2020. augusztus 13.
Péntek délben bemutatkozik az új Fradi Kamion!
Az Aréna parkolójában mutatjuk be szurkolóinknak az új országjáró Fradi Kamiont. A belépés ingyenes.

Hat évvel ezelőtt útjára indult a Fradi-minibusz, amellyel időközben nem csak az országot jártuk be, hanem átléptük a határokat is és felkerestünk magyarlakta településeket, területeket.  Hat év nagy idő, a sikert, az érdeklődést látva úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy, mint minden téren a klubban, ebben is előre lépjünk.

A Fradi Kamion a Groupama támogatásával lenyűgöző méretével, 20 méteres hosszúságával, különleges Fradi design-nal, 520 lóerős motorral indul országjáró körútra a Groupama Aréna elől. Szurkolóink pénteken 12.00 és 18.00 óra között nézhetik meg először az Aréna parkolójában a „csúcsragadozó” kamiont, amely másnap már Siófokon a nagy strand előtt várja a látogatókat.

A pénteki, különleges programokkal fűszerezett ingyenes bemutatóra 12.00 óra és 18.00 óra között minden érdeklődőt szeretettel várunk az Aréna főépületének parkolójában, az Üllői út felé eső oldalon.

A Fradi Shop termékskálája, valamint a szurkolói kártya regisztráció eddig is elérhető volt szurkolóink számára, mostantól pedig kibővítettük egy Fradi múzeummal, ahol a jelenlegi kiállításunkon a múlt és a jelen legemlékezetesebb Fradi pillanatai találkoznak. A jövőben igyekszünk egy-egy tematikus kiállítással is meglepni szurkolóinkat a kamionunkban. Emellett jó pár egyéb, szórakoztató aktivitást is viszünk magunkkal a helyszínekre, hogy közelebb hozzuk szurkolóinkhoz a Ferencvárosi Torna Clubot. Ilyen például a teqball, csócsó vagy épp a bluebox fotózás.

A hazai mérkőzéseken felül igyekszünk minél több fővárosi és vidéki helyszínen is jelen lenni, folyamatosan zajlanak az egyeztetések a kitelepülésekről, az egészségügyi szabályokat természetesen figyelembe véve. Az első utunk egy balatoni túra lesz, amelynek első állomására augusztus 15-én, szombaton érkezik meg a kamion. A turné első körben négy Balaton parti várost érint. A helyszínek: Siófok, Keszthely, Vonyarcvashegy és Balatonalmádi. A kitelepüléseink pontos helyszínéről és időpontjáról a fradi.hu felületein tájékoztatjuk szurkolóinkat. A legfontosabb dátum most péntek 12.00 óra, amikortól az Aréna parkolójában szurkolóink előtt is megnyílik az óriási Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával.

A Fradi Kamion fő támogatója a Groupama Biztosító. A Groupama azért támogatja a Fradi Kamiont, mert a Groupama Biztosító jelenleg is a klub, ezen belül is kiemelten a labdarúgócsapat támogatója, és egyben a futball stadion névadószponzora. A két cég együttműködésének kezdete még a korábbi stadion működésének idejére vezethető vissza, mely idő során sok közös akció és projekt valósult meg. A Groupama Biztosító ebben a jelenlegi és egyben egyedül álló kezdeményezésben is a Fradi mellett áll. A biztosító az öngondoskodás és a pénzügyi tervezés fontosságára akarja ezzel az eszközzel felhívni a figyelmet, melyben az érdeklődők számára ingyenes és a kötelezettségmentes pénzügyi tervezést nyújt.

Cikkajánló

FTC–MOL Fehérvár FC: ezekkel a programokkal várjuk!

A vasárnapi bajnoki a fenntarthatóság jegyében telik, ennek megfelelően több tematikus programmal készültünk.

„Nem lesz könnyű dolgunk”

Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov jó csapatnak tartja a Fehérvárt.

Sajtóakkreditáció a Shamrock Rovers elleni EL-meccsre

A média munkatársai teljes kapacitással használhatják a Groupama Aréna sajtóközpontját.

„Kris egy fizikailag tökéletesen felépített játékos”

Zachariassen jobboldali elfutása sportigazgatónk, erőnléti edzőnk, és maga az érintett szemszögéből – VIDEÓ!

Fradi–Fehérvár: a statisztika nekünk kedvez

A 2021/2022-es idényben 9 pontot gyűjtöttünk a vasárnapi rivális MOL Fehérvár ellen.

FTC-MOL Fehérvár: íme, a meccsnapi ajánlatunk!

Stílusos kiegészítőinket nagy kedvezménnyel vásárolhatja meg a MOL Fehérvár elleni hazai bajnokink...

Kölcsönbe távozik a Ferencváros támadója

Csatárunk visszatér a cseh ligába.

Paksi FC–FTC: elhalasztva!

A pótlás időpontjáról később határoz majd az MLSZ Versenybizottsága.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin