2021. augusztus 12.
Tornászaink mutatkoznak be a Mezőkövesd elleni meccsen
Az FTC-Telekom Férfi Torna Szakosztály települ ki a családi szektor alá az FTC–Mezőkövesd találkozó előtt.

A Mezőkövesd elleni mérkőzés előtt egy órával, 17.15-től férfi torna szakosztályunk települ ki a Groupama Aréna családi szektora alatti kerengőre. A kitelepülés célja, hogy a labdarúgó-közönség is megismerje az FTC szakosztályainak sokszínűségét, és akár kipróbálhassa az adott sportágat, találkozhasson azokkal a sportolókkal, edzőkkel, akik az év többi időszakában talán kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Ezenkívül a program fontos pontja a toborzás is, ugyanis az FTC összes szakosztálya folyamatosan várja a sportolni vágyó fiatalokat!

 

NINCSEN FRADI TORNA NÉLKÜL!

A férfi torna az FTC egyik legnagyobb múlttal rendelkező szakosztálya, amely több mint tíz éve vezeti a hazai klubrangsort a férfi torna szakágban. A sportág és a ferencváros ikonikus alakja, a Magyar Torna Szövetség jelenlegi elnöke Magyar Zoltán, aki háromszoros világ- (1974, 1978, 1979) és Európa-bajnok (1973, 1975, 1977), kétszer nyerte meg a Világkupát (1975, 1978), valamint aranyérmet szerzett az 1977-es Universiadén. Pályafutása koronájaként pedig ugyancsak aranyérmet szerzett az 1976-os montreali és az 1980-as moszkvai Olimpiai Játékokon is, így győzelmei emlékét a mellszobra is őrzi az utókor számára a népligeti FTC-MVM Sportközpontban található olimpiai bajnokok sétányán.

A közelmúltban Babos Ádám képviselte a Ferencvárost a világelitben egészen a tavalyi visszavonulásig. Babos tagja annak a szűk, négytagú magyar klubnak – Magyar Zoltán, Sivadó János és Berki Krisztián mellett –, amelynek tagjairól tornaelemet neveztek el. A visszavonulása után hagyott űrt azonban gyorsan betöltötték: az idén már 20 éves, a felnőtt mezőnyben újonc Balázs Krisztián örvendeztet meg minden magyart és fradistát jobbnál jobb eredményekkel. Kiki – aki ifjúsági olimpiai és junior Európa-bajnoknak is mondhatja magát és összesen hét érmet szerzett utánpótlás-világeseményeken – a 2021-es Eb-n mutatkozott be a felnőtt mezőnyben. Nem is akárhogy, nyújtón rögtön a 8. helyen végzett! A következő két versenyén pedig berobbant a dobogóra is, a várnai Világkupán bronzot, az eszékin pedig ezüstérmet szerzett, ugyancsak nyújtón. És ugyan van még bizonyítanivalója, de nem véletlen, hogy a magyar tornasport bennfentesei közül sokan a lólengés londoni olimpai bajnokának, Berki Krisztiánnak az utódját látják benne.

 

SZAKOSZTÁLYI KITELEPÜLÉS

Tornászaink bemutatóval készülnek, ami után fiatal szurkolóink, fiúk és lányok egyaránt kipróbálhatják magukat a különböző szereken. Lesz lehetőség továbbá egy klasszikus 13+1-es totóval is próbára tenni az elméleti tudást a sportággal kapcsolatban, míg a legkisebbeket ezúttal is várjuk színezni, valamint az arcfestés is igénybe vehető majd mindenki számára korosztálytól függetlenül.

TOBORZÁS

A szakosztály szeptembertől várja azokat az 5-6 éves fiúkat, akik mozogni, játszani akarnak! Az edzések hétfőn, szerdán és pénteken vannak, 18.00 és 19.30 között a népligeti tornacsarnokban. Aki csak mozogni szeretne, vagy ki akarja magát próbálni a tornaszerek és gumiasztalok között, minden este 19.30-tól teheti ezt meg (ugyancsak a népligeti tornacsarnokban). További információ a helyszínen vagy a ferfitorna@fradi.hu címen.

Szakosztályok az Arénában
Az FTC–Mezőkövesd NB I-es labdarúgó mérkőzés előtt (a mérkőzés kezdési időpontja: 18.15)
A kitelepülés helye: Groupama Aréna, családi szektor (D-szektor)
A szakosztály Facebook oldala ITT, az Instagram oldala ITT érhető el.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin