2020. november 5.
Nézőszám-korlátozás a járványügyi szigorítások után
A jeggyel rendelkezők, és szezonbérleteseink lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin.

A Magyar Kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző. A korlátozás okán az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénában a bajnoki mérkőzéseire, már a november 8-iki Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3., kedden estig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott hazai bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket.

Nagyon fontos információ, hogy a korlátozások miatt összesen 5.907 szabad hely áll rendelkezésre, azonban ennél több szezonbérletet értékesítettünk. Kérjük, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárjuk.

Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolóink nem tudnak a saját helyükre ülni. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Az FTC döntése értelmében a B1-C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag az I-es kapucsoporton, a C2-D szektorokba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag a II-es vagy III-as kapucsoporton át léphetnek be.

Azt kérjük a szezonbérletek tulajdonosaitól, hogy legyenek tekintettel szurkoló társaikra és ha biztosan tudják, hogy nem vesznek részt az adott bajnoki mérkőzésen, akkor a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen jelezzék a találkozó előtt legkésőbb 48 órával, hogy a helyüket szurkolótársuknak értékesíthessük.

Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára. Akik már megvásárolták jegyüket, azok jelen lehetnek a hétvégi bajnokin. Továbbá a klub felfüggesztette a Fradi Suli Program voucher akcióját. Akik már beváltották utalványukat, azok jelen lehetnek a Mezőkövesd elleni összecsapáson, de további voucherek beváltására november 3-tól már nem nyílik lehetőség.

Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a járványügyi szigorítások egyik legfontosabb pontja a kötelező maszkhasználat és az előírt védőtávolság betartása, amelyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat. Kizárólag minden harmadik székre ülhet néző, ez a szabály a családtagokra is érvényes! Az FTC számára az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. Szurkoljunk együtt biztonságosan!

Cikkajánló

Heti program

Többek között kézilabda-mérkőzések, női labdarúgó-döntő a hét programjában.

Irány a Fradi Shop: féláron kedvenc Streetwear pólóid!

Használd ki a nem mindennapi alkalmat, szerezd be óriási kedvezménnyel a stílusodhoz leginkább illő felsőt!

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

A szezon Fradi-gólja – szavazás

A történelmi idény végeztével szurkolóink dönthetnek, hogy melyik volt a szezon legszebb bajnoki Fradi-gólja.

Hétvégi program

Női kéziseinkre és férfi pólósainkra is fontos mérkőzés vár.

Videókkal búcsúzunk labdarúgóinktól

Marcel Heister, Lovrencsics Gergő, Michal Skvarka és Isael Barbosa legjobb pillanatai a Fradi mezében.

Egy videóban a 32-szeres bajnokcsapat idei 69 gólja

A 2020/21-es NB I-es szezon összes Fradi-találata.

Újabb címvédés: az idén is a Fradié a Fair Play-díj!

A RangAdó-díjátadó második napján is díjazták a Ferencvárost.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most