2022. december 2.
Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!
Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénában – rengeteg élménnyel várjuk!

Különleges programmal várjuk szurkolóinkat 2022. december 11-én, vasárnap 10.00-17.00 között a Groupama Arénához! Találkozzon labdarúgóinkkal, a Nagy Fradi lemez sztárjaival, a Fradi Sassal vagy akár a Mikulással, hangolódjunk együtt a közelgő ünnepekre!

Az egésznapos rendezvény keretében 11 és 12 óra között a Nagy Fradi lemez előadói várják önöket a Groupama Aréna öltözőfolyosóján, név szerint Lotfi Begi, DR BRS, Hevesi Tamás és Kozsó, majd 13.00-tól 14.30-ig klubunk elnöke, Kubatov Gábor dedikálja könyvét, Új korszak - Az első tíz év című művet, mely 336 oldalon keresztól meséli el, hogyan mentették meg és építették újjá, lépésről-lépésre a csőd szélére jutott FTC-t.

Szintén 13 órától két etapban (13.00-14.30, 14.30-16.00) is lesz lehetőség találkozni az FTC UEL-csoportgyőztes futballistáival az öltözőfolyosón. A tervek szerint előbb 13.00 és 14.30 között olyan játékosokkal találkozhatnak, mint magyar válogatott kiválóságaink, Dibusz Dénes és Vécsei Bálint. A 14.30-kor kezdődő etapban az ugyancsak magyar válogatott Botka Endrével és legújabb közönségkedvencünkkel, Pászka Lóránddal is találkozhatnak, de az öltözőfolyosón ott lesz a Monaco elleni sorsdöntő meccsen eredményes Kristoffer Zachariassen is. Itt a remek alkalom, hogy dedikáltassák a 2023-as UEL-naptárukat vagy akár a Nagy Fradi-lemez újonnan érkezett bakelit változatát is!

Mindezek mellett is rengeteg különböző aktivitással várjuk a drukkereket, kicsiket és nagyokat egyaránt! A helyszínen állomásozó Fradi Kamion a maga múzeumával és shopjával várja a fradistákat a felszíni parkolóban, de az öltözőfolyóson elérhető lesz a Fotómata is - az ott készült tematikus instant képeket ajándékba adjuk! Hat különböző idősávban, 10.30-10.45, 11.30-11.45, 13.30-13.45, 14.30-14.45, 15.30-15.45 és 16.30-16.45 között lesz alkalom közös képet készíteni a Mikulással is!

December 11-én 10.00-tól 17.00-ig nyitva lesz a Fradi Múzeum. Óránként indul ingyenes stadiontúra, amelynek létszáma legfeljebb 30 fő – a bejelentkezés érkezési sorrendben és helyszíni regisztráció szerint történik! Az utolsó túra 16.00-kor indul.

A Groupama Aréna főbejáratának földszinti előterében várja a legkisebbeket a Fradista leszek! gyereksarok: óránként játékokkal készülünk, lesz beszélgetés a gyerekekkel a mesekönyvről, a klubot érintő érdekességekről, kvízjáték jutalmakkal és színezők is, de jelen lesz a Fradi-sas és a Mikulás, valamint az ő segédjei is! A népszerű kabalasas mellett klubunk élő jelképe, Igor, a Fradi Sas is velünk ünnepel, vele 10-12 óra között lehet találkozni a Groupama Aréna felszíni parkolójában!

A Fradi ünnepnek elmaradhatatlan eleme a karácsonyfa, amelyre a szurkolók is bátran hozhatnak díszeket, hogy azt közösen díszítsük fel.

Jöjjön el ön is, legyen részese a Fradi Ünnepnek, ünnepeljük együtt az aranyévet!

Cikkajánló

Fontos információk a derbire érkezőknek!

Sztárparádé várja a Fradi Múzeumban drukkereinket, érkezzenek időben a lezárások miatt is!

Mobildonor mezben a derbin!

Különleges mezben, jó ügyet képviselve lépnek pályára vasárnap a Fradi focistái.

FTC–Újpest: ezekkel a meccsnapi programokkal várjuk!

Széles programkínálattal, rengeteg élménnyel várjuk szurkolóinkat a Groupama Arénába!

A „Fekete párducra” emlékeztek

A korábbi 86-szoros válogatott kiválóság február 4-én lenne 97 esztendős.

Hajrágólokkal a harmincnegyedikért

Férfi labdarúgócsapatunk nem Pakson biztosította be először a győzelmét a végjátékban.

Közeleg az év meccse, körbejártuk a Puskás Arénát

Az UEL-nyolcaddöntő visszavágója már biztos, hogy a legtöbb nézőt vonzó Fradi-meccs lesz a stadionban – VIDEÓ!

Csodacseréink értékelték a paksi győzelmet

A góllal debütáló Owusu a hideggel is küzdött, Zachariassen örül a sikeres visszatérésnek – VIDEÓ!

„Tudtuk, hogy csak harcias játékkal nyerhetünk”

Sztanyiszlav Csercseszov azzal a céllal küldte pályára Owusut, hogy gyorsítson a játékon, és fordítson.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin