2021. július 6.
Tovább írjuk a történelmet – itt az új hazai mezünk!
Legújabb hazai szerelésünk már a Fradi Shopban és online is elérhető – egyedi névvel és számmal is kérheti!

Nagy örömmel mutatjuk be szurkolóinknak az FTC férfi labdarúgócsapatának legújabb, 2021/23-as időszakra szóló hazai mezét, amely már kapható a Groupama Arénánál található Fradi Shopban és a shop.fradi.hu-n is!

 

Visszatér a függőleges csíkozás

Az előző években használt hazai felszerelésekkel ellentétben a legújabb mezen újra visszaköszön a tradicionális zöld-fehér függőleges csíkozás, ami legutóbb a 2015/17-es időszak felsőjén volt látható. A keddi, Prishtina elleni hazai BL-selejtezőn debütáló új hazai mezt V alakú nyakkivágás, fehér ujjak és zöld passzé jellemzi, szűkített szabásvonalát pedig a törzs két szélén végigfutó mélyzöld színű betét emeli ki. A mez stílusát a Ferencvárosi Torna Club a Nike-val közösen alkotta meg.

A Nike hazai mérkőzés mez 2021/23 névre „keresztelt” terméket a korábbi évekhez hasonlóan kétféle verzióban vásárolhatják meg. A mérkőzésmezek cikkünk megjelenésekor már kaphatók a Fradi Shopban és annak online felületén, a shop.fradi.hu-n, a szurkolói változat pedig július 19-től lesz elérhető. Szurkolói kártyával rendelkező drukkereink öt, míg a 2021/22-es szezonra labdarúgóbérlettel rendelkező fradisták 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a legújabb Fradi-mezt, amelynek ára az előző szezonhoz képest nem változik: a mérkőzésverzió 39.990 Ft, míg a szurkolói mez 19.990 forintba kerül.

Tervezzen egyedi mezt!

Szurkolóinknak az új hazai mezzel is lehetősége nyílik egyedi mez tervezésére, akár saját névvel és számmal, szponzorlogókkal ellátva vagy a kedvelt játékos mérkőzésmezének mintájára. A részletekkel kapcsolatban minden információt megtalál IDE kattintva!

Technikai információk

A Nike Dri-FIT magas minőségű, mikroszálas poliészter anyaga az izzadtságot a mez külső felületére vezeti, ahol az gyorsan elpárolog. Ennek eredményeképpen a Dri-FIT technológiával készült felszerelés darabjai szárazon tartják önt akár mozgás közben is, így biztosítva a kényelmet. A stratégiai pontokon lézervágott lyukak és szellőzők segítik a levegő áramlását, így ott hűsítik a mez viselőjét, ahol a leginkább szükség van rá. Az anyagkialakítás engedi lélegezni a testet és szabad mozgást tesz lehetővé.

Csapatunk az előző hazai mezben két magyar bajnoki címet nyert, valamint az Európa Liga és a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt. Tovább írjuk a történelmet – a Ferencvárosi Torna Club legújabb hazai mezét keresse a Fradi Shopban vagy a shop.fradi.hu-n!

Cikkajánló

Heti program

Férfi labdarúgóink és férfi hokisaink is hazai pályán játszanak Derbit vasárnap.

Ünnepeltjeink

Ezen a héten is akadnak olyan fradista sportolók, akiket ünnepelhetünk, és akikről megemlékezhetünk.

„A mottóm, hogy mindig jobbnak kell lenni, mint tegnap”

A Hatvan ellen hatszor is eredményes Myrto Uzuni a mérkőzés labdáját is hazavitte – VIDEÓ!

MOL Magyar Kupa: itt a következő ellenfelünk!

A Magyar Labdarúgó Szövetség még vasárnap este elkészítette a következő kupaforduló sorsolását.

Stöger: „Szerettük volna kiszolgálni a szurkolókat”

Peter Stöger Myrto Uzuniról és Gera Zalánról külön szót ejtett.

Albert nyomdokain! 6 gól '60-ban - Hat gól Hatvanban!

Uzuni előtt utoljára 1960-ban Albert Flórián szerzett hat gólt tétmeccsen a Fradiban.

Uzuni-parádé, magabiztos továbbjutás

Férfi labdarúgócsapatunk a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában 9-0-s győzelmet aratott a Hatvan otthonában.

"A Fradi egy nagy és családias klub"

A világbajnoki bronzérmes német Marko Marin a FradiMédiának nyilatkozott elsőként a leigazolása után – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most