2021. július 20.
Szurkolói tájékoztató
Szurkolói tájékoztató az FTC-Zalgiris Vilnius mérkőzésre.

A Ferencvárosi Torna Club ezúton szeretné megköszönni Önnek, hogy a helyszínen támogatja labdarúgócsapatunkat a 2021. július 20-án 20.00 órától megrendezendő Ferencváros–Zalgiris Vilnius Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen. Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves jegyvásárló figyelmét azon információkra, melyek az esemény helyszíni megtekintéséhez szükségesek.

• A mérkőzésre csak a korábban a klub által engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

• A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak.

• A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet és az UEFA által tiltott szimbólumnak minősülnek.

• Kérjük, tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulástól.

• Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!!!

• A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba.

• Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!

• Nézőink vállalják, hogy saját személyazonosságukat igazoló okmányokkal lépnek be a rendezvényre, betartják a stadion pályarendszabály rendelkezéseit és vállalják, hogy az esemény során a rendezők biztonsági felvételeket készíthetnek róluk, és kártékony magatartás esetén ezek alapján felelősségre vonhatóvá, anyagi kártérítésre kötelezhetővé válnak.

• Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint MLSZ-t) vagy a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

• Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Köszönjük, hogy együttműködő hozzáállásával segíti a Ferencváros nemzetközi szereplését.

Budapest – Ferencváros, 2021. július 20.

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin