-győzelemről Rákosi Gyula

Klubunk legendája a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen vett részt.

„Nagyon meglepődtem!” – Varga Barna megkapta a maszkját

Riportunkból kiderül, hogy Kylian Mbappé Eb-n viselt maszkja jobb-e magyar válogatott támadónkénál – VIDEÓ

Indul a jegyértékesítés a walesi visszavágóra

Walesbe utazó drukkereink 10 ezer forintért válthatnak vouchert a párharc második összecsapására.

Zachariassen: „Ez egy tökéletes kezdés”

Norvég játékosunk szerint minden remekül alakult a TNS elleni első BL-meccsünkön – VIDEÓ!

„Fantasztikus energia áramlott a pályára”

Holland vezetőedzőnk ötgólos győzelemmel mutatkozott be csapatunk kispadján.

Magabiztos, ötgólos győzelem az első tétmérkőzésen

Együttesünk 5-0-ra verte a The New Saints-t a BL-selejtező első mérkőzésén.

HSA Hónap Játékosa: Marquinhos lett május legjobbja

Szurkolói szavazásunkon brazil szélsőnket látták május hónap legjobbjának.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin