2019. október 17.
Női labdarúgók az arénában
Az Újpest elleni derbi előtt a női focicsapatunkkal találkozhatnak a Groupama Aréna családi szektoránál.

Folytatódik a hazai bajnoki meccsek jól megszokott programja, a „Szakosztályok az Arénában”. Az Újpest elleni mérkőzés előtt egy órával, 18.30-tól a női labdarúgócsapatunk települ ki a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőhöz. A kitelepülés célja, hogy a labdarúgó-közönség is megismerje az FTC szakosztályainak sokszínűségét, és akár kipróbálhassa az adott sportágat, találkozhasson azokkal a sportolókkal, edzőkkel, akik az év többi időszakában talán kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Ezenkívül a program fontos pontja a toborzás, ugyanis az FTC összes szakosztálya folyamatosan várja a sportolni vágyó fiatalokat!

A szombati, meccsnapi programot ITT, a közlekedési információkat ITT, a jegyinformációkat pedig ITT érik el.

NŐI LABDARÚGÁS A FRADIBAN
Dörnyei Balázs együttese 2019 tavaszán mindent vitt: májusban az Új Hidegkuti Nándor Stadion közel teltházas közönsége előtt egy remek, izgalmas mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a DVTK-t a FÖRCH Női Magyar Kupa döntőjében, ezzel zsinórban ötödször hódította el a trófeát, erre pedig korábban még nem volt példa. Az FTC-Telekom a Jet-Sol Liga Női NB I bajnoki döntőjébe is bejutott, zsinórban ötödik alkalommal. A Fradi korábban 2015-ben és 2016-ban is bajnoki címet ünneplelhetett, utána viszont kétszer elvesztette a döntőt. Mind a négyszer a nagy rivális MTK volt az ellenfél, ez pedig idén júniusban sem történt másképp. Idén tavasszal viszont a mieink ünnepelhettek önfeledten a végén: a két győzelemig tartó finálé első meccsén a Ferencváros hátrányból fordítva 2-1-re győzött, majd az MTK otthonában igazi futballünnepet rendeztek lányaink, a vége 3-0 lett, így két év szünet után újra magyar bajnok lett a Ferencváros!

A Fradi ezzel kivívta a jogot, hogy ott legyen az UEFA Női Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az FTC-Telekom a pozsonyi négycsapatos selejtezőtornán 3-1-re legyőzte a házigazda Slovant, majd 2-0-ra a moldáv bajnok Agaristát, így ki-ki meccset játszhatott a szabadkai ZFK Spartakkal. A mieink hiába vezettek kétszer is, ellenfelünk mindkétszer egyenlített, így 2-2 lett a meccs vége. Jobb gólkülönbsége miatt a Spartak örülhetett. Bár hajszálra voltunk az FTC történetének első női főtáblájától, drámai búcsú lett a BL-kaland vége.

Ez azonban nem vetette vissza lányainkat, akik az új idényben is remekül szerepelnek: hat forduló után a második helyen állnak a bajnokságban, míg a kupában magabiztosan jutottak a legjobb nyolc közé. Emellett az Eb-selejtezős magyar felnőtt válogatottban rendszeresen ott van 7-8 fradista, de adunk játékosokat a bosnyák, a szlovén és az észt nemzeti csapatnak is.

A jelen mellett a jövő is fényes: az U16-os és az U19-es korosztály is magyar bajnoki címvédő, míg a nemrég elitkörbe jutott U17-es válogatott keretében négy, a szintén elitkörös U19-eseknél tíz fradistát találhatunk.

SZAKOSZTÁLYI KITELEPÜLÉS
A női labdarúgók kitelepülését a családi, azaz a D szektor alatt kereshetik fel, a programok 18.30-tól a mérkőzés kezdetéig tartanak. Készíthetnek a lányokkal közös fotókat, valamint lehet szerezni dedikált csapatfotót is. Természetesen ezúttal sem maradhat el a sportági „kóstoló”, játékosaink 3-3 elleni kispályás focira is várják a fiatalokat, továbbá a legkisebbekre is gondoltunk, akiket ezúttal is várunk a színezősarkunkhoz.

SZAKOSZTÁLYOK AZ ARÉNÁBAN

Az FTC–Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt (a bajnoki kezdési időpontja: 19.30)

A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)

A szakosztály Facebook oldala ITT érhető el, az Instagramon pedig ITT lehet őket követni.

Cikkajánló

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin