2019. április 4.
Rebrov: „Aki pályára lép, küzd a címerért!”
A sajtócsütörtökön ezúttal Sergei Rebrovot és Isaelt kérdezhették az újságírók.

- Sok sérültünk van, mindent megtesz az orvosi stáb, hogy hamar felépüljenek, de akik szombaton pályára lépnek, azok készek lesznek a játékra. Minden meccsen koncentrálnunk kell, mindegy, ki játszik, aki pályára lép, az küzdeni fog a Ferencváros címeréért! A kupában már nem harcolhatunk tovább, a bajnokságban mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a meccseinket. Tegnap sajnos elbúcsúztunk a kupától, de a bajnokságban nyolc ponttal megelőzzük a Vidit, és van még egy meccsünk, ahol bizonyíthatunk ellene - kezdte értékelését Rebrov.

Vezetőedzőnk szerint a bajnoki címet úgy érhetjük el, ha mindig a következő meccsre koncentrálunk, és minden találkozót igyekszünk megnyerni

- Az előző tizenöt évben egyszer sikerült a bajnoki címet megszereznie a klubnak, mégis mindenki azt mondja, kötelező megszereznünk az aranyérmet. Ezért dolgozunk napról napra, de nem változhat meg minden egy pillanat alatt. Nem lehet azt mondani ma, hogy bajnokok leszünk, mert akkor rossz helyre tesszük a fókuszt. Lépésről lépésre kell haladnunk, csak így lehetünk bajnokok, ha ezzel a mentalitással állunk hozzá, és nem a nyolcpontos előnyünkkel foglalkozunk.

Sergei Rebrov ismét köszönetet mondott szurkolóinknak a biztatásért a kupameccsen, és szeretné, ha a csapat meghálálná ezt szombaton a Paks elleni bajnokin.

- Itthon játszunk, természetes, hogy szeretnénk kiszolgálni a drukkereket, akik fantasztikusak voltak tegnap! Kilencven percig biztattak minket, végig mellettünk álltak, a nehéz helyzetünkben, emberhátrányban is szurkoltak nekünk. Minden ellenféllel szemben határozottnak kell lennünk, szeretnénk gólt, gólokat szerezni, meg kell mutatnunk, hogy kiérdemeljük a szurkolók bizalmát.

Isaelt a beilleszkedéséről kérdezték, valamint arról, mekkora nyomást helyez rá, hogy ő a legértékesebb játékos az NB I-ben.

- Két hónapja vagyok itt, úgy érzem, most már kezdem megismerni a csapatot és a játékosokat. Nagyon jól érzem magam velük, örülök, hogy itt lehetek, minden rendben van. Nem foglalkozom azzal, hogy mekkora a piaci értékem, nem nézem ezeket a statisztikákat. Az érdekel, hogy bajnokok legyünk, azért jöttem a Fradihoz, mert nagy klub, szeretném hozzásegíteni a céljaihoz - mondta Isael.

Cikkajánló

BL: ebből az öt csapatból kapjuk meg az ellenfelünket

Az UEFA elkészítette a csoportokat a BL-sorsoláshoz, kiderült, melyik csapatokból kerül ki az ellenfelünk.

Látványos mozdulatok és bombagólok az edzésen – videó

Nézze meg labdarúgócsapatunk hétfő délelőtti edzését Bad Radkersburgból.

A szurkolók döntöttek: Böde az év Fradi-futballistája!

Böde Dániel lett az év FTC-futballistája, őt választották meg szurkolóink a szezon legjobb játékosának!

Csonka: „Sok a taktika, de ez nagyon sokat segít”

Fiatal játékosunk Rebrov tanácsairól, a taktika fontosságáról és a csapatba kerülési harcról is beszélt.

Érettségi, lánykérés és esküvő a Fradi TV-ben!

Ifjú labdarúgóink érettségire készülnek, a rutinosabbak esküvőikről mesélnek – Fradi TV az M4 Sporton!

Heti programajánló

Futsalcsapatunk visszavágójával kezdődik a hét, amely kedden a Fradi TV legújabb adásával folytatódik.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

Kubatov Gábor aranyév-értékelője

A Ferencvárosi Torna Club elnöke exkluzív interjút adott a történelmi bajnoki címek hátteréről – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram Linkedin
close
Fradi most
Fradi most