2022. április 19.
Minden információ a 2022/2023-as bajnoki bérletekről
A bérletértékesítés harmadik szakasza július 1-jén elindult.

A 2022/2023-as szezonra szóló bérletek értékesítésének első szakaszában, május 15., vasárnapig bérletes szurkolóink rendkívül kedvezményes áron hosszabbíthatták meg bajnoki bérletük érvényességét. A 2021/2022-es bajnokság befejezése után, azaz május 16., hétfőtől még mindig kedvező áron kínáltuk a bérleteket, ebben a szakaszban hat héten át, azaz június 30., csütörtökig élhettek a kedvezményekkel. A megújított bérteleket ekkor is kedvezőbb áron kínáltuk, mint az új bajnoki bérleteket!

Jegyek, bérletek megvásárlására a stadionnál és online is van lehetőség. Személyesen a jegypénztárnál nyitvatartási időben vehetnek bajnoki bérletet (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig a nap 24 órájában elérhető meccsjegy.fradi.hu-n!

A bérletek minden hazai bajnokira és a Groupama Arénában sorra kerülő MOL Magyar Kupa-mérkőzésre belépést biztosítanak, kivéve a döntőt. Bérleteseink továbbá rendszeres értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről, valamint a bérletesek számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi mérkőzésekre érvényes belépők megvásárlásakor! Emellett a Fradi Shopban minden alkalommal nagy sikerrel zajló Bérletesek Napját szeretnénk kiemelni, ahol mindig nagy akciókkal, kedvezményekkel várjuk bérleteseinket.

A kedvezményes időszak végén sem késő még bérletet váltani, a bérletárusítás harmadik szakasza július 1-től tart. Itt már normál áron kínáljuk a bajnoki bérleteket, továbbra is két kategóriában.

Családi bérlet váltása esetén egy felnőttel egy 6-14 év közötti gyermek belépése ingyenes, minden további gyermek esetén a kedvezmény mértéke a teljes árú családi bérlet árának 50 százaléka. A D3-D4-es szektorokba nem vásárolhatóak jegyek, bérletek, csak akkor, ha megtelik a többi szektor. Bajnoki bérleteink kizárólag a hazai rendezésű OTP Bank Liga-meccsekre és a MOL Magyar Kupa-mérkőzésekre érvényesek, a nemzetközi találkozókra nem. Fontos információ, hogy meglévő bérleteseink helyét az új idény legelső hazai bajnokijáig fenntartjuk!

Vegye meg most új bérletét vagy újítsa meg az eddigit a 2022/2023-as szezonra! Csatlakozzon bérleteseink táborába és biztosítsa be helyét mielőbb az FTC hazai bajnoki és kupamérkőzéseire!

Cikkajánló

Újabb három kezdési időpont ismert, köztük a derbié is!

Az 5., a 6. és a 7. fordulóban is Budapesten játszik az FTC férfi labdarúgócsapata.

Exkluzív: Vendégségben Pászka Lórándnál

Közönségkedvenc szélsőnk otthonában fogadta stábunkat, ahol a családról, hobbiról és a fociról is szó esett.

Bemutató: Írország rekordbajnoka következik

A Shamrock Rovers az UEL harmadik selejtezőkörében kettős győzelemmel búcsúztatta az észak-macedón Shkupit.

Család és Fradi! Bemutatjuk Pászka Lóránd egy napját

A Fradi TV további tartalmából: egyedi verzióban szól a Fradi-induló, BL-selejtezőre készülnek női focistáink.

Mercier: „Igyekeztem kitenni a szívemet!”

A MOL Fehérvár elleni 4-0-s sikerből Xavier Mercier góllal és gólpasszal vette ki a részét – VIDEÓ!

„Igazi csapatot láthattak a szurkolók”

Sztanyiszlav Csercseszov szerint a MOL Fehérvár elleni meccsen visszaköszöntek a gyakorolt elemek.

Kiütéses siker a hazai rangadón

Négy játékosunk is eredményes volt a MOL Fehérvár elleni győzelem során.

FTC–Fehérvár: információk a parkolási lehetőségekről

Szurkolóink az MVM Dome-nál és klubunk murvás parkolójában is hagyhatják autóikat.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin