2022. április 19.
Minden információ a 2022/2023-as bajnoki bérletekről
A bérletértékesítés harmadik szakasza július 1-jén elindult.

A 2022/2023-as szezonra szóló bérletek értékesítésének első szakaszában, május 15., vasárnapig bérletes szurkolóink rendkívül kedvezményes áron hosszabbíthatták meg bajnoki bérletük érvényességét. A 2021/2022-es bajnokság befejezése után, azaz május 16., hétfőtől még mindig kedvező áron kínáltuk a bérleteket, ebben a szakaszban hat héten át, azaz június 30., csütörtökig élhettek a kedvezményekkel. A megújított bérteleket ekkor is kedvezőbb áron kínáltuk, mint az új bajnoki bérleteket!

Jegyek, bérletek megvásárlására a stadionnál és online is van lehetőség. Személyesen a jegypénztárnál nyitvatartási időben vehetnek bajnoki bérletet (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon), online pedig a nap 24 órájában elérhető meccsjegy.fradi.hu-n!

A bérletek minden hazai bajnokira és a Groupama Arénában sorra kerülő MOL Magyar Kupa-mérkőzésre belépést biztosítanak, kivéve a döntőt. Bérleteseink továbbá rendszeres értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről, valamint a bérletesek számára elsőbbséget és kedvezményt biztosítunk a nemzetközi mérkőzésekre érvényes belépők megvásárlásakor! Emellett a Fradi Shopban minden alkalommal nagy sikerrel zajló Bérletesek Napját szeretnénk kiemelni, ahol mindig nagy akciókkal, kedvezményekkel várjuk bérleteseinket.

A kedvezményes időszak végén sem késő még bérletet váltani, a bérletárusítás harmadik szakasza július 1-től tart. Itt már normál áron kínáljuk a bajnoki bérleteket, továbbra is két kategóriában.

Családi bérlet váltása esetén egy felnőttel egy 6-14 év közötti gyermek belépése ingyenes, minden további gyermek esetén a kedvezmény mértéke a teljes árú családi bérlet árának 50 százaléka. A D3-D4-es szektorokba nem vásárolhatóak jegyek, bérletek, csak akkor, ha megtelik a többi szektor. Bajnoki bérleteink kizárólag a hazai rendezésű OTP Bank Liga-meccsekre és a MOL Magyar Kupa-mérkőzésekre érvényesek, a nemzetközi találkozókra nem. Fontos információ, hogy meglévő bérleteseink helyét az új idény legelső hazai bajnokijáig fenntartjuk!

Vegye meg most új bérletét vagy újítsa meg az eddigit a 2022/2023-as szezonra! Csatlakozzon bérleteseink táborába és biztosítsa be helyét mielőbb az FTC hazai bajnoki és kupamérkőzéseire!

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin