2019. november 12.
Rekordot döntött támadónk, aki a forduló legjobbja lett
Az NB I 12. fordulójának támadónk, Tokmac Nguen lett a legjobbja, ráadásul mindezt rekordértékkel tette meg!

A DVSC elleni bajnokin ismét parádésan futballozott csapatunk, és ez a gólok számában, valamint a kiemelkedő egyéni teljesítmények terén is megmutatkozott. A találkozón nagyszerűen játszott Tokmac Nguen, aki két gólt szerzett, valamint kiosztott egy gólpasszt is! 

Teljesítményével kiérdemelte a forduló legjobbja címet, mivel ő érte el a legnagyobb InStat-indexet (395-öst) a fordulóban, azaz neki lett a legmagasabb a teljesítménymutatója az InStat statisztikai elemzőrendszer alapján. Külön kiemelendő, hogy

ilyen magas értéket ebben a szezonban még egyetlen játékos sem ért el az NB I-ben,

támadónk megdöntötte Armin Hodzicnak, a Mol Fehérvár játékosának a 3. fordulóban felmutatott 384-es eddigi rekordját!

Tokmac mellett Isael Barbosa is remekelt, aki a tavasz után most ősszel is bevette a Debrecen kapuját, ráadásul ahhoz a meccshez hasonlóan most is gólpasszal szolgálta ki Varga Rolandot. Tőle indult a második gólunk is, valamint ő nyerte meg a fordulóban a legtöbb párharcot (13-at), neki volt a legtöbb sikeres csele (4), és ő szenvedte el a második legtöbb szabálytalanságot (4-et). Ezzel brazil játékosunk lett a forduló második legjobbja, 374-es indexszel.

A forduló öt legjobb játékosa közé bekerült még a Tokmachoz hasonlóan szintén két gólig és egy gólpasszig jutó Varga Roland is (348-as index), aki a negyedik legjobb lett, míg a gólpasszt is jegyző csapatkapitányunk, Lovrencsics Gergő az ötödik legjobb volt(335). A forduló legjobb kapusa pedig a DVSC ellen parádézó Gróf Dávid (298) lett.

További érdekesség, hogy Bőle Lukács megszerezte szezonbeli első gólját (nem is akármilyen találat volt, ITT megnézheti), ezzel ő már a 11. gólszerzőnk a szezonban (Tokmac és Varga 4-4, Leandro, Sigér és Zubkov 2-2, Boli, Bőle, Isael, Ihnatenko, Sihnevich és Spirovski 1-1 alkalommal talált be).

Ilyen sok gólszerzőnk az elmúlt tíz évben egy alkalommal sem volt 12 fordulót követően, ami azt mutatja, hogy Sergei Rebrovnál átalakult a játék, és a számok tekintetében is látszik, hogy folyamatosan rotál, mindenkit tűzben tart, ennek köszönhető, hogy szinte mindenki gólveszélyes játékra képes. Ebben a szezonban eggyel több meccset játszva sem sikerült egyetlen csapatnak sem, hogy több gólszerzője legyen, mint nekünk.

Nemcsak a gólokban, a gólpasszokban is sokan jeleskednek, itt is már 10-en (Civic és Isael 3-3, Haratin és Tokmac 2-2, Blazic, Botka, Bőle, Lovrencsics, Priskin és Varga 1-1-nél jár) iratkoztak fel a listára.

Így bár a szerzett gólokban alulmaradtunk tavalyhoz képest 12 fordulót követően, de egy meccsel kevesebbet játszva is csak egy ponttal van kevesebbünk, mint tavaly ilyenkor, ami az UEFA Europa League miatti kettős terhelést tekintve kiváló teljesítménynek mondható!

Cikkajánló

Hajdúék debütálása, a Ludogorec elleni nagy győzelem

Ezúttal is kevés találkozóból válogathattunk, de akad néhány szép emlék. A Hét Meccsei.

Ilyen volt a „bábuünnep” a Groupama Arénában

Fiatal bajnok focistánk hobbija, csapatépítőn a BL-győztes és szélvész gyors atléták a legújabb Fradi TV-ben.

Legyen a 31. bajnokcsapat a háttérképed!

A labdarúgócsapatunk 31. bajnoki címének ünneplésével kapcsolatos legszebb képeket töltheted le.

Gyászol a Fradi család, elhunyt Szűcs Lajos

Életének 77. évében elhunyt Szűcs Lajos, a Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója.

Gazdára találtak a bábuk a Groupama Arénában

Ilyen volt a "Vidd haza magadat" - program a Groupama Arénában - VIDEÓ, KÉPGALÉRIA!

Az év Fradi-futballistája: Dibusz Dénes!

Hatalmas többséggel szurkolóink úgy szavaztak, hogy Dibusz Dénes a 2019/20-as szezon legjobb Fradi-játékosa!

Silye Erik távozik

A 24 éves védő elhagyja labdarúgócsapatunkat, és a Vasasnál folytatja pályafutását.

Bajnok focistáink is dedikálnak szombaton a Groupamában

A szurkolói bábus jótékonysági akcióhoz három labdarúgónk, Dibusz Dénes, Isael és Somália is csatlakozik.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most