2020. augusztus 13.
Péntek délben bemutatkozik az új Fradi Kamion!
Az Aréna parkolójában mutatjuk be szurkolóinknak az új országjáró Fradi Kamiont. A belépés ingyenes.

Hat évvel ezelőtt útjára indult a Fradi-minibusz, amellyel időközben nem csak az országot jártuk be, hanem átléptük a határokat is és felkerestünk magyarlakta településeket, területeket.  Hat év nagy idő, a sikert, az érdeklődést látva úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy, mint minden téren a klubban, ebben is előre lépjünk.

A Fradi Kamion a Groupama támogatásával lenyűgöző méretével, 20 méteres hosszúságával, különleges Fradi design-nal, 520 lóerős motorral indul országjáró körútra a Groupama Aréna elől. Szurkolóink pénteken 12.00 és 18.00 óra között nézhetik meg először az Aréna parkolójában a „csúcsragadozó” kamiont, amely másnap már Siófokon a nagy strand előtt várja a látogatókat.

A pénteki, különleges programokkal fűszerezett ingyenes bemutatóra 12.00 óra és 18.00 óra között minden érdeklődőt szeretettel várunk az Aréna főépületének parkolójában, az Üllői út felé eső oldalon.

A Fradi Shop termékskálája, valamint a szurkolói kártya regisztráció eddig is elérhető volt szurkolóink számára, mostantól pedig kibővítettük egy Fradi múzeummal, ahol a jelenlegi kiállításunkon a múlt és a jelen legemlékezetesebb Fradi pillanatai találkoznak. A jövőben igyekszünk egy-egy tematikus kiállítással is meglepni szurkolóinkat a kamionunkban. Emellett jó pár egyéb, szórakoztató aktivitást is viszünk magunkkal a helyszínekre, hogy közelebb hozzuk szurkolóinkhoz a Ferencvárosi Torna Clubot. Ilyen például a teqball, csócsó vagy épp a bluebox fotózás.

A hazai mérkőzéseken felül igyekszünk minél több fővárosi és vidéki helyszínen is jelen lenni, folyamatosan zajlanak az egyeztetések a kitelepülésekről, az egészségügyi szabályokat természetesen figyelembe véve. Az első utunk egy balatoni túra lesz, amelynek első állomására augusztus 15-én, szombaton érkezik meg a kamion. A turné első körben négy Balaton parti várost érint. A helyszínek: Siófok, Keszthely, Vonyarcvashegy és Balatonalmádi. A kitelepüléseink pontos helyszínéről és időpontjáról a fradi.hu felületein tájékoztatjuk szurkolóinkat. A legfontosabb dátum most péntek 12.00 óra, amikortól az Aréna parkolójában szurkolóink előtt is megnyílik az óriási Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával.

A Fradi Kamion fő támogatója a Groupama Biztosító. A Groupama azért támogatja a Fradi Kamiont, mert a Groupama Biztosító jelenleg is a klub, ezen belül is kiemelten a labdarúgócsapat támogatója, és egyben a futball stadion névadószponzora. A két cég együttműködésének kezdete még a korábbi stadion működésének idejére vezethető vissza, mely idő során sok közös akció és projekt valósult meg. A Groupama Biztosító ebben a jelenlegi és egyben egyedül álló kezdeményezésben is a Fradi mellett áll. A biztosító az öngondoskodás és a pénzügyi tervezés fontosságára akarja ezzel az eszközzel felhívni a figyelmet, melyben az érdeklődők számára ingyenes és a kötelezettségmentes pénzügyi tervezést nyújt.

Cikkajánló

Sztankovics: „Bajnoknak kell lennünk!”

Vezetőedzőnk szerint a Kisvárda ellen az egyetlen cél a bajnoki cím megszerzése lehet.

Eltűnt derbihősök: Nacer Bouiche

A Fradi TV sorozatának második részében focicsapatunk első afrikai légiósával találkozhatnak – VIDEÓ!

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin