2020. július 26.
Négygólos győzelem, négy gólszerző
Labdarúgócsapatunk 4-0-ra legyőzte szlovén ellenfelét edzőtábora harmadik találkozóján.

31-szeres bajnok labdarúgócsapatunk edzőtábora harmadik mérkőzésén a szlovén másodosztályú NK Brezice ellen nézett szembe.

I. félidő

A 4. percben Tokmac ugratta ki Vargát, de a kapus kijött és mentett. Ezután Grófnak kellett védenie Bozic távoli lövése után, majd a szögletet is lehúzta. A 17. percben Haratin labdaszerzése után Varga indította Tokmacot, aki védőjét lehagyva szembe a kapussal laposan gurított, ezzel megszereztük a vezetést. A 30. percben Boli mozdult ki üres területre Haratin passza után, majd Botka került előre és kapura ment, de nem sikerült jól eltalálnia a labdát. Egy perccel később ismét Bozic lapos próbálkozását fogta Gróf.

A 31. percben sokpasszos támadást vezettünk, az ellenfél tizenhatosán végigjáratva a labdát Heister-Varga-Somália volt a labda útja, majd Tokmac Katonát hozta játékba a tizenhatoson belül, fiatal játékosunk pedig jobb alsóba tartó lövésével megduplázta az előnyt! A 42. percben Martic 20 méteres szabadrúgása ment nem sokkal a kapunk fölé, de Gróf rajta volt a labdán. A félidő utolsó percében Varga ívelt szabadrúgását kifejelték, majd Heister lőtt mellé. A hosszabbításban még Blazic kereste volna Vargát, de a kapusé lett a labda.

II. félidő

A második félidei sorcsere után Bozic vitte a labdát a kapunkra, majd fölé lőtt. Az 50. percben Isael adott remek ütemű labdát Ramadannak, aki a leshatárról indulva elvitte a kapus mellett a labdát de kisodródott, a lövést a gólvonalról tisztázták, ám Csonkához került a játékszer, aki visszaadta azt Skvarkának, aki közelről lőtt, és bár megpattant a védőkön, már nem tudták megakadályozni a gólt, ezzel már hárommal vezettünk! Az 54. percben Isael készített le Lovrencsicsnek, de a tizenhatoson kívüli próbálkozás mellé ment. Két perccel később a balról érkezett beadás, Isael lövése lepattant, Sihnevichnek pedig nem sikerült az ismétlés. Ezután ismét Isael volt helyzetben, de védett a kapus.

Félóra volt hátra a meccsből, amikor Isael szabadrúgása ment mellé. A 72. percben Ramadan vitte szépen a labdát, Sihnevichnek tudott passzolni, de védett a kapus. A 74. percben Civic vitte el szépen a labdát a szélen, de Sihnevich elől mentettek. A jobb oldal is aktív volt ezután, Lovrencsics bepasszolt labdáját Sigér fölérúgta. A 80. percben Lovrencsics lőtt mellé. Ezután Sihnevich is fejelhetett Civic beadása után, de odaért a kapus. Három perccel a rendes játékidő vége után Isael szöglete után Ramadan hagyta le emberét, a fejese levágódott. Ezután viszont Civic beadását a kapuba fejelte Sihnevich, így játékosunk beállította a 4-0-s végeredményt.

Csapatunk első edzőtábora utolsó barátságos mérkőzését hétfőn, 11 órától játssza a szlovén másodosztályú NK Drava Ptuj ellen.

Felkészülési mérkőzés
FTC-NK Brezice 4-0 (2-0)
FTC: Első félidő: Gróf – Botka, Blazic, Dvali, Heister – Somália, Haratin – Varga, Katona, Tokmac – Boli
Második félidő: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong, Csontos, Civic – Sigér, Csonka (Iyinbor, 71.) – Isael, Skvarka, Ramadan - Sihnevich
Sárga lap: Blazic (41.)
Gól: Tokmac (17.), Katona (31.), Skvarka (50.), Sihnevich (88.)

Cikkajánló

Botka Endre: „Már az új játékosok beépítése a cél”

A kétszeres magyar bajnok védő, Botka Endre új hátvédünkről, Adnan Kovacevicről is elmondta véleményét.

Baturina: „Rögtön tudtam, hogy én itt akarok játszani”

Új igazolásunk nagy kedvvel veti bele magát a munkába a mieinknél.

A Dinamo Zagrebtől igazoltunk fiatal csatárt

A 20 éves horvát korosztályos válogatott támadó, Roko Baturina a Dinamo Zagrebtől szerződik együttesünkhöz.

A volt FTC-csatár és egy világbajnok csapata vár ránk

A Fradi Miha Blazic nevelőegyesületével és cseh rekordbajnokkal is játszik az ausztriai edzőtáborban.

Kaphatóak a jegyek a szezon első bajnokijára

Labdarúgócsapatunk MTK elleni idegenbeli összecsapására 1800 forintért lehet megváltani a belépőket.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

Sosem hallott érdekességek Dibusztól és Sigértől

Sigér és Dibusz játéka, Szilágyi Liliána és Shane Tusup, valamint női labdarúgás a Fradi TV-ben.

Ebben különbözik egymástól a két edzőtábor

Spanyol másodedzőnk elárulta azt is, hogy Sergei Rebrov mit szeretne látni az új játékosoktól – VIDEÓ

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most