2019. április 4.
Rebrov: „Aki pályára lép, küzd a címerért!”
A sajtócsütörtökön ezúttal Sergei Rebrovot és Isaelt kérdezhették az újságírók.

- Sok sérültünk van, mindent megtesz az orvosi stáb, hogy hamar felépüljenek, de akik szombaton pályára lépnek, azok készek lesznek a játékra. Minden meccsen koncentrálnunk kell, mindegy, ki játszik, aki pályára lép, az küzdeni fog a Ferencváros címeréért! A kupában már nem harcolhatunk tovább, a bajnokságban mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a meccseinket. Tegnap sajnos elbúcsúztunk a kupától, de a bajnokságban nyolc ponttal megelőzzük a Vidit, és van még egy meccsünk, ahol bizonyíthatunk ellene - kezdte értékelését Rebrov.

Vezetőedzőnk szerint a bajnoki címet úgy érhetjük el, ha mindig a következő meccsre koncentrálunk, és minden találkozót igyekszünk megnyerni

- Az előző tizenöt évben egyszer sikerült a bajnoki címet megszereznie a klubnak, mégis mindenki azt mondja, kötelező megszereznünk az aranyérmet. Ezért dolgozunk napról napra, de nem változhat meg minden egy pillanat alatt. Nem lehet azt mondani ma, hogy bajnokok leszünk, mert akkor rossz helyre tesszük a fókuszt. Lépésről lépésre kell haladnunk, csak így lehetünk bajnokok, ha ezzel a mentalitással állunk hozzá, és nem a nyolcpontos előnyünkkel foglalkozunk.

Sergei Rebrov ismét köszönetet mondott szurkolóinknak a biztatásért a kupameccsen, és szeretné, ha a csapat meghálálná ezt szombaton a Paks elleni bajnokin.

- Itthon játszunk, természetes, hogy szeretnénk kiszolgálni a drukkereket, akik fantasztikusak voltak tegnap! Kilencven percig biztattak minket, végig mellettünk álltak, a nehéz helyzetünkben, emberhátrányban is szurkoltak nekünk. Minden ellenféllel szemben határozottnak kell lennünk, szeretnénk gólt, gólokat szerezni, meg kell mutatnunk, hogy kiérdemeljük a szurkolók bizalmát.

Isaelt a beilleszkedéséről kérdezték, valamint arról, mekkora nyomást helyez rá, hogy ő a legértékesebb játékos az NB I-ben.

- Két hónapja vagyok itt, úgy érzem, most már kezdem megismerni a csapatot és a játékosokat. Nagyon jól érzem magam velük, örülök, hogy itt lehetek, minden rendben van. Nem foglalkozom azzal, hogy mekkora a piaci értékem, nem nézem ezeket a statisztikákat. Az érdekel, hogy bajnokok legyünk, azért jöttem a Fradihoz, mert nagy klub, szeretném hozzásegíteni a céljaihoz - mondta Isael.

Cikkajánló

VIDEÓ: Így készült a történelmi csapatfotó!

Tessék mosolyogni! Férfi labdarúgócsapatunk téli szünet előtti csapatfotózásán járt a Fradi TV stábja – VIDEÓ!

Töltse le labdarúgóink legújabb csapatfotóját!

Varázsolja zöld-fehérbe telefonját, monitorját a történelmi UEL-szereplést elért együttesünk csapatfotójával!

Csapatfotózás és Fair Play-díjazottjaink a Fradi TV-ben

Keddi adásunkban megismerhetik a Fradi Fair Play kategóriák idei győzteseit.

55 éve nyerte meg az Aranylabdát a Császár

Albert Flórián 55 éve, 1967. december 4-én vált hivatalosan is aranylabdássá.

122 éve a hazáért, a kerületért

Koszorút helyeztünk el a Bakáts téren az FTC labdarúgó szakosztály megalapításának évfordulója alkalmából.

Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!

Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénánál – rengeteg élménnyel várjuk!

Szerződést bontottunk Csontos Dominikkel

A fiatal hátvéd az elmúlt fél szezont kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte.

Aissa Laidouni emlékezetes világbajnoksága

Középpályásunk, a Katart megjárt Aissa Laidouni januárban csatlakozik újra az FTC keretéhez.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin