2022. július 25.
Slovan-FTC: Fontos szurkolói információk
Az alábbi cikkben Pozsonyba kiutazó drukkereink számára közlünk nagyon fontos információkat.

Férfi bajnok és kupagyőztes labdarúgócsapatunk a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójának visszavágó-mérkőzésén a pozsonyi Slovan ellen lép pályára július 27-én, szerdán este 20.30-tól. Az idegenbeli meccsel kapcsolatban fontos információkat szeretnénk megosztani a csapatunkat a helyszínről buzdító szurkolóinkkal. 
 
A Budapestről induló szurkolói vonat délután 17.00 körül érkezik majd meg a pozsonyi Nové Mesto vasútállomásra, ahol a szlovák rendőrség segíti majd szurkolóink útját a stadionig. Drukkereinket a pozsonyi pályaudvarról a helyi szervezők által biztosított különbuszokkal szállítják a vendégszektorhoz, majd a mérkőzés végeztével ugyancsak ide fuvarozzák vissza. Ezért az egyénileg, autóval érkező, vendégszektorba szóló voucherrel rendelkező szurkolóinkat is arra kérjük, hogy parkoljanak a pozsonyi pályaudvar, a Nové Mesto szabadtéri füves parkolójában. Itt biztonságban tudhatják gépjárművüket a mérkőzés idejére, így biztonságos körülmények között érkezhetnek a meccsre, majd távozhatnak a találkozóról. 

A vouchereket a pozsonyi pályaudvar szabadtéri füves parkolójában a Fradi Biztonsági Szolgálat munkatársainál válthatja be. A mérkőzés vendékszektorába szóló voucherrel rendelkező, gépjárművel érkező szurkolóink 17.00-18.00 között érkezzenek meg a pozsonyi pályaudvar, a Nové Mesto szabadtéri füves parkolójába! A belépők ellenőrzése mellett biztonsági ellenőrzésre is sor fog kerülni, szurkolóink részéről személyi igazolványra vagy útlevélre lesz szükség utóbbi esetében.

A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucher, a szurkolói kártya és egy arcképes igazolvány lesz szükséges! Felhívjunk drukkereink figyelmét, hogy a beváltás után se dobják el voucherjeiket, ugyanis  belépőjegy és a voucher EGYÜTT érvényesek, melyek szükségesek a stadionba való bejutáshoz.

Szeretnénk fokozottan felhívni szurkolóink figyelmét, hogy mivel az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), valamint a Szlovák Köztársaság Rendőrsége kockázatosnak minősítette a mérkőzést, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy ne vigyenek be a stadionba pirotechnikai eszközöket, valamint egyéb tiltott tárgyakat, amiket a stadion bejáratánál jeleznek, illetve tartózkodjanak a rágalmazó plakátok, transzparensek, tiltott vagy intoleranciára szító jelképekkel, illetve az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátok használatától. 
 
Ezek mellett fontos további információ, hogy Pozsony Újváros városvezetése a napokban lépéseket tett a rend fenntartása érdekében, éppen ezért a mérkőzés előtt, közben és után alkoholfogyasztási tilalmat rendelt el a stadionban és környékén. A döntés értelmében  július 27-én 13.00 órától egészen csütörtökig, július 28-ig, reggel 6.00 óráig tart az alkoholtilalom. Alkohol, valamint más függőséget okozó szer által befolyásolt személyektől a belépés az érvényes jegy birtokában is megtagadásra kerülhet!

 

Cikkajánló

Együtt a lelátón! – Elindult a bérletértékesítés!

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban vásárolják meg bérletüket a 2024/25-ös idényre.

FTC-Kisvárda: meccsnapi programok

Április 20-án, szombaton a Kisvárda elleni bajnokin az Egészségnap kerül a középpontba.

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin