2020. november 5.
Nézőszám-korlátozás a járványügyi szigorítások után
A jeggyel rendelkezők, és szezonbérleteseink lehetnek jelen a Mezőkövesd elleni bajnokin.

A Magyar Kormány járványügyi szigorításai érintik az FTC soron következő hazai bajnoki mérkőzését. A kormánydöntés értelmében kizárólag minden harmadik széken ülhet néző. A korlátozás okán az FTC kizárólag azoknak teszi lehetővé a belépést a Groupama Arénában a bajnoki mérkőzéseire, már a november 8-iki Mezőkövesd elleni összecsapásra is, akik november 3., kedden estig érvényes jeggyel rendelkeztek az adott hazai bajnokira, vagy ezen időpontig megváltották éves szezonbérletüket.

Nagyon fontos információ, hogy a korlátozások miatt összesen 5.907 szabad hely áll rendelkezésre, azonban ennél több szezonbérletet értékesítettünk. Kérjük, érkezzenek időben, mert amikor a belépések száma eléri a szabad helyek számát, a kapukat lezárjuk.

Fontos tudnivaló, hogy a járványügyi szigorítás nézőtéri elhelyezkedésre vonatkozó kitételei miatt sem a szezonbérletet vásárolt, sem érvényes jeggyel rendelkező szurkolóink nem tudnak a saját helyükre ülni. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Az FTC döntése értelmében a B1-C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag az I-es kapucsoporton, a C2-D szektorokba érvényes bérletek tulajdonosai, valamint az ide szóló jegytulajdonosok kizárólag a II-es vagy III-as kapucsoporton át léphetnek be.

Azt kérjük a szezonbérletek tulajdonosaitól, hogy legyenek tekintettel szurkoló társaikra és ha biztosan tudják, hogy nem vesznek részt az adott bajnoki mérkőzésen, akkor a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen jelezzék a találkozó előtt legkésőbb 48 órával, hogy a helyüket szurkolótársuknak értékesíthessük.

Az FTC felfüggesztette a jegy- és bérletértékesítést minden hazai bajnokijára. Akik már megvásárolták jegyüket, azok jelen lehetnek a hétvégi bajnokin. Továbbá a klub felfüggesztette a Fradi Suli Program voucher akcióját. Akik már beváltották utalványukat, azok jelen lehetnek a Mezőkövesd elleni összecsapáson, de további voucherek beváltására november 3-tól már nem nyílik lehetőség.

Felhívjuk minden szurkolónk figyelmét, hogy a járványügyi szigorítások egyik legfontosabb pontja a kötelező maszkhasználat és az előírt védőtávolság betartása, amelyet a biztonsági szolgálat szigorúan betart és betartat. Kizárólag minden harmadik székre ülhet néző, ez a szabály a családtagokra is érvényes! Az FTC számára az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb. Szurkoljunk együtt biztonságosan!

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin