2024. április 1.
MMK: Tájékoztató a Diósgyőr elleni mérkőzésről
A Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK elleni kupamérkőzéssel kapcsolatban tájékoztatja klubunk szurkolóit.

Férfi labdarúgócsapatunk április 3-án, 20 órakor lép pályára a DVTK ellen a MOL Magyar Kupában. A találkozót Miskolcon, az Andrássy Gyula utca 61. szám alatt található DVTK stadionban rendezik meg.

A rendőrség felhívja szurkolóink figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérik a drukkereket, hogy időben induljanak el a mérkőzésre, és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet, valamint a rendőrség kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására. A stadion kapuit szerdán 18.00 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A kocsival érkező szurkolóinkat kérik, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) térjenek le az autópályáról. Ezután egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 17.30 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve a mérkőzés után vissza az autópályáig.

Az M30-as autópálya Miskolc-Kelet és Miskolc-Észak lehajtója, a 3-as számú főúton Budapest felől érkező ferencvárosi drukkereket az ott felállított ellenőrző pontokról, a Miskolc-Centrum lehajtónál lévő Skoda autószalonhoz irányítják át a szervezett rendőri kíséréshez történő csatlakozáshoz.

Szurkolóink számára a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített vendégparkoló áll rendelkezésre. A rendőrség arra kéri drukkereinket, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudják részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeli bejutást a stadionba.

Kérik továbbá a meccsre jegyet váltó drukkereinket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívják a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést von maga után, az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményeznek.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák.

Férfi labdarúgás,
MOL Magyar Kupa, negyeddöntő

DVTK – FTC
Miskolc, DVTK Stadion
2024. április 3. szerda, 20.00
Jegy: ITT!

Cikkajánló

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

„Megyünk tovább, mennek tovább, én is megyek tovább”

A derbi-sikerrel felvezetett bajnoki fiesztán Varga Barnabás, Lisztes Krisztián és Tóth Alex értékelt –VIDEÓ!

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

"Szerintem most már tudok majd aludni"

Az Újpest elleni győzelem után megbízott vezetőedzőnk, Leandro de Almeida értékelt.

Derbi-győzelemmel zártuk a szezont!

Marquinhos és Lisztes góljával 2-0-ra nyertünk az Újpest elleni szezonzárón.

Skotner Zoltán kapta a Dr. Fenyvesi Máté-díjat

U15-ös labdarúgócsapatunk játékosa kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki az elismerést.

Bajnokavató: Fantasztikus show-val készülünk a derbire

Kiterjesztett valóság, speciális, interaktív fényshow, csak pár érdekesség, amivel felvezetjük az idényzárót.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin