2019. november 21.
Teke az Arénában
A ZTE elleni mérkőzés előtt tekézőink települnek ki a D szektor alatti kerengőre.

Folytatódik a hazai bajnoki meccsek jól megszokott programja, a „Szakosztályok az Arénában”. A Zalegerszeg elleni mérkőzés előtt egy órával, 17.00-tól a teke szakosztály települ ki a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőhöz. A kitelepülés célja, hogy a labdarúgó-közönség is megismerje az FTC szakosztályainak sokszínűségét, és akár kipróbálhassa az adott sportágat, találkozhasson azokkal a sportolókkal, edzőkkel, akik az év többi időszakában talán kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Ezenkívül a program fontos pontja a toborzás, ugyanis az FTC összes szakosztálya folyamatosan várja a sportolni vágyó fiatalokat!

Teke a Fradiban

A látványsportok és az olimpiai egyéni sportágak mellett manapság igen ritkán kerül reflektorfénybe, mégis a teke szakosztály az FTC egyik kiemelkedő büszkesége, amely kitartó, eredményes és rendkívül összetartó sportközösséget alkot, akik világbajnokaink sorát adták. Egészen pontosan az FTC-sportolók által szerzett 38 vb-címből 18-at szereztek tekézőink az 1970-es évek óta. Ezen felül megtalálható még a vitrinükben 1 BEK-trófea, 3 Világkupa és 6 Európa-kupa is.

A sportág Halhatatlanjainak legelső tagja korábbi karakteres sportolónk, Csányi Béla, aki 9 világbajnoki címéből 7-et szerzett ferencvárosi sportolóként. Női vonalon legeredményesebb játékosunk Grampsch Ágota volt, aki 17 világbajnoki érem birtokosa, melyből 5 aranyérmet szerzett klubunknak. Ugyan utoljára 2011-ben lett világbajnok fradista tekéző, ma is világszinten kiemelkedő sportolók gurítanak hétről hétre Elek Gyula Aréna kézilabda-játéktere alatt található pályán: Kovács Gábor 4, Tímár Edina 3, Zapletán Zsombor és Botházy Péter pedig 2-2 világbajnoki cím birtokosa, míg Nagy Beatrix és Hári Boglárka egyszeres ifjúsági világbajnokaink.

Ami a Fradi teljesítményét illeti, a 15-szörös magyar bajnok férficsapatunk jelenleg a Magyar Kupa címvédője, amivel elnyerték a jogot is, hogy a horvátországi Bródban hosszú évek után újra nemzetközi tétmeccset játsszon a Fradi. A másodikszámú európai kupasorozatban, az NBC Kupában csapatunk összesen 3405 fát ütött, ezzel a 8. helyen végzett. A mezőny rendkívül szoros volt, ezt jól mutatja az is, hogy a 3. helyezett csapat 3449 fát ütött, az elődöntőről pedig mindössze 37 fával maradtunk le. Női csapatunknak, amely 20 bajnoki címet szerzett fennállása alatt, a tavalyi csalódást keltő idény után jelentősen javult a teljesítménye és az első helyen zárta az őszt a magyar Szuperligában.

Toborzás

Tekéseink az utánpótlásba is toboroznak az eseményen: 12 éves kortól várják a lányok és a fiúk jelentkezését a szakosztályba!

Szakosztályi kitelepülés

Magyarországon sokan keverik a tekét a bowlinggal, de a vasárnapi kitelepülésen tisztázhatják az érdeklődők, hogy mi a különbség a két sportág között, sőt, ki is próbálhatják, hogy milyen egy tekegolyóval gurítani. A tekeszakosztály emellett természetesen a legfiatalabb gurítóknak kisebb ajándékokkal is kedveskedik. A kitelepülést a családi, azaz a D-szektor alatt kereshetik fel, a program 17.00-tól a mérkőzés kezdetéig tart.

Szakosztályok az Arénában

Az FTC–Zalaegerszeg NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt egy órával (a bajnoki kezdési időpontja: 18.00)

A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)

A szakosztály Facebook-oldala ITT érhető el.

Cikkajánló

Meccsnapi ajánlat: FTC Pléd kedvezménnyel!

December 8-án, vasárnap kedvezményes áron kínáljuk a meccsnézéshez is kiváló FTC Plédünket.

Bőle Lukácsé a hónap gólja - VIDEÓ!

Szurkolóink Bőle Lukács Debrecen elleni találatát választották november legszebb góljának.

Érkezik a Puskás és a Csíkszereda bajnokcsapatainkhoz

Férfi és női pólósaink a Magyar Kupa négyes döntőjében bizonyíthatnak. • Izgalmas csata vár férfi kéziseinkre.

Meccsnapi programok

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésen a MikulásGyárnak is adományokat gyűjtünk.

Korcsolyázók az Arénában

A Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt a legújabb szakosztályunkkal találkozhatnak a Groupama Arénában.

Parkolási lehetőség

A Puskás Akadémia elleni mérkőzésre érkező drukkerek ezúttal is használhatják murvás parkolónkat.

Kubatov Gábor: „Elértük a célunkat, aranyév az idei”

Az utolsó 2019-es sajtócsütörtökön ezúttal Kubatov Gábort és Orosz Pált kérdezhették az újságírók.

Karácsonyig extra kedvezmény a tavaszi bérletre!

A férfi futballcsapatunk tavaszi mérkőzéseire szóló szezonbérlet karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most