2021. július 6.
Tovább írjuk a történelmet – itt az új hazai mezünk!
Legújabb hazai szerelésünk már a Fradi Shopban és online is elérhető – egyedi névvel és számmal is kérheti!

Nagy örömmel mutatjuk be szurkolóinknak az FTC férfi labdarúgócsapatának legújabb, 2021/23-as időszakra szóló hazai mezét, amely már kapható a Groupama Arénánál található Fradi Shopban és a shop.fradi.hu-n is!

 

Visszatér a függőleges csíkozás

Az előző években használt hazai felszerelésekkel ellentétben a legújabb mezen újra visszaköszön a tradicionális zöld-fehér függőleges csíkozás, ami legutóbb a 2015/17-es időszak felsőjén volt látható. A keddi, Prishtina elleni hazai BL-selejtezőn debütáló új hazai mezt V alakú nyakkivágás, fehér ujjak és zöld passzé jellemzi, szűkített szabásvonalát pedig a törzs két szélén végigfutó mélyzöld színű betét emeli ki. A mez stílusát a Ferencvárosi Torna Club a Nike-val közösen alkotta meg.

A Nike hazai mérkőzés mez 2021/23 névre „keresztelt” terméket a korábbi évekhez hasonlóan kétféle verzióban vásárolhatják meg. A mérkőzésmezek cikkünk megjelenésekor már kaphatók a Fradi Shopban és annak online felületén, a shop.fradi.hu-n, a szurkolói változat pedig július 19-től lesz elérhető. Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink öt, míg a 2021/22-es szezonra labdarúgóbérlettel rendelkező fradisták 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a legújabb Fradi-mezt, amelynek ára az előző szezonhoz képest nem változik: a mérkőzésverzió 39.990 Ft, míg a szurkolói mez 19.990 forintba kerül.

Tervezzen egyedi mezt!

Szurkolóinknak az új hazai mezzel is lehetősége nyílik egyedi mez tervezésére, akár saját névvel és számmal, szponzorlogókkal ellátva vagy a kedvelt játékos mérkőzésmezének mintájára. A részletekkel kapcsolatban minden információt megtalál IDE kattintva!

Technikai információk

A Nike Dri-FIT magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti, ahol az gyorsan elpárolog. Ennek eredményeképpen a Dri-FIT technológiával készült felszerelés darabjai szárazon tartják önt akár mozgás közben is, így biztosítva a kényelmet. A stratégiai pontokon lézervágott lyukak és szellőzők segítik a levegő áramlását, így ott hűsítik a mez viselőjét, ahol a leginkább szükség van rá. Az anyagkialakítás engedi lélegezni a testet és szabad mozgást tesz lehetővé.

Csapatunk az előző hazai mezben két magyar bajnoki címet nyert, valamint az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt. Tovább írjuk a történelmet – a Ferencvárosi Torna Club legújabb hazai mezét keresse a Fradi Shopban vagy a shop.fradi.hu-n!

Cikkajánló

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

„A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb!”

A Kisvárda elleni meccset és a bajnoki cím bebiztosítását követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics értékelt.

FTC35: Történelmi bajnoki címet nyertünk

Az FTC 125 éves történelmében még sosem sikerült zsinórban hatszor bajnokságot nyernünk, egészen idáig.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin