2021. január 2.
Rebrov az Év Edzője, az FTC az Év Csapata lehet!
Vezetőedzőnk mellett labdarúgócsapatunk vagy a fradistákkal teli futball- és pólóválogatott is jelölt!

Mint arról beszámoltunk, idén is megrendezik az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát. A január 11-ei eseményen díjazzák az év női és férfi sportolóját, valamint az egyéni és a hagyományos csapatsportágak legjobbjait és az év legjobb edzőjét is.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége szombat délután sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy a sportújságírók szavazatai alapján az egyes kategóriákban kik, illetve mely csapatok kerültek a legjobb háromba.

Ezek után kiderült, hogy az Év Csapata díjáért még versenyben van a hét fradistával a soraiban Európa-bajnoki címet nyert magyar férfi vízilabda-válogatott, 25 év után a Bajnokok Ligája csoportkörébe ismét bejutó labdarúgócsapatunk és a négy fradistával (Botka Endre, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Sigér Dávid) az Eb-re kijutó és a Nemzetek Ligája-csoportját megnyerő magyar labdarúgó-válogatott. Ezzel az is eldőlt, hogy biztosan lesz ferencvárosi nyertese a kategóriának!

Az Év Edzője lehet labdarúgócsapatunk vezetőedzője, Sergei Rebrov, akinek vezetésével az FTC megvédte magyar bajnoki címét és 25 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója bejelentette az év három legnépszerűbb sportpillanatát, amelyek között ott volt a ferencvárosi vízilabdázó, Vogel Soma Eb-aranyat érő védése.

Sajnos az Év Férfi Sportolója és az Év Fogyatékkal Élő Sportolója kategóriájában már nem szurkolhatunk ferencvárosi sportolónak.

A 63. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát január 11-én, hétfőn rendezik meg, de ezúttal a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően nézők nélkül. A virtuális díjátadóra Nemzeti Színház egy erre speciálisan kialakított stúdiójában kerül sor. A gálaműsor ezúttal egy előre felvett elemekből összevágott 90 perces adás lesz, amely 19.45 órától látható majd az M4 Sporton.

ELŐZMÉNYEK

Az Év Csapata jelöltjei között előzetesen négy (a hét fradistával Európa-bajnoki címet nyerő magyar vízilabda-válogatott, a négy ferencvárosival Eb-re jutó és a Nemzetek Ligája- csoportját megnyerő magyar labdarúgó-válogatott, a 25 év után Bajnokok Ligájába jutott férfi labdarúgócsapatunk és az FTC-Telekom Waterpolo férfi vízilabdacsapata) ferencvárosi kötődésű együttes volt. 

Az Év Edzője díjára jelölték labdarúgócsapatunk ukrán vezetőedzőjét, Sergei Rebrovot, illetve korcsolya szakosztályunk vezetőjét és több fradistát is a soraiban tudó magyar válogatott vezetőedzőjét, Bánhidi Ákost.

Az Év Férfi Sportolója kategóriában három fradistát is jelöltek. Férfi vízilabdacsapatunk játékosa, a friss Európa-bajnok Varga Dénes (akit nemrég beválasztottak a 21. század legjobb vízilabdacsapatába), valamint a Liu testvérek, Liu Shaolin Sándor vagy Liu Shaoang is elnyerheti a rangos elismerést. Az Év Fogyatékos Sportolója-díjra jelölték egy sportolónkat, Lévay Petra triatlonistánkat, aki harmadik helyen végzett a paravilágkupán.

Cikkajánló

Wingo: „Tudjuk, hogy mit kell tennünk”

Az UEL-csoportkör harmadik fordulója előtt amerikai védőnk, Henry Wingo mondta el várakozásait – VIDEÓ!

„Nem számolgatunk, mindenre készen kell állnunk”

Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov sok nézőt vár a Crvena zvezda elleni, csütörtöki UEL-csoportmeccsre.

Videón csapatunk útja a szerb fővárosba

A Népligettől a reptéren át Belgrádig – így utaztunk következő UEL-meccsünk helyszínére.

Videó: Nagypapa lett Sztanyiszlav Csercseszov!

Vezetőedzőnk a belgrádi utazás előtt értesült az örömhírről.

1+1=3 akció: ingyen jegy a Paks meccsre és nyeremények!

Egy meg egy az három! Vegyen jegyet a DVSC és a ZTE ellen és ingyenes a Paks meccs! Ráadás nyereményjáték!

Crvena zvezda–FTC: megérkeztünk Belgrádba

Együttesünkre szerdán sajtótájékoztató és edzés vár Belgrádban.

1975-ben KEK-döntőt ért a belgrádi 2-2

47 évvel ezelőtt 110 ezer fanatikus drukkerrel is szembe kellett néznie a Ferencvárosnak.

Játékra hív a kapitány – videó!

Ha még nem vette meg a Fradi mesekönyvet, ne késlekedjen! Törökországi családi utat nyerhet vele!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin