2019. november 23.
Megújult játékosbemutatók vasárnaptól a stadionban!
A vasárnapi, ZTE elleni mérkőzésen szurkolóink megújult formában láthatják játékosainkat a kivetítőn – VIDEÓ!

Érdemes lesz a vasárnapi mérkőzésen az eddiginél jobban is figyelni a kivetítőket! Labdarúgócsapatunk tagjai ugyanis különleges forgatásokon vettek részt az előző hetekben, melynek végeredményét szurkolóink a ZTE elleni mérkőzésen láthatják először a kivetítőn. Vasárnaptól ugyanis új játékosbemutató animációkkal mutatjuk be játékosainkat!

Ez lesz rövid időn belül a második újdonság a Groupama Arénában (a legutóbbiról ITT számoltunk be). Az új animációk előkészületeinél ott volt a FradiMédia stábja is, a forgatásról készült videónkban két játékosunk, Bőle Lukács és Franck Boli is mesélt az élményeiről:

A megújított játékosbemutatókat a Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. megbízására a Livepoint Kft. készítette el. Az újdonságról a két cég képviselője beszélt.

 - Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megújuljunk, újításokat vezessünk be, hozzunk el a szurkolóknak. Számtalan külföldi példát látunk erre, és amire lehetőség van, azt próbáljuk megvalósítani. Főként Amerikában népszerű az intró videó, amely nálunk a legutóbbi derbin debütált a csapatok bevonulása előtt. Ezt a sort követi az új játékosbemutató, amit a ZTE ellen láthatnak először a szurkolók. A két újdonság csaknem féléves munka eredménye, olyan innovatív megoldás, amely más magyar stadionban nem látható. Bízom benne, hogy elnyeri a szurkolók tetszését - fejezte ki reményeit Igaz András, az LSH Kft. társ-ügyvezető igazgatója.

- Nagyon különleges és megtisztelő, hogy a Ferencvárosi Torna Club számára megvalósíthattunk egy ilyen felkérést. Magyarország egyik legismertebb és legmagyarabb márkája a Fradi. A hozzá fűződő érzelmek és a klub történelme alapján nyilvánvalóan nehéz is volt a feladat, hogy a csapat és a szurkolók számára olyan képi világot alkossunk a kezdőcsapat bemutatására, amely nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is képes megállni a helyét. Nehéz volt a szervezés, hiszen a csapat a nemzetközi és hazai szereplésből adódóan nagyon elfoglalt, így elképesztő organizáció, illetve a menetrend tűpontos betartása volt szükséges mindenki részéről! A legértékesebb pillanat mégis az volt a számunkra, amikor Sergei Rebrov mester arcán is megjelent egy mosoly - mondta Tokaji József, a Livepoint Kft. ügyvezetője.

Nem csak emiatt lesz érdemes időben érkezni vasárnap a Groupama Arénába, hiszen ezúttal is izgalmas programokkal és akciókkal várunk mindenkit 16 órától. Részletek ITT!

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin