2021. június 1.
Megújult a Fradi App – új funkciók, játékok várnak!
Mostantól akár a mobilalkalmazás segítségével is megvásárolhatod meccsjegyedet.

Az FTC és a Groupama Arénát üzemeltető Sportfive megújította a Fradi Applikációt, amely így az eddiginél innovatívabb formában jeleníti meg a fradi.hu legfrissebb híreit, videóit, emellett a közelgő meccsnapokon is egyedi élményt nyújt majd! Lássuk a legfontosabb változásokat!

Drukkereink a főmenüben láthatják a labdarúgócsapattal kapcsolatos friss híreket, de a legújabb képgalériák, közösségi média-posztok és videós tartalmak is itt lesznek elérhetőek. Lesznek kizárólag az applikáción megjelenő tartalmak is, melyek miatt mindenképp érdemes lesz letölteni az alkalmazást, illetve bejelentkezni oda!

Újdonság, hogy mostantól a megújult Fradi Applikáció segítségével is kényelmesen és könnyedén veheted meg jegyed, bérleted, de a Fradi Shop menüjére kattintva a szurkolói bolt kínálatából is kedvedre válogathatsz. Meglévő belépőidet a „jegyeim” menüpontban néhány kattintás után bármikor könnyedén ellenőrizheted!

A megújult Fradi Applikációban egyedi tartalmak, játékok, nyeremények várnak, plusz egy különleges funkció: a „sasolás”. Ennek köszönhetően mindig összegyűjtjük majd szurkolóink számára a legnépszerűbb tartalmainkat.

Az aktuális tabellán, a mérkőzéseken és a játékoskereten túl a menüben további hasznos információkat találtok a Groupama Arénával, a szurkolói kártyával és a jegyvásárlással kapcsolatban. Emellett mindent megtudhattok a Fradi Múzeum működéséről és klubunk történelméről is.

A Ferencvárosi Torna Club mobilalkalmazása továbbra is ingyenesen letölthető, Android- és Apple-termékekre egyaránt elérhető. Szurkolóinknak csak a cikk elején szereplő fenti képekre kell ehhez kattintani.

Ha már az eddig működő applikáció rajta volt a telefonodon, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Play áruházban vagy az App store-on megkeresed applikációnkat, és frissíted az új verzióra!

Töltsd le az új Fradi Applikációt és nyerj!

Azon szurkolóink, akik június 20. éjfélig letöltik a megújult Fradi Applikációt, nyereményjátékban vesznek részt. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolunk ki: tiéd lehet egy Nike hazai mérkőzésmez a vadonatúj, most debütáló 2021/2023-as kollekcióból, egy darab páros belépő a 2021/2022-es UEFA Bajnokok Ligája-szezon első selejtező-mérkőzésére a Groupama Arénába, vagy akár öt darab dedikált labda is. A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint letölteni a legújabb Fradi Applikációt, megnyitni azt, majd a bal felső sarokban a „Szavazok” gombra kattintva a bejelentkezés után értékelni az alkalmazást! Az eredményhirdetés időpontja: 2021. június 21. 16.00.

A részletes játékszabály IDE kattintva elérhető!

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin