2022. július 25.
Slovan-FTC: Fontos szurkolói információk
Az alábbi cikkben Pozsonyba kiutazó drukkereink számára közlünk nagyon fontos információkat.

Férfi bajnok és kupagyőztes labdarúgócsapatunk a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójának visszavágó-mérkőzésén a pozsonyi Slovan ellen lép pályára július 27-én, szerdán este 20.30-tól. Az idegenbeli meccsel kapcsolatban fontos információkat szeretnénk megosztani a csapatunkat a helyszínről buzdító szurkolóinkkal. 
 
A Budapestről induló szurkolói vonat délután 17.00 körül érkezik majd meg a pozsonyi Nové Mesto vasútállomásra, ahol a szlovák rendőrség segíti majd szurkolóink útját a stadionig. Drukkereinket a pozsonyi pályaudvarról a helyi szervezők által biztosított különbuszokkal szállítják a vendégszektorhoz, majd a mérkőzés végeztével ugyancsak ide fuvarozzák vissza. Ezért az egyénileg, autóval érkező, vendégszektorba szóló voucherrel rendelkező szurkolóinkat is arra kérjük, hogy parkoljanak a pozsonyi pályaudvar, a Nové Mesto szabadtéri füves parkolójában. Itt biztonságban tudhatják gépjárművüket a mérkőzés idejére, így biztonságos körülmények között érkezhetnek a meccsre, majd távozhatnak a találkozóról. 

A vouchereket a pozsonyi pályaudvar szabadtéri füves parkolójában a Fradi Biztonsági Szolgálat munkatársainál válthatja be. A mérkőzés vendékszektorába szóló voucherrel rendelkező, gépjárművel érkező szurkolóink 17.00-18.00 között érkezzenek meg a pozsonyi pályaudvar, a Nové Mesto szabadtéri füves parkolójába! A belépők ellenőrzése mellett biztonsági ellenőrzésre is sor fog kerülni, szurkolóink részéről személyi igazolványra vagy útlevélre lesz szükség utóbbi esetében.

A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucher, a szurkolói kártya és egy arcképes igazolvány lesz szükséges! Felhívjunk drukkereink figyelmét, hogy a beváltás után se dobják el voucherjeiket, ugyanis  belépőjegy és a voucher EGYÜTT érvényesek, melyek szükségesek a stadionba való bejutáshoz.

Szeretnénk fokozottan felhívni szurkolóink figyelmét, hogy mivel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), valamint a Szlovák Köztársaság Rendőrsége kockázatosnak minősítette a mérkőzést, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy ne vigyenek be a stadionba pirotechnikai eszközöket, valamint egyéb tiltott tárgyakat, amiket a stadion bejáratánál jeleznek, illetve tartózkodjanak a rágalmazó plakátok, transzparensek, tiltott vagy intoleranciára szító jelképekkel, illetve az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátok használatától. 
 
Ezek mellett fontos további információ, hogy Pozsony Újváros városvezetése a napokban lépéseket tett a rend fenntartása érdekében, éppen ezért a mérkőzés előtt, közben és után alkoholfogyasztási tilalmat rendelt el a stadionban és környékén. A döntés értelmében  július 27-én 13.00 órától egészen csütörtökig, július 28-ig, reggel 6.00 óráig tart az alkoholtilalom. Alkohol, valamint más függőséget okozó szer által befolyásolt személyektől a belépés az érvényes jegy birtokában is megtagadásra kerülhet!

 

Cikkajánló

Wingo: „Tudjuk, hogy mit kell tennünk”

Az UEL-csoportkör harmadik fordulója előtt amerikai védőnk, Henry Wingo mondta el várakozásait – VIDEÓ!

„Nem számolgatunk, mindenre készen kell állnunk”

Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov sok nézőt vár a Crvena zvezda elleni, csütörtöki UEL-csoportmeccsre.

Videón csapatunk útja a szerb fővárosba

A Népligettől a reptéren át Belgrádig – így utaztunk következő UEL-meccsünk helyszínére.

Videó: Nagypapa lett Sztanyiszlav Csercseszov!

Vezetőedzőnk a belgrádi utazás előtt értesült az örömhírről.

1+1=3 akció: ingyen jegy a Paks meccsre és nyeremények!

Egy meg egy az három! Vegyen jegyet a DVSC és a ZTE ellen és ingyenes a Paks meccs! Ráadás nyereményjáték!

Crvena zvezda–FTC: megérkeztünk Belgrádba

Együttesünkre szerdán sajtótájékoztató és edzés vár Belgrádban.

1975-ben KEK-döntőt ért a belgrádi 2-2

47 évvel ezelőtt 110 ezer fanatikus drukkerrel is szembe kellett néznie a Ferencvárosnak.

Játékra hív a kapitány – videó!

Ha még nem vette meg a Fradi mesekönyvet, ne késlekedjen! Törökországi családi utat nyerhet vele!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin