2019. április 4.
Rebrov: „Aki pályára lép, küzd a címerért!”
A sajtócsütörtökön ezúttal Sergei Rebrovot és Isaelt kérdezhették az újságírók.

- Sok sérültünk van, mindent megtesz az orvosi stáb, hogy hamar felépüljenek, de akik szombaton pályára lépnek, azok készek lesznek a játékra. Minden meccsen koncentrálnunk kell, mindegy, ki játszik, aki pályára lép, az küzdeni fog a Ferencváros címeréért! A kupában már nem harcolhatunk tovább, a bajnokságban mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a meccseinket. Tegnap sajnos elbúcsúztunk a kupától, de a bajnokságban nyolc ponttal megelőzzük a Vidit, és van még egy meccsünk, ahol bizonyíthatunk ellene - kezdte értékelését Rebrov.

Vezetőedzőnk szerint a bajnoki címet úgy érhetjük el, ha mindig a következő meccsre koncentrálunk, és minden találkozót igyekszünk megnyerni

- Az előző tizenöt évben egyszer sikerült a bajnoki címet megszereznie a klubnak, mégis mindenki azt mondja, kötelező megszereznünk az aranyérmet. Ezért dolgozunk napról napra, de nem változhat meg minden egy pillanat alatt. Nem lehet azt mondani ma, hogy bajnokok leszünk, mert akkor rossz helyre tesszük a fókuszt. Lépésről lépésre kell haladnunk, csak így lehetünk bajnokok, ha ezzel a mentalitással állunk hozzá, és nem a nyolcpontos előnyünkkel foglalkozunk.

Sergei Rebrov ismét köszönetet mondott szurkolóinknak a biztatásért a kupameccsen, és szeretné, ha a csapat meghálálná ezt szombaton a Paks elleni bajnokin.

- Itthon játszunk, természetes, hogy szeretnénk kiszolgálni a drukkereket, akik fantasztikusak voltak tegnap! Kilencven percig biztattak minket, végig mellettünk álltak, a nehéz helyzetünkben, emberhátrányban is szurkoltak nekünk. Minden ellenféllel szemben határozottnak kell lennünk, szeretnénk gólt, gólokat szerezni, meg kell mutatnunk, hogy kiérdemeljük a szurkolók bizalmát.

Isaelt a beilleszkedéséről kérdezték, valamint arról, mekkora nyomást helyez rá, hogy ő a legértékesebb játékos az NB I-ben.

- Két hónapja vagyok itt, úgy érzem, most már kezdem megismerni a csapatot és a játékosokat. Nagyon jól érzem magam velük, örülök, hogy itt lehetek, minden rendben van. Nem foglalkozom azzal, hogy mekkora a piaci értékem, nem nézem ezeket a statisztikákat. Az érdekel, hogy bajnokok legyünk, azért jöttem a Fradihoz, mert nagy klub, szeretném hozzásegíteni a céljaihoz - mondta Isael.

Cikkajánló

Látványos, infografikás videón a bajnoki címeink

Így lett egyeduralkodó 31-szeres bajnok labdarúgócsapatunk Magyarországon.

Bajnok labdarúgóink is dedikálnak szombaton!

A szurkolói bábus jótékonysági akcióhoz három labdarúgónk, Dibusz Dénes, Isael és Somália is csatlakozik.

Visszaigazolás a harcias, de sportszerű játékról

A Ferencváros 31-szeres bajnokcsapata zsebelte be az NB I legsportszerűbb csapatának járó Fair Play-díjat.

„Leo képviselte a fradizmust az öltözőben”

Volt csapattársak, Dragóner Attila, Gera Zoltán és Lipcsei Péter méltatták Leandrót – videó!

Szerződést hosszabbítottunk három fiatal futballistával

Csernik Kornél, Derekas Zoltán és Vida Kristóf az új szezonban a kis Fradiban fog futballozni.

Hosszabbítottunk Szécsi Gergővel

Labdarúgócsapatunk szerződést hosszabbított kapusával, Szécsi Gergővel.

Lovrencsics debütálása; nagy győzelem a Ludogorec ellen

Ezúttal is kevés találkozóból válogathattunk, de akad néhány szép emlék. A Hét Meccsei.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most