2019. augusztus 1.
Még közelebb a szurkolókhoz - Megjelent a Fradi-Viber!
Szurkolói kapcsolatteremtés a vadonatúj Fradi-Viber Közösség segítségével!

Első magyar futballklubként a Ferencvárosi Torna Club együttműködési megállapodást kötött a Viberrel, a világ egyik vezető közösségi üzenetküldő applikációjával. Mostantól szurkolóink csatlakozhatnak a klub saját Viber Közösségéhez, ahol a klub legfrissebb történéseit, és exkluzív tartalmait találhatják majd. Ebben a különleges közösségben a szurkolók egyszerre értesülhetnek a legfontosabb hírekről, vehetnek részt szavazásokban, és építhetnek kapcsolatot a többi Fradi szurkolóval.

A közösséghez tartozás mellett a klub szurkolói egy különleges Fradi-matricacsomagot is letölthetnek, mindezt pedig ingyen tehetik. A matricákon játékosaink is szerepelnek, ezáltal szeretnénk színesebbé tenni a mindennapi beszélgetéseket a barátaikkal, ismerőseikkel és családtagjaikkal. A matricacsomag a következő három hónapban lesz letölthető.

Ezenfelül, a Fradi-Viber chatrobot biztosítja, hogy a feliratkozó szurkolók meccsnapi szöveges közvetítést is olvashassanak, így biztosítva, hogy senki nem marad le férfi labdarúgó csapatunk mérkőzéseinek legfontosabb történéseiről. A szurkolók ezenkívül személyre szabott üzeneteket is kapnak majd a chatrobottól, melyben statisztikákat, eredményeket és egyéb hasznos híreket olvashatnak majd.

A Viber a világpiaci jelentőségű online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltató óriás, a japán Rakuten Csoport tagja. A Rakuten hitvallása, hogy a sport és szórakoztatóipar képes összekötni a szurkolókat és egyben a világot is. A Viber partneri portfóliójába tartozik többek között az FC Barcelona is. A Viber partneri csoportjába való belépéssel a Ferencváros ismét bizonyítja, hogy az innovatív technológiák könnyed meghonosításával, a szurkolókkal még szorosabb kapcsolatot ápolhat, egyben még különlegesebb, személyes élményt szerez a szurkolók mindennapjaiban.

A Fradi-Viber chatbotot, és az azon keresztül történő jegyértékesítést és közösségteremtést a Fanbot.ai technológiai háttere biztosítja.

A Viber Közösséghez ITT csatlakozhatnak.

A Fradi-matricacsomagot INNEN tölthetik le.

A Fradi-Viber chatrobot ITT érhető el.

A Rakuten Viberről

A Rakuten Viber összeköti az embereket, függetlenül származástól vagy társadalmi helyzettől. A vállalat globális felhasználóbázisa olyan megoldásokhoz fér hozzá, mint személyes chat, videóhívások, csoportos üzenetküldés, és kapcsolattartás a kedvenc márkáikkal és ismert személyekkel. A Rakuten Viber egy olyan biztonságos és szabad felületet biztosít, melyen bárki szabadon megoszthatja érzéseit.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, mely vállalatcsoport világpiaci vezető szerepet tölt be online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatások terén. Az FC Barcelona hivatalos kommunikációs felülete, egyben a hivatalos üzenetküldő és közösségi

Cikkajánló

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

„Mindent beleadok, hogy visszakerüljek a válogatottba”

Botka Endre, labdarúgócsapatunk hátvédjének célja, hogy részt vehessen az Európa-bajnokságon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin