2023. június 20.
Magyar–litván tippverseny - Kapusok csatája
Labdarúgócsapatunk mindkét kapusedzője egyetértett abban, hogy nem Litvánia a ma esti Eb-selejtező esélyese.

34-szeres bajnok férfi labdarúgóink javában edzőtáboroznak Ausztriában, ahol – a Bajnokok Ligája-sorsolás mellett – természetesen mindenki figyelemmel kíséri a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szereplését is. A kedd esti Litvánia elleni találkozó különösen pikánsnak ígérkezik, már csak azért is, mert a Fradinak van egy egykori magyar és egy korábbi litván válogatott kapusedzője.

„Magabiztos győzelmet várok, ez nem is kérdés” – szögezte le Balogh Tamás, aki szerint csapatkapitányunk, Dibusz Dénes – miként az eddigi két Eb-selejtezőn, úgy – ma sem kap majd gólt. „Remek formában van, láthattuk a montenegrói összecsapáson is. Az itthoni meccs azért más lesz, itt már egyértelműen támadóbb futballt kell bemutatnunk.” – tette hozzá a nemzeti csapatban háromszor szereplő „Tonó”.

Szanyiszlav Csercseszov stábjának másik fontos tagja Gintaras Stauce, aki korábban 61 alkalommal őrizte a litván válogatott kapuját.

„Nehéz meccs lesz mindkét fél számára, és ugyan nem gondolom, hogy Litvánia nyerni fog, de bízom benne, hogy sikerül egy döntetlent elérni. Természetesen mi más szemmel is nézzük ezt a meccset, hiszen a magyar kapuban ott lesz Dibusz Dénes, akit jól ismerünk. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is magabiztos teljesítményt fog majd nyújtani.”

Kapusedzőinket arra kértük, szám szerint is tippeljék meg, mi lesz a kedd esti találkozó végeredménye, Balogh Tamás 3-0-s hazai sikert, míg Gintaras Stauce 1-1-es döntetlent vár.

A Puskás Arénában rendezendő Magyarország-Litvánia Eb-selejtező kedd este 20:45-kor kezdődik. A mieink eddig két találkozót játszottak: előbb hazai pályán 3-0-ra vertük Bulgáriát, majd 0-0-s döntetlent értünk el Montenegróban, így jelenleg – az eddig hibátlan Szerbia mögött – 4 ponttal a csoport 2. helyén állunk.

Nézze élőben a meccset és támogassa az Albert Alapítványt!

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, majd befizetni a meccsenkénti 250 forintos támogatói díjat.

Újdonság az elmúlt felkészülési időszakokhoz képest, hogy a mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 250 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 250 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat.

Cikkajánló

Abena kezdett, Suriname győzött

Labdarúgónk végigjátszotta a világbajnoki selejtezőt Anguilla ellen.

,,Remélem, hogy Svájc ellen ugyanígy folytatom”

Az Izrael ellen két gólt szerző Varga Barnabás optimista az Eb-rajt előtt.

Varga Barnabás vezérletével győzött a válogatott!

Támadónk két gólt és egy gólpasszt jegyzett az Eb előtti utolsó, Izrael elleni felkészülési mérkőzésen.

Örmény siker Szevikjan-gólpasszal

Szélsőnk Kazahsztán ellen lépett pályára.

Botka Endre: „Nincs nyomás a csapaton”

Védőnk az Izrael elleni találkozó előtt nyilatkozott.

VIDEÓ: „Van szakértő segítségem a bérleteladásban”

Két napig szurkolóink idén is labdarúgóink közreműködésével vehették vagy újíthatták meg bérletüket – VIDEÓ!

Vegye meg szezonbérletét, értékes ajándékokat nyerhet!

Vespa motor, népligeti edzéslátogatás, VIP Gold jegyek és bérletár visszatérítés is a nyeremények között.

Az MBH Bank támogatja a Fradi élményt

A „Fradi Élmény” program és a Groupama Aréna Skybox-szintek névadó szponzora lett a hitelintézet.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin