2020. október 2.
Női focisták az Arénában
Női labdarúgóink is kitűzik a rózsaszín szalagot a Szakosztályok az Arénában programon.

Folytatódik a Szakosztályok az Arénában program, amelynek ezúttal az FTC női labdarúgói lesznek a vendégei október 4-én a PAFC elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés előtt, a családi szektornál.

Női labdarúgás

A háromszoros magyar bajnok és ötszörös Magyar Kupa-győztes lányok az előző idény mindkét sorozatát címvédőként kezdték és csak egy hajszállal, rosszabb gólkülönbség miatt maradtak le Pozsonyban a BL-csoportkörbe jutásról. A bajnokságban a megszokott Fradi–MTK bajnoki címért folyó párharcba igyekezett bekapcsolódni a DVTK női csapata is, így az idény a megszokottnál több izgalmat tartogatott. A járvány miatt félbeszakadt bajnokságban ugyan lányaink az élen álltak, az MLSZ döntése értelmében végül nem osztottak bajnoki címet, csupán a Bajnokok Ligája-selejtezőért írták ki a döntőt. A lányok így a két nyert meccsig tartó kvalifikációs párharcban a harmadik meccsen megszerezték a BL-indulás jogát a nagy rivális MTK ellen, és ha hivatalosan nem is, de a fradista szívekben mindenképpen bajnok lett a csapat. Az idén jelentősen megerősített csapatunk célja pedig nem is lehet más, mint a BL-be jutás mellett begyűjteni a negyedik bajnoki címet. Hogy milyen játékerőt képviselnek lányaink, arról saját szemével szombaton 14 órától a Kocsis Sándor Sportközpontban az MTK elleni örökrangadón, míg testközelből a vasárnapi kitelepülésükön győződhet meg!

Október 1. a mellrák elleni küzdelem világnapja

Magyarországon évente 33 ezer ember hal meg rosszindulatú daganat miatt, míg a minden 10. nőt érintő emlődaganat következtében minden évben több mint kétezer nőt veszítünk el. A rák esetében nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az időben felismert betegség esetén nagyobb a gyógyulási esély, a szűrővizsgálatokkal emberéleteket lehet menteni. Ugyan a mellrák esetében a 45-65 év közötti nők számítanak veszélyeztetettnek, tudjuk, hogy a betegség nem válogat, így minden korosztályhoz szólunk, amikor az ingyenes szűrések, de minimum a havonta esedékes önvizsgálat fontosságát hangsúlyozzuk. A mellrák elleni küzdelem nemtől függetlenül közös ügyünk. Erre hívja fel a figyelmet a Groupama Biztosító és a Mellrákinfó Egyesület közös kampánya, melyről részletes információ a Groupama Biztosító és a mellrakinfo.hu weboldalon található. Az FTC immár közel egy évtizede kiemelt ügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, így labdarúgóink idén is kitűzik mellkasukra a mellrák elleni küzdelem jelképét, a rózsaszín szalagot. A hétvégi mérkőzésen azonban nemcsak férfi focistáink vonulnak így a pályára, hanem női csapatunk tagjai is kitűzik a rózsaszín szalagot, akik a családi szektor alatti Szakosztályok az Arénában program kitelepülésén várják focizni a szurkolókat.

Kitelepülés

Játékosaink várnak mindenkit 16.30-tól a jól megszokott helyen, a családi, azaz a D szektor alatt, ahol Chandra Bednar, Melissa Hasanbegovic, Betsy Brandon, Inna Zlidnis, Lara Ivanusa, Tiffany Cameron, Nagy Virág, Németh Diána, Barti Luca és Papp Luca is készséggel állnak a szurkolók rendelkezésére, akár fotóról, akár aláírásról van szó. Továbbá lehetőség nyílik velük közösen egy 3 a 3 elleni kispályás játékra is, amelyre szintén nagy szeretettel várják a focizni, mozogni vágyó szurkolókat! Természetesen ezúttal is gondoltunk a legkisebbekre, akiket várunk az arcfestés mellett a színezősarkunkhoz is.

Minden további meccsnapi program és információ ITT érhető el.

Szakosztályok az Arénában - Női labdarúgás
Az FTC–PAFC NB I-es labdarúgómérkőzés előtt egy órával, 16.30-tól (a mérkőzés kezdési időpontja: 17.30)
A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)
Női labdarúgóink Facebookon ITT, míg Instagramon ITT követhetőek.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin