2023. november 14.
Születésnapi akció ferencvárosi lakosoknak!
A felnőtt ferencvárosiaknak 1000, a kerületi diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint a jegy csak december 3-án.

Magyar bajnoki címvédő és EKL-csoportkörös férfi labdarúgócsapatunk december 3-án, vasárnap 17.45-től a Mezőkövesd együttesét fogadja a Groupama Arénában a bajnokság 15. fordulójában. A találkozóra elindult a jegyértékesítés!

Elvétve fordul elő, hogy labdarúgóink éppen a szakosztály születésnapján lépjenek pályára. Márpedig idén a sorsolás így hozta, ezért az FTC születésnapi meglepetéssel várja a kerületi lakosokat. Sokan tudják, de talán nem mindenki, hogy az 1899. május 3-án alapított Ferencvárosi Torna Club labdarúgó szakosztálya csak 1900. december 3-án alakult meg. Vagyis idén éppen a születésnapon kerül sor az FTC-Mezőkövesd bajnokira.

A Ferencváros labdarúgó szakosztályának 123. születésnapja alkalmából különleges kedvezménnyel készülünk a IX. kerület lakóinak. A Mezőkövesd ellen mindössze 1000 forintba kerülnek a belépők a felnőtt ferencvárosiaknak, míg a ferencvárosi diákoknak és nyugdíjasoknak szóló jegy pedig csak 500 forint lesz. A kedvezményes jegyek a készlet erejéig állnak rendelkezésre!

A születésnapi kedvezmény a ferencvárosi lakosoknak a B, a C és a D szektorok bármelyikére érvényes! Születésnapi akciónk kizárólag a Mezőkövesd elleni bajnokira érvényes, csak IX. kerületi lakosoknak! A kerületi lakosoknak szóló kedvezmény a szurkolói kártya regisztrációnál megadott (illetve esetleg később módosított) cím alapján történik, az irányítószám alapján, ami jelenleg a nyilvántartásunkban szerepel. Akinek kerületi a lakcíme, ott az általa választható jegyek között automatikusan megjelenik a kerületi kedvezményes jegy is. Ebben az esetben a szurkolói kártya adatok megadása után a kedvezmény igénybevételéhez ezt a jegyet kell kiválasztania.

Ha egy IX. kerületi lakosnak a szurkolói kártyájának kiváltásakor megadott adatoknál nem a ferencvárosi címe szerepel, abban az esetben a szurkolói kártya ÁSZF-je szerint kell eljárni, azaz szurkolónknak személyesen kell bemennie a Jegypénztárba, ahol lakcímkártyájával igazolhatja, hogy IX. kerületi lakos, vagy a jegypenztar@fradi.hu címre elküldi lakcímkártyája másolatát, amellyel igazolhatja a címmódosítás hitelességét, így pedig jogosult lesz az akciós jegyre.

Emlékeztetőül, azon drukkereink, akik érvényes jeggyel rendelkeztek a már korábban lejátszott hazai derbire és a Fehérvár elleni bajnokira, azok az 1+1=3 akció keretében a Mezőkövesd ellen térítésmentesen léphetnek be a stadionba! Akik tehát jegyet vettek mind a derbire, mind a Fehérvár elleni összecsapásra, nincs más teendőjük, mint kijönni a december 3-ikik bajnokira, mert az ingyenjegyet már feltöltöttük a jegy tulajdonosának szurkolói kártyájára arra a helyre, ahová a Fehérvár elleni belépő is szólt.

Ha még nincs jegye a Mezőkövesd ellen, akkor vegye meg online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, de személyesen is beszerezheti a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P 10:00-18:00, Szo 9:00-13:00, V-H: zárva. Meccsnapokon a mérkőzés időpontjához igazodva.)

A jegyvásárláshoz szurkolói kártya szükséges!

Férfi labdarúgás,
OTP Bank Liga, 15. forduló

FTC-Mezőkövesd
2023. december 3. vasárnap, 17.45
Jegy: ITT!

Cikkajánló

„Segítség, hogy van, ahol ki tudok szakadni a munkából”

Csapatkapitányunk, Dibusz Dénes a meccsekre utazás pozitív és negatív oldaláról mesélt a Fradi TV stábjának.

Új órakülönlegesség a 34. bajnoki cím tiszteletére

Limitált kiadású Bajnokcsapat karóránkat ön is megvásárolhatja a shop.fradi.hu oldalon!

Sajtóakkreditáció a Fiorentina elleni meccsre

A média munkatársai december 12., kedd 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat.

„Fontos, hogy mindenkinek lehetőséget adjak”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics gratulált játékosainak a Mezőkövesd elleni sikert követően.

„Nagyon kellett ez a győzelem a csapatnak”

Kristoffer Zachariassen szerint fontos három pontot sikerült elhoznunk Mezőkövesdről.

Három pontot hozott nekünk a Mikulás Mezőkövesden

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 2-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként.

Sztankovics: „Gólokra kell váltanunk a helyzeteinket"

Vezetőedzőnk szerint a támadásokkal múlt vasárnap sem volt gond, ám most jobb befejezésekre lesz szükség.

Várja a Fradi-minibusz Mezőkövesden

Szurkolóink a mérkőzés előtt, alatt és után is tudnak válogatni a minibusz kínálatából.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin