2020. július 14.
Rekordgyorsasággal fogynak a bérletek, ne maradj le!
Személyesen és online is megvásárolhatók vagy megújíthatók a bérletek csapatunk hazai mérkőzéseire.

Magyar bajnok férfi futballcsapatunk hazai mérkőzései iránt továbbra is óriási az érdeklődés, jól mutatja ezt, hogy a június 27. és július 10. között tartó első bérletértékesítési időszakban közel 5.000 bérlet talált gazdára. Köszönjük nektek, hisszük, hogy együtt, veletek elérhetjük a 32. bajnoki címet!

A bérletértékesítés második szakasza július 11. és július 24. között tart. A megújított és az újonnan kiváltott bérletek továbbra is kevesebbe kerülnek, mint a bérletértékesítés következő időszakában, július 25-től kezdődően, a kedvezmény mértéke akár 40 százalék is lehet!

Bérletet online IDE kattintva, személyesen pedig a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P 10.00-18.00, szombaton 9.00-13.00) lehet vásárolni vagy megújítani.

Az idénybérletek nemcsak minden hazai bajnokira, hanem a Magyar Kupában lejátszott meccsekre is érvényesek (kivéve a döntőt).

A bajnoki idény az augusztus 15-ei hétvégén kezdődik, a Groupama Arénában pedig egy héttel később, az augusztus 22-ei hétvégén játszunk először. A legutóbbi szezonra érvényes bérlettel rendelkezők helyeit az első bajnoki mérkőzésig tartjuk fent. A bérletek továbbra is átruházhatóak (Általános Szerződési Feltételek ITT)! A megújított bérletek változatlanul olcsóbbak, mint az újak, tehát aki a 2019/2020-as szezonban bármilyen bérlettel rendelkezett, annak mindenképp érdemes ismét kiváltania bérletét!

Azon szurkolóink, akik legutóbb féléves bérletet vásároltak és azt szeretnék megújítani, a bérlet megújításánál szintén a megújított bérleteseknek járó kedvezményben részesülnek. Azok, akik a koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünet alatt visszatérítést kértek bérletükből, megújításnál ugyancsak részesülnek a kedvezményben. Aki a július 11. és július 24. között tartó kedvezményes időszak után szeretne bérletet vásárolni vagy újítani, az alábbi árakon teheti.

Ne maradjon le, biztosítsa helyét a bajnokcsapat mérkőzésein még ma a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen!

Cikkajánló

Sorsoltak az NB I-ben – íme, a teljes menetrend!

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk az MTK Budapest vendégeként kezdi meg a 20/21-es élvonalbeli idényt.

Együtt, veletek! - Indul a bérletértékesítés!

Érdemes időben megújítani vagy új bérletet váltani a következő idényre! Tavalyi árak, tavalyi kedvezmények!

Távozik Iyinbor Patrick

A 22 éves védő az elmúlt három idényt kölcsönben töltötte.

Tusványoson mesélt a VVK-győzelemről Rákosi Gyula

Klubunk legendája a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen vett részt.

„Nagyon meglepődtem!” – Varga Barna megkapta a maszkját

Riportunkból kiderül, hogy Kylian Mbappé Eb-n viselt maszkja jobb-e magyar válogatott támadónkénál – VIDEÓ

Indul a jegyértékesítés a walesi visszavágóra

Walesbe utazó drukkereink 10 ezer forintért válthatnak vouchert a párharc második összecsapására.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin