2021. november 24.
Real Betis–FTC: fontos szurkolói információk
Tudnivalók a stadion megközelítéséről és a zászlók bevitelének rendjéről.

Férfi labdarúgócsapatunk november 25-én, csütörtökön 18.45-től Sevillában, a Real Betis vendégeként lép pályára az UEFA Európa Liga G-csoportjának 5. fordulójában. Az alábbiakban a szurkolókat érintő legfontosabb tudnivalók olvashatóak.

Tisztelettel kérjük a Sevillába utazó/utazott fradistákat, hogy a transzparens@fradi.hu címre mielőbb küldjék el azon zászlók, molinók fotóit, melyeket szeretnének bevinni az Estadio Benito Villamarín területére, mert azokat a belépés előtt a helyi rendőrség ellenőrizni szeretné. Továbbá minden transzparenshez be kell mutatni egy tűzvédelmi igazolást is arról, hogy nem éghető az anyaga!

A stadionba tilos dobot, gigafont és külső telefontöltőt (power bank) bevinni. A részletes pályarendszabály ITT olvasható!

A helyiek a mérkőzés előtti szurkolói gyülekezőhelynek a Parque Prado de San Sebastian nevű parkot javasolják, a meccs előtt innen 40 percnyi sétával közelíthető meg a helyszín. Kapunyitás két órával a kezdést megelőzően, 16.45-kor lesz! A belépési pont az Avenida del Padre Garcia Tejero és az Avenida la Palmera utcák kereszteződésében található. Ott spanyol tolmács is segíti majd az FTC-szurkolóit.

Felhívjuk minden belépőjeggyel rendelkező szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, a játékvezetők nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja a szervezet. A Németország–Magyarország Európa-bajnoki-mérkőzésen és a Magyarország–Anglia vb-selejtezőn tapasztaltak következtében kiemelten figyelik a magyar, így tehát a ferencvárosi szurkolók stadionon belül és stadionon kívül tanúsított magatartását.

Kérjük, hogy senki ne üljön fel semmilyen provokációnak és képviselje a klubot és Magyarországot példamutatón, sportszerűen és higgadtan, ahogy azt az elmúlt esztendőkben az FTC szurkolói minden esetben tették itthon és külföldön!

Cikkajánló

Real Betis–FTC: megérkeztünk Sevillába!

Labdarúgócsapatunk szerdán már a másnapi meccs helyszínén, az Estadio Benito Villamarínban fog edzeni.

Támadófutballt szeretne látni a Betis edzője

Csütörtöki ellenfelünk a vezetőedző, Manuel Pellegrini és egy játékos részvételével sajtótájékoztatót tartott.

Toki TikTok - Itt az új nézettségi rekord!

Tokmac bravúros cseléért 1,6 millió őrültek meg eddig a TikTok videómegosztón.

U19: kiütöttük Gibraltárt az Eb-selejtezőn

Két FTC-játékossal a kezdőcsapatban 8-0-s győzelmet arattunk Gibraltár ellen.

Ismét edzésben a bajnokcsapat!

A négynapos pihenő után szeptember 23-án, pénteken ismét edzésre jelentkeztek a játékosok a Népligetben.

Besiccsel a kezdőben bosnyák győzelem

A magyar U21-es válogatott Bulgáriát, Marokkó Chilét, míg Mali Zambiát győzte le pénteken.

Szenzáció! Lipcsében győztük le a németeket!

Szalai Ádám góljával 1-0-ra győztük le Németországot, hétfőn a csoportelsőségért lépünk pályára.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin