2024. május 9.
Tájékoztató vendégszurkolók részére
Fontos információk a DVTK-FTC mérkőzésre érkező szurkolóinknak.

A DVTK – FTC NB I.-es labdarúgó-mérkőzést 2024. május 11-én 19.30 órától Miskolcon az Andrássy Gyula utca 61. szám alatt található DVTK stadionban rendezik meg.

A rendőrség a mérkőzéssel kapcsolatban az FTC szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésre és lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet, valamint a rendőrség kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A stadion kapuit szombaton 17.30 órától nyitják meg a szurkolók számára.

A közúton érkező Ferencváros szurkolók figyelmébe:

A gépjárművel érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le az autópályáról. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16.30 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

Az M30 autópálya Miskolc-Kelet és Miskolc-Észak lehajtója, a 3-as számú főúton Budapest felől érkező ferencvárosi drukkerek az ott felállított ellenőrző pontokról a Miskolc-Centrum lehajtónál lévő Skoda autószalonhoz kerülnek átirányításra a szervezett rendőri kíséréshez történő csatlakozáshoz.

A mérkőzésre a 3-as számú főúton érkező szurkolókat tájékoztatjuk, hogy a Miskolcra bevezető útszakaszon (Miskolc, Pesti út) végzett útfelújítási munkálatok miatt forgalomterelésre, forgalomkorlátozásra, ezáltal megnövekedett utazási időre kell számítani.

Az FTC szurkolók gépjárműveinek parkolására a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített vendégparkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időben történő bejutást a stadionba.

Kérjük a sporteseményre jegyet váltó drukkereket, hogy a belépőn szereplő adataikat ellenőrizzék, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség a fiktív adatok kiszűrése céljából a jegyeket ellenőrizni fogja!

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Miskolci Rendőrkapitányság

Cikkajánló

Jól szerepeltek fiataljaink a kis Fradiban

A másodosztályban a hetedik helyen záró Soroksárban több FTC-futballistára is alapemberként számítottak.

Ki volt a szezon legjobb Fradi-futballistája?

Szurkolóink dönthetik el szavazással, ki volt férfi labdarúgócsapatunk legjobbja az elmúlt idényben.

Válogatott napok: íme, az FTC-játékosok programja

Vb-selejtezők és felkészülési mérkőzések is várnak futballistáinkra.

„Fontos volt, hogy tiszta fejjel menjek az Eb-re”

Varga Barnabás azt is elmondta, miben fejlődött a legtöbbet, mióta a Fradihoz igazolt – VIDEÓ!

Továbbra is a Fradiban a gólkirály

Szerződést hosszabbítottunk magyar válogatott támadónkkal, Varga Barnabással.

Abu Fani az FTC és az NB I legértékesebb játékosa

A Transfermarkt szerint Mohammed Abu Fani értéke az ötszörösére nőtt, amióta a Fradihoz igazolt.

Fantasztikus show-val ünnepeltük a 35. bajnoki címet

Aki ott volt, soha nem felejti mekkora partival zártuk le a 2023-2024-es sikeres bajnoki idényt – VIDEÓ!

Magyarok a pályán

Labdarúgócsapatunk magyar játékosai idén is sokat tettek a közösbe.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin