2023. február 3.
Mobildonor mezben a derbin!
Különleges mezben, jó ügyet képviselve lépnek pályára vasárnap a Fradi focistái.

A Magyar Telekom és a Ferencvárosi Torna Club különleges aktivitással készül a vasárnapi derbire: a játékosok február 5-én, az FTC-UTE mérkőzésen egyedi mezben lépnek pályára, mellyel egy fontos, jó ügyre kívánják felhívni a figyelmet.

A Magyar Telekom által 2020-ban életre hívott Mobildonor program célja, hogy a fiókban pihenő régi, de még kiválóan működő mobilokat begyűjtse és olyanokhoz juttassa el, akik számára ezek a készülékek segítséget jelentenek a digitális világ megismeréséhez. A kezdeményezéshez csatlakozók felajánlhatják a használaton kívüli, de még működőképes okostelefonjukat rászorulóknak, vagy támogató szervezeteknek, így Mobildonorokká válhatnak. A Telekom vállalja, hogy a felajánlott készülékeket begyűjti, felújítja, az adatokat törli és a Telekom civil partnerei bevonásával eljuttattatja a leginkább rászorulók részére. Azzal, hogy új életet kap egy régi készülék és eljut egy hátrányos helyzetben lévőhöz, hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ténylegesen megváltoztathassuk valaki életét.

Ennek a kezdeményezésnek ad új lendületet az Fradi csatlakozása. A Telekom 2014 óta kiemelt támogatója az Ferencvárosi Torna Club felnőtt férfi futballcsapatának és labdarúgó utánpótlás-nevelésének, 2018 óta pedig a női labdarúgó, a vízilabda, a jégkorong szakosztályok, valamint a férfi torna szakosztály névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez. A jótékony ügyet támogatva, a vasárnapi mérkőzésen a játékosok mezein látható lesz a Mobildonor program logója is.

„Hisszük, hogy ha a digitalizációt jól használjuk, bármit elérhetünk és bármit megváltoztathatunk. A digitális világhoz azonban a belépési küszöb még mindig sokak számára magas. Mobildonor programunkat azért indítottuk, hogy a már nem használt telefonoknak egy új életet adva új lehetőséget kínáljunk azoknak, akik számára az okostelefon még nem lenne elérhető közelségben. A Fradival közös fellépésünknek pedig külön örülök, mert ez is tovább erősíti az eddig is sikeres együttműködésünket!” - mondta el Szabó Béla, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

„A Fradi márkaértéke kimagasló, nekünk nem csak lehetőségünk, hanem kötelességünk is, hogy ezt a rendkívüli emocionális erőt jó célokra használjuk. A klub népszerű sportolói, kiváltképpen labdarúgói örömmel csatlakoznak egyik legnagyobb támogatónk, a Telekom innovatív és sikeres Mobildonor programjához!” – jelezte Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A Telekom és az FTC ilyen jellegű együttműködése nem új keletű, a program létezése óta már gyűjtöttek közösen eszközöket. Azonban a jótékony ügy melletti elköteleződést erősíti, hogy a klub már helyszíni gyűjtőpontként is a nemes cél mellé áll, így a szurkolók további két gyűjtőponton keresztül tudják leadni a fiókban lapuló, használaton kívüli eszközeiket, így a Groupama Aréna jegypénztárban, valamint a Fradi Boltban (FTC-MVM Népligeti Sportközpont, 1101, Vajda Péter utca 6. )

A követkető hetekben érdemes figyelni a két szervezet online felületeit, hiszen több aktivitásra is sor kerül, köztük a játékosok által a mérkőzésen viselt, Mobildonor logóval ellátott egyedi, dedikált mezek árverezésére. Az árverésből befolyt összeget jótékony célra fordítják.

Cikkajánló

Adama Traoré a válogatottban is megvillant - VIDEÓ

A Fradi szélsője Gambia kapuját vette be büntetőből az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében.

Baráth kezdett, legyőztük Görögországot

Az FTC téli igazolása is tagja volt a felkészülési mérkőzésen győztes U21-es magyar labdarúgó-válogatottnak.

„Mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra”

Férfi labdarúgócsapatunk néhány szabadnap után ismét munkához látott a Népligetben.

Szavazzon a hónap játékosára, nyerjen páros VIP-belépőt

Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon lehet szavazni március hónap legjobb FTC-labdarúgójára.

Védőnk óriási örömet szerzett egy kisfiúnak - VIDEÓ

Védőnk 91 percet játszott a suriname-i válogatottban. • A bosnyákok Kovacevic és Gojak nélkül nyertek.

Dibusz Dénes: „Maradt még a csapatban”

Kapusunk és Vécsei Bálint szerint is nagyobb erőpróba vár majd a magyar válogatottra hétfőn a bolgárok ellen.

Sikeres főpróba, jöhetnek a bolgárok az Eb-selejtezőn

A magyar labdarúgó-válogatott Ádám Martin góljával 1-0-ra nyert Észtország ellen felkészülési meccsen.

Dokumentumfilm készül az UEL-menetelésünkről

Exkluzív felvételek sorát láthatják majd a FradiMédia alkotásában, amely a kupatavaszunkra fókuszál – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin