2023. május 12.
TÖBB MINT 34 – BAJNOKAVATÓ AZ MVM DOME-BAN MÁJUS 28-ÁN
Gyerekprogramok, meccsnézés, koncertek, éremátadó. A meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált jeggyel a buli ingyenes!

Férfi labdarúgócsapatunk a 30. fordulóban megszerezte története 34. NB I-es bajnoki címét. A zsinórban ötödik OTP Bank Liga-elsőséget – az elmúlt évek emlékezetes fiesztáihoz hasonlóan – idén is felejthetetlennek ígérkező bajnokavatón szeretnénk a szurkolókkal közösen megünnepelni.

Május 28-án mindenkit várunk az MVM Dome-ba! A meccsjegy.fradi.hu-n megváltott ingyenes jeggyel a 15 órakor kezdődő bajnokavatón a Dome előtt 15 órától 20 óráig gyerekprogramok, mini futball aréna, interaktív játékok, a Fradi Kamion és egyéb aktivitás várja a szurkolókat.

Európa egyik legnagyobb multifunkciós csarnokában pedig 16 órakor kezdődik a Fergeteg Party dj. Dominique-kal, majd közös meccsnézés az óriáskivetítőn. A Mezőkövesd-FTC találkozó után Lotfi Begi és Náksi Attila zenei produkciója következik. Miközben a labdarúgók úton lesznek a főváros felé, a két lemezlovas után zenekari kísérettel élőben fellépnek a Nagy Fradi lemez sztárjai. A bajnokavató fénypontja pedig az éremátadó, amelyet egy hosszabb közönségtalálkozó zár.

A bajnokavató minden kültéri és beltéri programja ingyenes, de csak a meccsjegy.fradi.hu felületén kiváltott regisztrációs jeggyel lehet belépni az MVM Dome-ba!

A meccsjegy.fradi.hu-n lehet ingyenes regisztrációs jegyhez jutni!

Ahhoz, hogy ott legyen az idei fiesztán május 28-án délután és este az MVM Dome-ban, nem kell mást csinálnia, mint amit egy hazai bajnokinkra szóló jegyvásárlásnál szokott. Lépjen be a meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált fiókjába (ha még nem regisztrált, s nincs szurkolói kártyája, akkor most még időben megteheti, hogy gondoskodik róla, a kártyáról és kiváltásáról itt talál információkat: https://www.fradi.hu/jegyek/szurkoloi-kartya), az események közül válassza ki az MVM Dome-ban rendezendő bajnokavatót, s válasszon az Önnek tetsző szektorba szóló 0 forintos jegyet. A belépő „megvásárlásával” meg is váltotta ingyenjegyét a bajnokavatóra.

Nagyon fontos, hogy az ingyen megváltott regisztrációs jegyet és egy fényképes személyazonosítót mindenki hozza magával, mert ezek szükségesek a belépéshez!

A Dome előtt szurkolói zóna nyílik, odabent Fergeteg Party indítja a bulit kora délután

Az MVM Dome főbejárata előtti nagy területen úgynevezett Szurkolói „Fun Zone” kerül kialakításra. Itt már a 15 órás nyitáskor programokkal, aktivitásokkal várjuk szurkolóinkat, a gyermeknapra tekintettel különösen a legfiatalabbakat, nekik nem csak a Fradi Kamiont parkoljuk be a térre, hanem ugrálóvárat is felhúzunk! Felépítünk egy mini foci-arénát is, ahol megmérjük, ki milyen erővel lövi a labdát, ki mennyit tud dekázni és késő délutánra mini foci-tornát is szervezünk! Nevezni a bajnokavato@fradi.hu e-mail címen lehet, 3 fős csapatok jelentkezését várjuk korra, nemre tekintet nélkül (többen is nevezhetnek, de egyszerre hárman léphetnek pályára, a többiek a cserék). Labdát, játékvezetőt biztosítunk! Jelentkezési határidő: 2023. május 19., péntek 12 óra!

Az MVM Dome előtti mini stadionban a mérkőzések 5 percig tartanak, a nevezők számától függően csoportmérkőzések lesznek vagy egyenes kieséssel bonyolítjuk le a végéig. A győztes csapat jutalma, hogy összemérheti erejét a Fradi Legendák csapatával, Szűcs Mihállyal, Lisztes Krisztiánnal és Telek Andrással!

A gyereknapi aktivitásokkal együtt 15 órakor megnyíló kültéri Szurkolói „Fun Zone” este 20 óráig tart nyitva, utána már csak az MVM Dome-ban lesznek programok.

Odabent, az MVM Dome-ban 16.00 órától indul a buli, egészen pontosan a Fergeteg Party dj. Dominique-kal. A retro bulik egyik hazai legendás lemezlovasa másfél órás programmal csábítja a Fradi szurkolókat. A Fergeteg Party után a színpadi óriás kivetítőn együtt tudjuk végig szurkolni a 33. forduló záró találkozóját, a Mezőkövesd-FTC bajnokit. A találkozó szünetében a bajnokavató háziasszonya, Budai Ivett és házigazdája, Kovács Kokó István „szakmázik” meghívott legendákkal, Fradi sztárokkal. A küzdőtéren és a lelátón a show-ról Bűdi Szilárd gondoskodik.

Az éremátadó előtt élő koncert a Nagy Fradi lemez sztárjaival és két meglepetésvendéggel!

A Mezőkövesd-FTC bajnoki után először a két zöld-fehér vérű dj., Lotfi Begi és Náksi Attila közös zenei produkciója következik, majd már késő estébe nyúlóan - zenekari kísérettel, élőben - színpadra lépnek a Nagy Fradi lemez sztárjai: Caramel, Dér Heni, Hősök, Hevesi Tamás, Kozsó, Sipos Peti, Nyári Kálmán, Szasza és Bűdi Szilárd, valamint két meglepetésvendég, két hatalmas hazai sztár!

Labdarúgóink várhatóan 21 óra után érkeznek vissza a fővárosba, útjuk először az Albert szoborhoz vezet, ahol a hagyományoknak megfelelően Dibusz Dénes csapatkapitány felköti a sálat a szobor nyakába. Ezt a pár percet élőben lehet megtekinteni a Dome óriási kivetítőjén. A Groupama Aréna parkolóját erre az időre lezárjuk, kérjük, senki se menjen oda, várjuk közösen, együtt a csapatot a Dome-ban, ahová 22 órára érkezik meg a csapat, addigra véget is ér a Nagy Fradi lemez sztárjainak élő koncertje, a végén a két meglepetésvendéggel!

Az MVM Dome-ban azonnal a színpadra szólítjuk az aranyérmeseket, hogy átvegyék megérdemelt medáljaikat. A szurkolók kívánságának megfelelően idén hosszabb időt hagyunk arra, hogy közös fotók készüljenek, és a játékosok aláírásokat adjanak. A bajnokavató várhatóan 23 óráig tart.

Még egyszer a legfontosabb információk egyike: a rendezvényre történő belépés ingyenes, de előzetes, 0 Ft-os jegyvásárláshoz kötött! Ezt szurkolóink a meccsjegy.fradi.hu felületen tudják megtenni a már megszokott módon! Az ingyenes jegyvásárláshoz szurkolói kártya szükséges! Kérjük, a rendezvényre történő belépéshez az ingyenes jegyét (kinyomtatva vagy telefonján), valamint egy fényképes igazolványát hozza magával! Azt tanácsoljuk, minél előbb váltsa meg ingyenes regisztrációs jegyét, legyen ott az elsők között az idei bajnokavatón!

Jegyvásárlás

 

Az MVM Dome előtti területen a gyerekeknek is szervezünk ingyenes programokat!

Szurkolói „Fun Zone” és gyereknapi programok az MVM Dome előtti téren

15:00–20:00    Gyerekprogramok, ugrálóvár, mini futball aréna, interaktív játékok, Fradi Kamion, egyéb aktivitások

Ingyenes programok az MVM Dome-ban

15:00 Kapunyitás

16:00-17:30       Fergeteg Party Dj. Dominique-kel

17:30-19:20       Élő közvetítés óriás kivetítőn: Mezőkövesd – FTC mérkőzés

19:30-20:50       Lotfi Begi és Dj. Náksi

20:50-21:30       A Nagy Fradi lemez sztárjai és meglepetésvendégek szuperkoncert

21:30-21:50       Élő közvetítés: Csapatbusz érkezése a Groupama Aréna felszíni parkolójába és ünnepélyes sálfelkötés az Albert-szoborra

21:50-22:00       Az MVM Dome-ba érkezik a csapat!

22:00-22:30       Éremátadó ünnepség a Dome színpadán

22:30-22:50       Csapat közönségtalálkozó, dedikálás a küzdőtéren

A bajnokavató 23:00-ig tart!

Cikkajánló

Közösen ültetett fát az FTC és a Provident

A pénzügyi szolgáltató vállalat Provigreen elnevezésű programjában az április a fenntarthatóságról szól.

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin