2021. július 20.
Szurkolói tájékoztató
Szurkolói tájékoztató az FTC-Zalgiris Vilnius mérkőzésre.

A Ferencvárosi Torna Club ezúton szeretné megköszönni Önnek, hogy a helyszínen támogatja labdarúgócsapatunkat a 2021. július 20-án 20.00 órától megrendezendő Ferencváros–Zalgiris Vilnius Bajnokok Ligája-selejtező mérkőzésen. Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves jegyvásárló figyelmét azon információkra, melyek az esemény helyszíni megtekintéséhez szükségesek.

• A mérkőzésre csak a korábban a klub által engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

• A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak.

• A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek a FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet és az UEFA által tiltott szimbólumnak minősülnek.

• Kérjük, tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulástól.

• Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!!!

• A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba.

• Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!

• Nézőink vállalják, hogy saját személyazonosságukat igazoló okmányokkal lépnek be a rendezvényre, betartják a stadion pályarendszabály rendelkezéseit és vállalják, hogy az esemény során a rendezők biztonsági felvételeket készíthetnek róluk, és kártékony magatartás esetén ezek alapján felelősségre vonhatóvá, anyagi kártérítésre kötelezhetővé válnak.

• Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint MLSZ-t) vagy a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

• Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Köszönjük, hogy együttműködő hozzáállásával segíti a Ferencváros nemzetközi szereplését.

Budapest – Ferencváros, 2021. július 20.

Cikkajánló

Kölcsönadjuk Gera Dánielt

A 25 éves magyar szélső az előző idény bajnoki ezüstérmeséhez távozik.

Szurkolói tájékoztató

Nem lehetnek vendégszurkolók Vilniusban.

Négy fiatal játékossal kötöttünk profi szerződést

Fenyvesi Gergely, Godányi Dominik, Lisztes Krisztián, valamint Dragan Cubra is aláírt.

Már kaphatók a jegyek az új szezon első bajnokijára

Szurkolóinknak online vásárlás esetén kedvezmény jár!

Bemutatjuk új másodedzőnket, Gerhard Fellnert

Az osztrák szakember a síelés mellett a családjával és új kutyájával szeret kikapcsolódni - VIDEÓ!

Myrto Uzuni vezeti a BL-góllövőlistát

Albán válogatott támadónk három mérkőzést követően négy találatnál jár a BL-selejtezőben.

Tokmac: „Minden szurkolót jól hallottunk a stadionban!"

A Zalgiris elleni második gól szerzője szerint erre a játékra építhetünk a visszavágón – VIDEÓ!

Stöger: „Jó pozícióba kerültünk a visszavágó előtt”

Vezetőedzőnk a Zalgiris elleni első meccsről, Ryan Mmaee-ról és a kihagyott büntetőről is beszélt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most