2021. február 10.
Újabb Baturina-gól a kupában, továbbjutottunk!
Labdarúgócsapatunk 2-1-re legyőzte a Dorogi FC-t a MOL Magyar Kupa 8. fordulójában.

Férfi labdarúgócsapatunk szerdán a MOL Magyar Kupa 8. fordulójában a Dorogi FC ellen, idegenben lépett pályára. Sergei Rebrov ezúttal a Bogdán - Gera Dániel, Botka, Mmaee, Civic - Laidouni, Vécsei, Skvarka, Mak, Isael - Baturina kezdőnek szavazott bizalmat. Legújabb igazolásunk, Samy Mmaee Dorogon debütálhatott csapatunkban.    

I.félidő

Nehéz körülmények közepettett kezdődött a találkozó, a hideg, esős idő mellett a talaj is nagyon mély volt. Több helyen is nagy tócsák alakultak ki a pályán. Ettől függetlenül csapatunk rögtön magához ragadta a kezdeményezést, Isael próbálkozott lövéssel, de egy dorogi lábról szögletre pattant a labda. Végül nem alakult ki veszély.

A 11. percben a Dorog is eljutott lövésig, de Kanalos Tony-Markos kísérlete elkerülte a kapunkat. A 16.percben ígéretes helyről végezhettünk el szabadrúgást, nagyjából 17 méterről. Mak állt a labda mögé, lövése azonban elakadt a sorfalban. Részünkről többen kezezést reklamáltak, azonban a bíró sípja néma maradt. 

A 20. percben aztán megszületett a Fradi első gólja. Egy kapura tartó lövésünk kijött a kapusról, amire Roko Baturina  reagált a leggyorsabban és közelről, fejjel jutatta a labdát a hálóba (0-1). Ez volt horvát játékosunk hatodik gólja a MOL Magyar Kupában.

A 25. percben Gera Dániel próbálkozott nagyjából 20 méterről, de a lövése elkerülte az ellenfél kapuját.

Tíz perccel később ismét jó helyről kaptunk szabadrúgást. Skvarka beadását végül szögletre mentették a hazaiak, ezt követően nem alakult ki veszély.

A félidő vége előtt még a dorogiak is szöglethez jutottak, azonban a mieinknek sikerült tisztázni. Ezzel ért véget az első játékrész, amely nagy küzdelmet és egy Fradi-gól hozott.

 

II. félidő

A szünetben egyet cserélt Sergei Rebrov: Isael helyére Ihor Haratin érkezett. Az 55.percben egy szögletet követően a dorogi Nagyházi Dávid lábáról került a labda a  hazai kapuba, így már kétgólos volt a Fradi előnye. Öngóllal: 0-2!

A 61. percben újabb frissítéseket hajtott vége Rebrov. Csontos Dominik jött Civic helyére, míg Franck Boli Laidounit váltotta.

A 65. percben Vécsei került lövőhelyzetbe, azonban kísérlete nem talált kaput. A 74. percben aztán büntetőhöz jutott a Dorog egy kezezés után, Girsik Áron-Róbert higgadtan lőtt a kapuba. Három perccel később Sigér Dávid is pályára lépett Mak helyett.

A 81. percben a Dorog közel került az egyenlítéshez, ugyanis egy kapunk előtti kavarodás után a Zabari Dávid tűzte kapura a labdát, amit Bogdánnak kellett hárítania.

Csapatunk végül küzdelmes meccsen 2-1-re győzött és továbjutott a MOL Magyar Kupában a legjobb 16 közé, ahol a Vasast búcsúztató MOL Fehérvár lesz az ellenfele.

MOL Magyar Kupa 8. forduló

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion. Játékvezető: Szilasi Szabolcs

Dorogi FC - FTC 1-2 (0-1)

FTC: Bogdán - Gera D., Botka, Mmaee, Civic (Csontos, 61.) - Laidouni (Boli, 61.), Vécsei, Skvarka, Mak (Sigér, 77.), Isael (Haratin, 46.) - Baturina, Vezetőedző: Sergei Rebrov

Gólszerzőink: Batruina (21.), Nagyházi (öngól, 55.)

Cikkajánló

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin