2019. augusztus 1.
Még közelebb a szurkolókhoz - Megjelent a Fradi-Viber!
Szurkolói kapcsolatteremtés a vadonatúj Fradi-Viber Közösség segítségével!

Első magyar futballklubként a Ferencvárosi Torna Club együttműködési megállapodást kötött a Viberrel, a világ egyik vezető közösségi üzenetküldő applikációjával. Mostantól szurkolóink csatlakozhatnak a klub saját Viber Közösségéhez, ahol a klub legfrissebb történéseit, és exkluzív tartalmait találhatják majd. Ebben a különleges közösségben a szurkolók egyszerre értesülhetnek a legfontosabb hírekről, vehetnek részt szavazásokban, és építhetnek kapcsolatot a többi Fradi szurkolóval.

A közösséghez tartozás mellett a klub szurkolói egy különleges Fradi-matricacsomagot is letölthetnek, mindezt pedig ingyen tehetik. A matricákon játékosaink is szerepelnek, ezáltal szeretnénk színesebbé tenni a mindennapi beszélgetéseket a barátaikkal, ismerőseikkel és családtagjaikkal. A matricacsomag a következő három hónapban lesz letölthető.

Ezenfelül, a Fradi-Viber chatrobot biztosítja, hogy a feliratkozó szurkolók meccsnapi szöveges közvetítést is olvashassanak, így biztosítva, hogy senki nem marad le férfi labdarúgó csapatunk mérkőzéseinek legfontosabb történéseiről. A szurkolók ezenkívül személyre szabott üzeneteket is kapnak majd a chatrobottól, melyben statisztikákat, eredményeket és egyéb hasznos híreket olvashatnak majd.

A Viber a világpiaci jelentőségű online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltató óriás, a japán Rakuten Csoport tagja. A Rakuten hitvallása, hogy a sport és szórakoztatóipar képes összekötni a szurkolókat és egyben a világot is. A Viber partneri portfóliójába tartozik többek között az FC Barcelona is. A Viber partneri csoportjába való belépéssel a Ferencváros ismét bizonyítja, hogy az innovatív technológiák könnyed meghonosításával, a szurkolókkal még szorosabb kapcsolatot ápolhat, egyben még különlegesebb, személyes élményt szerez a szurkolók mindennapjaiban.

A Fradi-Viber chatbotot, és az azon keresztül történő jegyértékesítést és közösségteremtést a Fanbot.ai technológiai háttere biztosítja.

A Viber Közösséghez ITT csatlakozhatnak.

A Fradi-matricacsomagot INNEN tölthetik le.

A Fradi-Viber chatrobot ITT érhető el.

A Rakuten Viberről

A Rakuten Viber összeköti az embereket, függetlenül származástól vagy társadalmi helyzettől. A vállalat globális felhasználóbázisa olyan megoldásokhoz fér hozzá, mint személyes chat, videóhívások, csoportos üzenetküldés, és kapcsolattartás a kedvenc márkáikkal és ismert személyekkel. A Rakuten Viber egy olyan biztonságos és szabad felületet biztosít, melyen bárki szabadon megoszthatja érzéseit.

A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, mely vállalatcsoport világpiaci vezető szerepet tölt be online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatások terén. Az FC Barcelona hivatalos kommunikációs felülete, egyben a hivatalos üzenetküldő és közösségi

Cikkajánló

Győztes felkészülési meccs a Budaörs ellen

Labdarúgócsapatunk vasárnap edzőmérkőzést játszott a Budaörssel, és Sihnevich duplájával 2-1-re nyert.

Otigba Kenneth: „Mindenki motivált engem”

Visszatérő védőnk teljesítményét vezetőedzőnk, Sergei Rebrov is külön kiemelte.

Rekorddöntéssel kezdtük a 2020-as évet

Immáron 45 bajnoki mérkőzés óta nem kapott ki labdarúgócsapatunk a Groupama Arénában.

„Az edző szokta kérni, hogy így lőjem a szabadrúgást”

A Paks ellen szabadrúgásból eredményes Isael szerint végig egy csapatként küzdöttünk – VIDEÓ!

Rebrov: „Ilyen motiváltan kell folytatnunk!”

Ukrán vezetőedzőnk szokásától eltérően ki is emelt valakit labdarúgócsapatunk játékosai közül.

Kiütéses győzelem az év első bajnokiján

Zubkov duplázott, valamint Boli és Isael is gólt szerzett a hideg, januári mérkőzésen a Paks ellen.

Légiósok az élen; Isael a félév legjobbja!

A posztonkénti toplistákat egy kivétellel mindenhol külföldi játékos vezeti. A félév legjobbja Isael lett.

Meccsnapi ajánlat: FTC Évkönyv 2019 kedvezményesen!

Január 25-én, szombaton kedvezményes áron kínáljuk az aranyév könyvét ajándék Bajnokcsapat kulcstartóval.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most