2021. május 18.
Szurkoljunk újra együtt! – elindult a bérletértékesítés
Minden a leghűségesebb bérletesek ajándékáról, bérletárakról, kedvezményekről, visszatérítésről.

Az FTC értékeli a hűséget, azon 4.149 bérletes szurkolónk, akik 2020 tavaszán nem kértek visszatérítést a zárt kapus meccsek miatt, és az előző idényre megújították bérletüket, most térítésmentesen megkapják az új szezonbérletüket - automatikusan a saját helyükre!

32-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk történelmi szezonon van túl, hiszen amellett, hogy 2020 őszén az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörében is megmutathatta magát, sorozatban harmadszor is megnyerte az OTP Bank Ligát, így jogot szerzett arra, hogy újra a BL selejtezőjében szerepeljen. Ha szeretné az újabb sikereket személyesen, a helyszínen átélni, vagy csak szeretne előnyt szerezni magának a nemzetközi meccsekre érvényes jegyek vásárlásához, váltson most új bérletet vagy újítsa meg meglévő szezonbelépőjét! 2021. május 18-án, kedden a Groupama Aréna jegypénztáraiban (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00, vasárnap: zárva) és a meccsjegy.fradi.hu-n is elindult a bérletértékesítés a következő idényre!

 

Májusban kedvezményes áron vásárolhat

A bérletértékesítés első, kedvezményes időszakában (május 18-tól május 31-ig) lehetőség van korai új bérlet és korai megújított bérlet váltására. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában minden kategóriában (1., 2., 3., 4., B-közép, családi) kedvezőbb áron juthatnak hozzá az idénybelépőhöz!

A bérletek árusítása természetesen júniustól is folytatódik, ám akkor már normál áron kínáljuk a belépőket.

A következő kiírásra érvényes bérlet a hazai bajnokik (16 vagy 17 mérkőzés) mellett a döntő kivételével csapatunk valamennyi hazai MOL Magyar Kupa-mérkőzésére belépést biztosít. Emellett bérletes szurkolóink nagy kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet nemzetközi találkozóinkra is! További fontos információ, hogy a 2020/2021-es szezonra érvényes bérlettel rendelkezők helyeit az első bajnoki mérkőzésig fenntartjuk!

 

Információk a visszatérítésről

Azon 4.149 bérletes szurkolónk, akik 2020 tavaszán nem kértek visszatérítést a zárt kapus meccsek miatt, és az előző idényre megújították bérletüket, most térítésmentesen megkapják az új idényjegyüket - automatikusan a saját helyükre!

Amennyiben az előző, 2020/2021-es szezonra érvényes bérletét online vásárolta meg, nincs változás, az újat a meccsjegy.fradi.hu oldalon ugyanabban a fiókban találja, ahol az eddigit is. Azoknak, akik a jegypénztárban vásároltak, szintén nincs további teendőjük, a kártyájukon tudhatják az új, érvényes bérletet. Ha szeretné kézhez kapni a bérletkártyát, a szurkolói kártyájával a jegypénztárban kérheti azt! Azon drukkereink, akik nem kérik az új bérletet, visszakérhetik a korábbi idényjegy zárt kapus mérkőzésekre eső értékhányadát - erre ugyancsak a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a visszatérítés-menüpontban van lehetőség, a rendszer automatikusan kiszámolja a visszatérítés pontos összegét. Ez utóbbira 15 napjuk van drukkereinknek.

További bérletes szurkolóink szintén a visszatérítés menüpontban nyilatkozhatnak arról, hogy miként kívánnak rendelkezni bérletük zárt kapus mérkőzésekre eső értékhányadával. A visszatérítés minden esetben a bérlettulajdonos szurkolói kártyájára történik! A visszatérítés igénylésére is 15 napjuk van szurkolóinknak.

 

Újdonság: meccsjegyet, bérletet is vásárolhat a szurkolói kártyája egyenlegéből!

Új funkció, hogy a szurkolói kártyáján található egyenlegéből a jövőben már nemcsak a büfében vásárolhat, hanem bérlet- és jegyvásárlásra is használhatja az online jegyvásárlói felületen!

Ehhez szükséges, hogy a meccsjegy.fradi.hu-n található fiókjához hozzárendelje szurkolói kártyáját. Akinek össze van kapcsolva a fiók a kártyájával, és pozitív a kártyaegyenlege, annak a jövőben van lehetősége a vásárlásnál megadni, hogy mennyit szeretne az egyenlegéből fizetni, a fennmaradó összeget pedig bankkártyával is lehetséges kiegyenlíteni.

A bérletértékesítés tehát megkezdődött, irány a jegypénztár vagy a meccsjegy.fradi.hu! Szurkoljunk újra együtt! Töltsük meg a Groupama Arénát!

Cikkajánló

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

„A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb!”

A Kisvárda elleni meccset és a bajnoki cím bebiztosítását követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics értékelt.

FTC35: Történelmi bajnoki címet nyertünk

Az FTC 125 éves történelmében még sosem sikerült zsinórban hatszor bajnokságot nyernünk, egészen idáig.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin