2019. július 9.
Megérkezett az új hazai mez!
A Ferencváros és a Nike bemutatja labdarúgócsapatunk új hazai mezét a 2019/20-as szezonra!

Büszkén mutatjuk be szurkolóinknak csapatunk új mezét, most először három csillaggal! Labdarúgóink a szerdai, Ludogorec elleni BL-selejtező mérkőzésen már az új felszerelésben lépnek pályára.

A történelmet most írjuk, a történelmet veletek írjuk!

Új hazai mezünk inspirációját a 90-es évek divatja adta, mely a Bajnokok Ligája-szerepléssel az utóbbi évtizedek legsikeresebb időszaka volt labdarúgócsapatunk életében. A mez tradicionálisan zöld-fehér, keresztcsíkos mintázattal lett ellátva, dizájnját a klub a Nike-kal együttműködve alakította ki. A mez gallérján megjelenő 9 csík címerünkre, és így a IX. kerületre utal. A címerre felkerült a 3. csillag is, mely a 30. bajnoki címet jelképezi, és az idei évben, koronaként tornyosul a kettő korábbi fölé. Ez az egyedi megvalósítás ebben a szezonban lesz így.

Szeretnénk megidézni a 25 évvel ezelőtti sikert és szurkolóinkkal együtt írni tovább a Ferencváros történelmét!

Nike-technológia

A Nike Dri-FIT magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti, ahol az gyorsan elpárolog. Ennek eredményeképpen a Dri-FIT technológiával készült felszerelés darabjai szárazon tartják a sportolót mozgás közben, így biztosítják számára a kényelmet. A stratégiai pontokon lézervágott lyukak és szellőzők segítik a levegő áramlását, így ott hűsítik a játékost, ahol a leginkább szüksége van rá. Az anyagkialakítás engedi lélegezni a testet, és szabad mozgást tesz lehetővé.

A számok szerelmeseinek is készültünk pár érdekes adattal, ami megmutatja, mitől ilyen különleges az új hazai mez. A Nike innovatív VaporKnit anyagának felhasználásával készült felszerelés darabjai 23%-kal könnyebbek és 12%-kal jobb szellőzést biztosítanak elődeiknél. A sortok 55%-kal rugalmasabbak, így fokozott mozgásszabadságot tesznek lehetővé. A játékosok visszajelzései után megalkotott sportszár egy speciális, vízálló fonál integrálásával 40%-kal könnyebb lett.

Fenntarthatóság az innováció terén

A Nike az újrahasznosított poliészter alkalmazásával a mezgyártás terén is a fenntarthatóságot helyezi a központba, így biztosítva a páratlan innovációt minimális környezetterhelés mellett.

Elérhetőség

Az új mezeinket a korábbi évekhez hasonlóan idén is két verzióban vásárolhatják meg szimpatizánsaink. Szurkolói kártyásaink 5 százalék, míg a 2019/20-as szezonra labdarúgóbérlettel rendelkező fradisták 15 százalék kedvezménnyel vehetik meg a termékeket. 

Szurkolói mezeink szerda reggeltől, míg az eredeti mezek a Ludogorec elleni meccs kapunyitásától, azaz 18 órától kaphatóak a Fradi Shopban és a webshopunkban egyaránt!

Cikkajánló

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, vagy akikről megemlékezhetünk.

A Fradi gólkirályai - ki a legjobb a legjobbak közül?

Ki volt az FTC labdarúgó-történelmének legjobb gólvágója? Szavazás!

Heti akció online a Fradi Shopban a Húsvét jegyében!

Szurkolóink hétfőtől ismét nagy kedvezménnyel válogathatnak a Fradi shop online termékei közül.

Videón Böde Dani 10 legnagyobb Fradi-gólja!

Rögtön az első nagy gól volt, aztán jött csukafejes, félolló és cipő nélküli találat is!

A Fradi gólkirályai – XIII+I. rész

Az FTC gólkirályait bemutató sorozatunk zárásaként klubunk kizárásáról és 39 gól szerzőjéről olvashatnak.

Búcsúzunk mindenki Tóni bácsijától

35 évig árulta a jegyeket a Fradi meccseire, ott volt 1992-ben, Diósgyőrben és a BL-meccsek előtt is.

A Fradi gólkirályai - XIII. rész

Sorozatunk 13. részében legutóbbi gólkirályunkat, Davide Lanzafamét mutatjuk be önöknek.

A Fradi gólkirályai - XII. rész

Folytatjuk sorozatunkat, a mai részben Böde Dániel fradista pályafutását elevenítjük fel!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most