2019. augusztus 1.
Még közelebb a szurkolókhoz - Megjelent a Fradi-Viber!
Szurkolói kapcsolatteremtés a vadonatúj Fradi-Viber Közösség segítségével!

Első magyar futballklubként a Ferencvárosi Torna Club együttműködési megállapodást kötött a Viberrel, a világ egyik vezető közösségi üzenetküldő applikációjával. Mostantól szurkolóink csatlakozhatnak a klub saját Viber Közösségéhez, ahol a klub legfrissebb történéseit, és exkluzív tartalmait találhatják majd. Ebben a különleges közösségben a szurkolók egyszerre értesülhetnek a legfontosabb hírekről, vehetnek részt szavazásokban, és építhetnek kapcsolatot a többi Fradi szurkolóval.

A közösséghez tartozás mellett a klub szurkolói egy különleges Fradi-matricacsomagot is letölthetnek, mindezt pedig ingyen tehetik. A matricákon játékosaink is szerepelnek, ezáltal szeretnénk színesebbé tenni a mindennapi beszélgetéseket a barátaikkal, ismerőseikkel és családtagjaikkal. A matricacsomag a következő három hónapban lesz letölthető.

Ezenfelül, a Fradi-Viber chatrobot biztosítja, hogy a feliratkozó szurkolók meccsnapi szöveges közvetítést is olvashassanak, így biztosítva, hogy senki nem marad le férfi labdarúgó csapatunk mérkőzéseinek legfontosabb történéseiről. A szurkolók ezenkívül személyre szabott üzeneteket is kapnak majd a chatrobottól, melyben statisztikákat, eredményeket és egyéb hasznos híreket olvashatnak majd.

A Viber a világpiaci jelentőségű online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltató óriás, a japán Rakuten Csoport tagja. A Rakuten hitvallása, hogy a sport és szórakoztatóipar képes összekötni a szurkolókat és egyben a világot is. A Viber partneri portfóliójába tartozik többek között az FC Barcelona is. A Viber partneri csoportjába való belépéssel a Ferencváros ismét bizonyítja, hogy az innovatív technológiák könnyed meghonosításával, a szurkolókkal még szorosabb kapcsolatot ápolhat, egyben még különlegesebb, személyes élményt szerez a szurkolók mindennapjaiban.

A Fradi-Viber chatbotot, és az azon keresztül történő jegyértékesítést és közösségteremtést a Fanbot.ai technológiai háttere biztosítja.

A Viber Közösséghez ITT csatlakozhatnak.

A Fradi-matricacsomagot INNEN tölthetik le.

A Fradi-Viber chatrobot ITT érhető el.

A Rakuten Viberről

A Rakuten Viber összeköti az embereket, függetlenül származástól vagy társadalmi helyzettől. A vállalat globális felhasználóbázisa olyan megoldásokhoz fér hozzá, mint személyes chat, videóhívások, csoportos üzenetküldés, és kapcsolattartás a kedvenc márkáikkal és ismert személyekkel. A Rakuten Viber egy olyan biztonságos és szabad felületet biztosít, melyen bárki szabadon megoszthatja érzéseit.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, mely vállalatcsoport világpiaci vezető szerepet tölt be online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatások terén. Az FC Barcelona hivatalos kommunikációs felülete, egyben a hivatalos üzenetküldő és közösségi

Cikkajánló

Hivatalosan is bemutatkozott a Fradi Kamion!

A Groupama Aréna parkolójában lehullt a lepel a Ferencváros országjáró kamionjáról.

Hétvégi program: három futballmérkőzés

Pénteken NB I-es, szombaton női, vasárnap NB III-as labdarúgócsapatunk lép pályára.

Isael: „Hiszek a csapatunkban”

Brazil labdarúgónk beszélt pénteki ellenfelünkről, az MTK Budapestről és a következő idény céljairól is.

Péntek délben bemutatkozik az új Fradi Kamion!

Az Aréna parkolójában mutatjuk be szurkolóinknak az új országjáró Fradi Kamiont. A belépés ingyenes.

Rebrov: „Egy új szezon mindig nehezebb, mint az előző”

Férfi labdarúgócsapatunk vezetőedzője beszélt az edzőtáborról, valamint a közelgő bajnoki nyitányról.

Elindítjuk a Fradi első sétafoci-csapatát!

Az FTC 20 fős csapata a jövőben megmérkőzik az SS Lazio és a Levszki Szófia sétafoci-csapataival!

Profi szerződést kötöttünk fiatal tehetségünkkel

A Ferencvárosi Torna Club profi szerződést kötött a 2003-as születésű Vogyicska Balázzsal.

Haratin és Zubkov is válogatott meghívót kapott

Két ukrán légiósunk is bekerült válogatottja Nemzetek Ligájára készülő keretébe. 

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most