2020. június 9.
Továbbra is a bérleteseink jöhetnek be
Az FTC a Kisvárda elleni, szombati bajnokira is biztosítja a belépést a 65 év alatti bérleteseinek.

A Ferencvárosi Torna Club a 241/2020 (V.27.) Kormányrendelet alapján - a DVTK elleni mérkőzéshez hasonlóan - a Groupama Arénában június 13-án, szombaton 16.55 órától sorra kerülő FTC-Kisvárda labdarúgó bajnoki mérkőzésre is lehetőséget biztosít a belépésre minden, 65 év alatti érvényes bérlettel rendelkező szurkolójának.

Minden, 65 év alatti, akár egész évre, akár tavaszra szóló B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes bérlettel rendelkező szurkolónknak biztosítunk lehetőséget a belépésre, valamint azoknak a 65 év alatti szurkolóknak, akik korábban megvásárolt - B vagy C vagy D (családi) szektorba érvényes jeggyel rendelkeznek a Kisvárda elleni meccsre.

A bajnokira érvényes belépési lehetőség NEM érvényes azon szurkolóinkra, akik a május 20-án közzétett közlemény alapján visszatérítést igényeltek akár a bérletük, akár a megvásárolt jegyük esetében. A már elküldött visszatérítési igény nem visszavonható.

FONTOS TUDNIVALÓK:

-          Az FTC tisztában van vele, hogy nagyon sok hűséges, 65 év feletti szurkolója nem tud most kilátogatni az arénába, hogy a helyszínen buzdítsa a csapatot, de továbbra is kérjük idős drukkereink megértését és türelmét! Kérjük, fogadják el, hogy a legfontosabb továbbra is az emberi élet és az egészség védelme. Megeshet, hogy valaki vállalná a kockázatot önként, de az FTC mint felelős klub, nem teheti meg, hogy kockáztassa idős szurkolói életét és egészségét. Magyarország Kormánya a 40/2020 (III.11) Korm. rendelettel Magyarország egész területére a COVID-19 járvány terjedése miatt egészségügyi veszélyhelyzetet hirdetett ki. Ezt követően a védekezés első szakaszában több olyan korlátozó kormányrendelet jelent meg, melyek a járvány berobbanásának elkerülése érdekében szabályozták életünket. Ilyen volt például a 71/2020 (III.27.) Korm. rendelet, amely a kijárási korlátozásról fogalmazott meg rendelkezéseket. Ezen rendelet emelte ki először azt, hogy a 65. év feletti személyek fokozott veszélynek vannak kitéve. A különleges jogrend adta lehetőséggel Magyarország Kormánya és az Operatív Törzs kellő időben, gyors és megfelelő döntéseket hozott, ugyanakkor a magyar állampolgárok szabálykövetően és fegyelmezetten jártak el. Ennek volt köszönhető, hogy hazánkban a megbetegedések, valamint a halálesetek száma csökkent, s mára már olyannyira, hogy kézzel fogható és indokolt a veszélyhelyzet megszüntetése. Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy Magyarország Kormánya az utóbbi időkben – a javuló egészségügyi helyzetnek köszönhetően – enyhítő rendeletek hoz, de ez nem azt jelenti, hogy a járványveszély megszűnt. A védekezés második szakaszában a járványügyi készültség fenntartására szükség van, és továbbra is szükség van a magyar állampolgárok felelősségteljes magatartására, a hatályos védelmi intézkedések betartása mellett. A védekezés jelenlegi szakaszában Magyarország Kormánya továbbra is fenntartotta a 65 év feletti magyar állampolgárokkal kapcsolatos védő rendelkezéseket, s azokon nem enyhített, kiemelve ezen személyek veszélyeztetett helyzetét. A Ferencvárosi Torna Club betartotta, és betartja a Magyar Kormány, valamint az Operatív Törzs rendeleteit és ajánlásait. Ennek okán a rendeletekkel és az ajánlásokkal összhangban védi és óvja a 65 év feletti szurkolóinak egészségügyi helyzetét.

-          Bár a kormányrendelet kihirdetését követően természetes és érthető módon megnőtt az érdeklődés a bajnoki mérkőzésekre, egyelőre ez a lehetőség csak a fent leírt módon, a 65 év alatti, visszatérítést korábban nem igényelt bérletesek, és a korábban megvásárolt érvényes jeggyel rendelkezők részére áll nyitva. Az FTC ezzel is méltányolni kívánja bérletesei hűségét, akik évek óta kiemelt figyelmet kapnak klubunktól, számtalan esetben korábban is csak ők vehettek részt bizonyos rendezvényeken, elsőként értesülhetnek bizonyos lehetőségekről, illetve előnyt élvezhetnek vásárláskor.

-          Akik korábban a visszatérítést választották, ők is hozzájuthatnak a pénzösszeghez, a szurkolói kártyára visszahelyezett pénzösszeg a jegypénztárban felvehető. A bérlettel és korábban vásárolt jeggyel nem rendelkező, de a mérkőzés iránt érdeklődő szurkolók türelmét és megértését kérjük, de jegyvásárlás egyelőre nem lehetséges.

 

TOVÁBBI MÉRKŐZÉSNAPI INFORMÁCIÓK:

- A Kisvárda elleni mérkőzésre érkező drukkerek számára elérhető klubunk murvás parkolója

- Érvényes bérlettel, valamint jeggyel rendelkező szurkolóink megértését kérjük, de nem tudjuk biztosítani a megvásárolt helyet, ezért a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, kérjük, kövessék a belépési pontokon kollégáink útmutatását.

- A belépés a megszokottnál tovább tarthat, az FTC gondoskodik a beléptető rendszer fertőtlenítéséről, valamint minden nézőnek biztosítja a kézfertőtlenítést a rendszer használata előtt és után egyaránt.

- A kapukat 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, tehát 14.55 órakor megnyitjuk. Minden kapucsoporton át lehetséges a belépés, kérjük, vegyék igénybe a D szektorok felé eső belépő pontokat is.

- Minden belépőt arra kérünk, hogy szigorúan tartsa be az előírásokat, az egymástól való lehetőség szerint másfél méteres távolságot mind a lelátón, mind a büfék előtt, a mosdóhelyiségekben, mind a beléptetés során. Mindenki türelmét és megértését kérjük, az emberi egészség és élet védelme a legfontosabb számunkra!

- A B típusú kártyával rendelkezők belépése továbbra is a számukra kijelölt kapucsoportnál történik, azonban a B és C szektorok közti, lelátók alatti átjárót megnyitjuk.

- A szájmaszk viselése nem kötelező.

- Minden 4. széken lehetséges csak a helyfoglalás, kérjük ennek az előírásnak a betartását! Kérjük, a szurkolói bábukra, vagy a lekötözött székekre semmiképpen se üljenek!

A szurkolói szolidaritás jegyében azt kérjük minden belépésre jogosult szurkolónktól, vagyis az érvényes bérlettel és jeggyel rendelkező 65 év alattiaktól, amennyiben biztosan tudják, hogy nem kívánnak, vagy nem tudnak ott lenni a szombati mérkőzésen, ezt legkésőbb június 10., szerda éjfélig jelezzék a jegypenztar@fradi.hu e-mail címen. A lemondó e-mailben, kérjük, ruházzák át a helyüket a klubra. A bérlet átruházása most kizárólag a klubra történhet, ennek megtétele ingyenes. A lemondás és átruházás minden esetben csak a soron következő mérkőzésre vonatkozik.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin