2022. december 2.
Találkozzon labdarúgóinkkal, ünnepeljünk együtt!
Fradi Ünnep december 11-én, vasárnap a Groupama Arénában – rengeteg élménnyel várjuk!

Különleges programmal várjuk szurkolóinkat 2022. december 11-én, vasárnap 10.00-17.00 között a Groupama Arénához! Találkozzon labdarúgóinkkal, a Nagy Fradi lemez sztárjaival, a Fradi Sassal vagy akár a Mikulással, hangolódjunk együtt a közelgő ünnepekre!

Az egésznapos rendezvény keretében 11 és 12 óra között a Nagy Fradi lemez előadói várják önöket a Groupama Aréna öltözőfolyosóján, név szerint Lotfi Begi, DR BRS, Hevesi Tamás és Kozsó, majd 13.00-tól 14.30-ig klubunk elnöke, Kubatov Gábor dedikálja könyvét, Új korszak - Az első tíz év című művet, mely 336 oldalon keresztól meséli el, hogyan mentették meg és építették újjá, lépésről-lépésre a csőd szélére jutott FTC-t.

Szintén 13 órától két etapban (13.00-14.30, 14.30-16.00) is lesz lehetőség találkozni az FTC UEL-csoportgyőztes futballistáival az öltözőfolyosón. A tervek szerint előbb 13.00 és 14.30 között olyan játékosokkal találkozhatnak, mint magyar válogatott kiválóságaink, Dibusz Dénes és Vécsei Bálint. A 14.30-kor kezdődő etapban az ugyancsak magyar válogatott Botka Endrével és legújabb közönségkedvencünkkel, Pászka Lóránddal is találkozhatnak, de az öltözőfolyosón ott lesz a Monaco elleni sorsdöntő meccsen eredményes Kristoffer Zachariassen is. Itt a remek alkalom, hogy dedikáltassák a 2023-as UEL-naptárukat vagy akár a Nagy Fradi-lemez újonnan érkezett bakelit változatát is!

Mindezek mellett is rengeteg különböző aktivitással várjuk a drukkereket, kicsiket és nagyokat egyaránt! A helyszínen állomásozó Fradi Kamion a maga múzeumával és shopjával várja a fradistákat a felszíni parkolóban, de az öltözőfolyóson elérhető lesz a Fotómata is - az ott készült tematikus instant képeket ajándékba adjuk! Hat különböző idősávban, 10.30-10.45, 11.30-11.45, 13.30-13.45, 14.30-14.45, 15.30-15.45 és 16.30-16.45 között lesz alkalom közös képet készíteni a Mikulással is!

December 11-én 10.00-tól 17.00-ig nyitva lesz a Fradi Múzeum. Óránként indul ingyenes stadiontúra, amelynek létszáma legfeljebb 30 fő – a bejelentkezés érkezési sorrendben és helyszíni regisztráció szerint történik! Az utolsó túra 16.00-kor indul.

A Groupama Aréna főbejáratának földszinti előterében várja a legkisebbeket a Fradista leszek! gyereksarok: óránként játékokkal készülünk, lesz beszélgetés a gyerekekkel a mesekönyvről, a klubot érintő érdekességekről, kvízjáték jutalmakkal és színezők is, de jelen lesz a Fradi-sas és a Mikulás, valamint az ő segédjei is! A népszerű kabalasas mellett klubunk élő jelképe, Igor, a Fradi Sas is velünk ünnepel, vele 10-12 óra között lehet találkozni a Groupama Aréna felszíni parkolójában!

A Fradi ünnepnek elmaradhatatlan eleme a karácsonyfa, amelyre a szurkolók is bátran hozhatnak díszeket, hogy azt közösen díszítsük fel.

Jöjjön el ön is, legyen részese a Fradi Ünnepnek, ünnepeljük együtt az aranyévet!

Cikkajánló

Mezőkövesden a Fradi-minibusz

Drukkereink a Mezőkövesd elleni mérkőzés idején is beszerezhetik kedvenc Fradi-terméküket.

Dibusz bizonyított a kapitánynak

Labdarúgócsapatunk kapusa, Dibusz Dénes értékelte a válogatott Koszovó ellen 2-0-ra megnyert meccsét - VIDEÓ!

Szevikjan gólt lőtt, Ben Romdhane kezdett

Örmény játékosunk Csehország ellen volt eredményes, míg tunéziai középpályásunk Új-Zéland ellen játszott.

Dibusszal és Vargával győzte le Koszovót a válogatott

Dibusz Dénes kezdőként, Varga Barnabás csereként játszott a Puskás Arénában 2-0-ra megnyert meccsen.

Köszönünk mindent, Toki!

Öt magyar bajnoki cím, egy Magyar Kupa, három UEL- és egy BL-csoportkör után Tokmac Nguen távozik az FTC-től.

„Dénes a legkiválóbb magyar csapat kapusa”

Marco Rossi a Koszovó elleni mérkőzés előtt beszélt várakozásairól és Dibusz Dénesről is.

Mezőkövesd-FTC: elindult a jegyértékesítés!

Március 31-én, vasárnap 18.00-tól lépünk pályára a Mezőkövesd vendégeként a bajnokság 26. fordulójában.

„Mindent beleadok, hogy visszakerüljek a válogatottba”

Botka Endre, labdarúgócsapatunk hátvédjének célja, hogy részt vehessen az Európa-bajnokságon.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin