2023. december 1.
Töltse a tavaszt is velünk a lelátón!
Biztosítsa be helyét a Groupama Arénában már most tavaszi bérletünkkel, és jöjjön ingyen az őszi szezonzáróra!

Az ünnepek alatt irány a meccsjegy.fradi.hu!

A jegypénztár idei utolsó nyitvatartási napja december 22. péntek, 2024-ben előszőr pedig január 9-én kedden nyitunk ki. Természetesen az online értékesítés az ünnepek idején is elérhető a meccsjegy.fradi.hu-n!

 

December 1-jétől megkezdtük a következő szezonra érvényes bérletek értékesítését. A Ferencváros férfi labdarúgócsapatára nyolc hazai rendezésű bajnoki vár 2024 tavaszán, sorrendben az MTK Budapest, a DVTK, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Kisvárda, a DVSC és az Újpest látogat majd a Groupama Arénába. Aki megújítja eddigi bérletét, vagy új bérletet vált, már most bebiztosítja a helyét ezekre a találkozókra, ezzel pedig 10 százalékkal olcsóbban jut be a stadionba, mintha egyenként vásárolna belépőt. A tavaszi félévre szóló bajnoki bérletek egyúttal érvényesek a lehetséges hazai rendezésű MOL Magyar Kupa-meccseinkre is – együttesünk a kupasorozat következő fordulójában vendégként lép pályára, továbbjutás, és kedvező sorsolás esetén azonban még szerepelhetünk pályaválasztóként.

Bérletesnek lenni a fent részletezett előnyök mellett is több okból megéri. Leghűségesebb szurkolóink a Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon 15 százalék kedvezményt kapnak! A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu-n is. Továbbá az bajnoki bérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, mindössze 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot. Egy az előnyök közül az is, hogy bérleteseink korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

A következő tavaszra érvényes bajnoki bérletét megvásárolhatja online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is. A pénztár általános nyitvatartása a következő: K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon. A bérletvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte.

Lepjen meg valakit akár karácsonyra tavaszi Fradi-bérlettel, csatlakozzon ön is a bérletes Fradi-szurkolók táborához, és töltse a tavaszt is velünk a lelátón!

Cikkajánló

„Leandróval hosszú távon tervezünk”

Hajnal Tamás szerint Leandro megérdemli a lehetőséget, hogy egy derbin irányítsa a Fradit – INTERJÚ

Fradi Kamion a szezonzáró bajnokavatón

Május 19-én, vasárnap 17.15 és 20.15 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Szezonzáró bajnokinkon ezúttal Szurkolók Napját tartunk.

Megérkezett a Fradi Lager

Jöjjön és próbálja ki az új Fradi sört, mely a derbi napján debütál a Fradi Kamionnál és a Fradi Shopban!

A derbin Leandro ül az FTC kispadján

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva edzője lesz a jövőben. Az FTC felkészült a helyzetre.

Könyvdedikálás az FTC-Újpest bajnoki előtt

Bánki József a „Taps, szénsav, Ferencváros” című könyvét dedikálja az Újpest elleni mérkőzésünk előtt.

„Most vesztettünk, de nagyszerű szezon van mögöttünk”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics sajtótájékoztatón értékelt a Paks elleni kupadöntő után.

Vereséget szenvedtünk a MOL Magyar Kupa döntőjében

0-0-s rendes játékidő után a hosszabbításban lőtt két gólt a Paks.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin