2022. április 19.
Minden információ a 2022/2023-as bajnoki bérletekről
A bérletértékesítés első szakasza április 19-én elindult.

Az FTC értékeli a hűséget, ezért az idén is komoly kedvezményt kínál azon drukkereknek, akik bérlettel rendelkeznek az aktuális idényre. A 2022/2023-as szezonra szóló bérletek értékesítésének első szakaszában, április 19., keddtől május 15., vasárnapig ugyanis bérleteseink rendkívül kedvezményes áron hosszabbíthatják meg bajnoki bérletük érvényességét: 17 meccs árához viszonyítva 50 százalék kedvezménnyel tudják megújítani azokat!

A jelenleg is zajló szezon végéig természetesen nemcsak megújításra van lehetőség, hanem új bérletek megvásárlására is. Az ár ekkor még mindig kedvezőbb.

Jegyek, bérletek megvásárlására a stadionnál és online is van lehetőség. Személyesen a jegypénztárnál nyitvatartási időben vehetnek bajnoki bérletet (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig a nap 24 órájában elérhető meccsjegy.fradi.hu-n!

Mielőtt ismertetnénk a bérletértékesítés további szakaszait, tekintsük át, hogy milyen előnyökben részesülnek azok, akik megújítják vagy megvásárolják bajnoki bérletüket!

A bérletek minden hazai bajnokira és a Groupama Arénában sorra kerülő MOL Magyar Kupa-mérkőzésre belépést biztosítanak, kivéve a döntőt. Bérleteseink továbbá rendszeres értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről, valamint a bérletesek számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi mérkőzésekre érvényes belépők megvásárlásakor! Emellett a Fradi Shopban minden alkalommal nagy sikerrel zajló Bérletesek Napját szeretnénk kiemelni, ahol mindig nagy akciókkal, kedvezményekkel várjuk bérleteseinket.

A 2021/2022-es bajnokság befejezése után, azaz május 16., hétfőtől még mindig kedvező áron kínáljuk a bérleteket, ebben a szakaszban hat héten át, azaz június 30., csütörtökig élhetnek a kedvezményekkel. A megújított bérteleket ekkor is kedvezőbb áron kínáljuk, mint az új bajnoki bérleteket.

Ezt követően kezdődik a bérletárusítás harmadik szakasza, amely július 1-től tart. Itt már normál áron kínáljuk a bajnoki bérleteket, továbbra is két kategóriában.

Családi bérlet váltása esetén egy felnőttel egy 6-14 év közötti gyermek belépése ingyenes, minden további gyermek esetén a kedvezmény mértéke a teljes árú családi bérlet árának 50 százaléka. A D3-D4-es szektorokba nem vásárolhatóak jegyek, bérletek, csak akkor, ha megtelik a többi szektor. Bajnoki bérleteink kizárólag a hazai rendezésű OTP Bank Liga-meccsekre és a MOL Magyar Kupa-mérkőzésekre érvényesek, a nemzetközi találkozókra nem. Fontos információ, hogy meglévő bérleteseink helyét az új idény legelső hazai bajnokijáig fenntartjuk, a kedvezményes ár miatt azonban érdemes minél korábban, akár már az április 19-én kezdődő időszakban gondoskodni a megújításról.

Vegye meg most új bérletét vagy újítsa meg az eddigit a 2022/2023-as szezonra, április 19-től folyamatosan zajlik a bérletértékesítés. Csatlakozzon bérleteseink táborába és biztosítsa be helyét mielőbb az FTC hazai bajnoki és kupamérkőzéseire!

Vegye meg bérletét labdarúgóinktól!

Április 21-én, csütörtökön Pászka Lóránd és Sigér Dávid, április 22-én, pénteken pedig Dibusz Dénes és Vécsei Bálint várja a szurkolókat a Groupama Aréna jegypénztárában, 16-18 óra között labdarúgóinktól vásárolhatják meg bérletüket. Érdemes élni a nem mindennapi lehetőséggel, új vagy megújított bérlete mellé így ugyanis garantáltan maradandó élményt is kap ezáltal.

Cikkajánló

Heti akció a Fradi Shopban!

Egy héten át kedvezményesen vásárolhatják meg szurkolóink legédesebb termékeinket.

Adama Traoré: „Gólokkal szeretnék bizonyítani”

Bajnok és kupagyőztesként érkezik új mali szélsőnk, aki már régóta figyeli csapatunk szereplését – VIDEÓ

BL-tapasztalattal rendelkező szélsőt szerződtettünk!

Adama Traoré a moldáv Sheriff Tiraspol együttesétől érkezett.

Ryan Mmaee: A családom is segíti a gyors gyógyulásom

Míg Samy távol van, Camil és Jack gondoskodik férfi focicsapatunk támadójáról a rehabilitációja alatt – VIDEÓ

33: Statisztikák, érdekességek a bajnokcsapatról

Ryan Mmaee volt a legeredményesebb játékosunk a 2021/2022-es idényben.

Búcsúvideó: Mindent köszönünk, Miha!

Védelmünk vezére, Miha Blazic négyszeres bajnokként és egyszeres kupagyőztesként távozik az FTC-től.

„Csináltam egy cselt mintha balra indulnék, aztán…”

Az OTP Bank Liga 2021-2022-es idényében az év gólját jegyző Ryan Mmaee visszaemlékezett díjnyertes góljára.

RangAdó Díjátadó: Fradi-játékosé az év gólja!

Csatárunk gólja kilenc találat közül bizonyult a legjobbnak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most