2021. május 10.
Rebrov lett az Év edzője!
Az MLSZ díjátadóján a klubok szavazatai alapján a mieink vezetőedzője lett a szezon legjobbja!

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ (az év játékosa, az év felfedezettje, a gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj). Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 játékosra kategóriánként.

Ők az év legjobb edzője kategóriában a Ferencvárossal zsinórban harmadik alkalommal is magyar bajnokságot nyert, az együttest pedig a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezetett Sergei Rebrovot találták a legjobbnak!

- Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy ne csak azzal a 11 játékossal dolgozzak együtt, akik játszanak majd az adott meccsen, hanem mindenkivel, aki dolgozik az edzésen a csapatért. Az elején kevesen hitték el, hogy a Fradi bejuthat a BL csoportkörébe. A játékosok azonban nem azt nézték, ki az ellenfél, hanem felkészültek. Azt persze minden futballistám tudta, kinek mi az erőssége az ellenfélénél, de a saját játékunkat akartuk mutatni. Nemcsak azért örültem, mert nyertünk a Molde ellen, hanem hogy a BL csoportkörében játszhatnak a játékosok, és a kint szurkoló drukkerek is velünk örülhetnek. Készen álltunk a BL-re, hálás vagyok a klubnak, hogy minden poszton volt konkurencia. Senki nem tudhatta, hogy a következő meccsen pélyára lép-e, ezért mindent beleadott. Komolyan rotáltunk, egy Ferencváros-szintű csapatnál kulcskérdés, hogy mély legyen a keret. Én is óriási tapasztalatot kaptam a Bajnokok Ligájától - értékelt az M4 Sporton vezetőedzőnk.

A legszebb gólt – ahol Sigér Dávid találata is versenyez - ebben az évben is a szurkolók választják meg. Az M4 Sport oldalán már elindult a szavazás, amelyen az idény során a hónap legszebb találatának választott kilenc gól verseng egymással. A szavazás kedden 12.00 órakor zárul le.

Május 11-én, kedden 20.30-kor a Fair Play-díj nyertese és a gólkirály veheti át az őt megillető elismerést, míg május 12-én, szerdán 20.30-kor a legjobb játékos teheti meg mindezt, valamint a legszebb gól szerzőjét is díjazzák.

Cikkajánló

„Az ünneplés után már az új idény járt a fejemben”

Henry Wingo már nagyon várta első ferencvárosi edzőtáborát, az itteni környezet pedig valósággal lenyűgözte.

Máté Csaba: „Mindenki tiszta lappal indul” – VIDEÓ!

Pályaedzőnk a vasárnapi edzőmérkőzésről is beszélt, ahol elmondása szerint sokan fognak lehetőséget kapni.

Megvan első edzőtábori ellenfelünk!

Labdarúgócsapatunk június 20-án, vasárnap 18.00-kor játssza első németországi edzőmérkőzését.

Videó: Íme, a németországi edzőtáborba utazó keret!

Első németországi tréningünkön bemutatjuk a Grassauba utazó játékosokat – VIDEÓ!

Tokmac: „Új edző, új szokások, új mentalitás”

Norvég támadónk beszélt a kiutazásról, az első edzésről és az előttünk álló időszakról.

Dibusz: „A fradistákkal sűrűn emlegettük Dembélét”

„Még nagyobb élményt szeretnénk szerezni a magyar embereknek” – mondta az FTC válogatott kapusa.

Botka Endre az Eb-mezőny legjobbjai között

Válogatott játékosunk portugálok elleni mérkőzésen nyújtott teljesítményét az UEFA is elismerte.

OTP Bank Liga: íme, a teljes menetrend!

Az MLSZ szerdán elkészítette az NB I 2021/2022-es idényének sorsolását.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most