2023. december 1.
Töltse a tavaszt is velünk a lelátón!
Biztosítsa be helyét a Groupama Arénában már most tavaszi bérletünkkel, és jöjjön ingyen az őszi szezonzáróra!

Az ünnepek alatt irány a meccsjegy.fradi.hu!

A jegypénztár idei utolsó nyitvatartási napja december 22. péntek, 2024-ben előszőr pedig január 9-én kedden nyitunk ki. Természetesen az online értékesítés az ünnepek idején is elérhető a meccsjegy.fradi.hu-n!

 

December 1-jétől megkezdtük a következő szezonra érvényes bérletek értékesítését. A Ferencváros férfi labdarúgócsapatára nyolc hazai rendezésű bajnoki vár 2024 tavaszán, sorrendben az MTK Budapest, a DVTK, a Kecskemét, a Puskás Akadémia, a Paksi FC, a Kisvárda, a DVSC és az Újpest látogat majd a Groupama Arénába. Aki megújítja eddigi bérletét, vagy új bérletet vált, már most bebiztosítja a helyét ezekre a találkozókra, ezzel pedig 10 százalékkal olcsóbban jut be a stadionba, mintha egyenként vásárolna belépőt. A tavaszi félévre szóló bajnoki bérletek egyúttal érvényesek a lehetséges hazai rendezésű MOL Magyar Kupa-meccseinkre is – együttesünk a kupasorozat következő fordulójában vendégként lép pályára, továbbjutás, és kedvező sorsolás esetén azonban még szerepelhetünk pályaválasztóként.

Bérletesnek lenni a fent részletezett előnyök mellett is több okból megéri. Leghűségesebb szurkolóink a Fradi Shopban, valamint online webáruházunkban, a shop.fradi.hu oldalon 15 százalék kedvezményt kapnak! A tavasszal és ősszel is megrendezésre kerülő Bérletesek Napján ez az engedmény duplázódik, így bérlettel rendelkező szurkolóink ezeken a napokon 30 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak üzletünkben és a shop.fradi.hu-n is. Továbbá az bajnoki bérlettel rendelkező drukkereink meccsnapokon féláron, mindössze 1400 forintért nézhetik meg a megújult Fradi Múzeumot. Egy az előnyök közül az is, hogy bérleteseink korábban értesítést kapnak az idegenbeli bajnokikra szóló jegyértékesítés kezdetéről.

A következő tavaszra érvényes bajnoki bérletét megvásárolhatja online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, illetve személyesen, a Groupama Aréna jegypénztáraiban is. A pénztár általános nyitvatartása a következő: K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V-H.: zárva, kivéve mérkőzésnapokon. A bérletvásárlás elengedhetetlen feltétele a Fradi szurkolói kártya megléte.

Lepjen meg valakit akár karácsonyra tavaszi Fradi-bérlettel, csatlakozzon ön is a bérletes Fradi-szurkolók táborához, és töltse a tavaszt is velünk a lelátón!

Cikkajánló

Zachariassen: „Tökéletes volt Pesics beadása”

A szezonbeli 10. gólját szerző labdarúgónk értékelte a KTE elleni győzelmet – VIDEÓ!

Indul a licit Maiga és Zachariassen labdájáért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

Sztankovics: „Csak azt kértem, legyünk türelmesek”

A Kecskemét 2-0-s legyőzése után Dejan Sztankovics értékelt sajtótájékoztatón.

Kétgólos győzelem hazai környezetben

Férfi labdarúgócsapatunk Maiga és Zachariassen góljával győzte le a Kecskemétet.

FTC-Kecskemét: parkolási lehetőségek

Parkolójegyét kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudja megváltani!

„Ki kell használnunk a jelenlegi formánkat”

Dejan Sztankovics szerint a bajnoki címért minden lépcsőfokot sikerrel kell venni.

Hosszabbítottunk Katona Bálinttal

Középpályásunk az idei szezonban 11 tétmeccsen négy gólpassznál jár.

FTC-KTE: még egyszerűbb lesz a bejutás!

A vasárnapi bajnokival kapcsolatban fontos információkat közlünk szurkolóinkkal.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin